QUOTE(laiimule @ 2011 06 16, 14:44)
aš norėjau pasiklausti prieš kiek laiko maždaug rezervuojatės kambarius ar namukus, nes mes planuojam važiuoti apie liepos vidury tai ir nežinau kaip daryt ar jau pradėt ieškotis ar dar plaukt, kas skambinotės gal galit pasakyt koks ten užimtumas
Ir kokia kalba bendraujat, nes jei tik anglų tai mums prastai niekas nemoka, o rusų kalba jie moka??
Aš važiuosiu rugpjūčio 11 dieną, namelį rezervavausi gegužės gale. Jei žinote datą kada važiuosite tai rezervuokitės dabar, kam laukti. Kuo vėliau rezervuositės, tuo didesnė tikimybė, kad bus užimta ta vieta kur norėsite. Reikės daugiau laiko ir pastangų įdėti kol susirasite kitą vietą.
Kiek esu rezervavusi nakvynę (Ventspilyje 3 vietose, Rygoje) visur susikalbėdavau rusiškai.
Papildyta:
QUOTE(Moxe @ 2011 06 16, 15:47)
Mes planuojame nuo liepos 18 d., bet dar nenoriu rezervuoti, nes nuo vyro darbų priklauso. Bijau, kad tik prieš porą dienų žinosiu tikslią dieną, o tada jau teks rinktis iš to, kas bus laisva
Jūs parašykite kaip seksis Jums
Jei yra didelė tikimybė, kad važiuosite tą dieną, tai rezervuokitės dabar. Vėliau jei pamatysite, kad keičiasi data paskambinsite ar parašysite ir atšauksite rezervaciją.
Aš bent jau taip daryčiau