Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(geguzevasaris @ 2011 06 15, 18:04)
Na va, gavau is Oranzinio namo el.laiska, kad jie ilgiau nebelauks mano avanso, nes turi kitus klijentus,  nzn., ar tai spaudimas, ar tiesa, bet man taip palengvejo karsta.gif

O kaip jus mokate avansa? as pernai "tokia protinga" buvau, atsidariau latine saskaita, konvertavau pinigus ir dar uz pervedima internetu paklojau 40 lt doh.gif , paskui cia kazkam paaiskinau, kaip daryt ta pavedima ir gavau salta dusa- niekas taip nedaro, tiesiog moka litais i latviu  saskaita ir viskas , bankas atskaito kazkiek kelis litus ir baigta kalba g.gif

siemet noriu isitikint pries darydama kad teisingai darysiu 4u.gif lauksiu patarimu
pereitais metais nemokejau avanso ir dabar uzsisakem buta,jokio avanso neprase
Atsakyti
sutariau ir as telefonu, kad avanso nemokesiu
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 06 15, 15:53)
Parduotuveje jokiu problemu, o kitur nezinau.

Parduotuveje tai savaime aisku, bet pvz kokiam muziejuj ar vandens parke?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 06 15, 18:04)
as pernai "tokia protinga" buvau, atsidariau latine saskaita, konvertavau pinigus ir dar uz pervedima internetu paklojau 40 lt doh.gif ,

Oho g.gif

Kiek buvome tai nei karto neteko mokėti avanso schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 16 birželio 2011 - 08:53
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 06 14, 14:22)
Cia apie Oranzini nama kazkas klausete, man jie siandien atrase, kad turi laisvus 2 kmb su virtuvele, WC, dusu terminui birzelio 22 - liepos 5. Kaina uz para- 30 latu (2 suauge + 2 vaikai). Gal kam bus aktualu, nes mes visgi buta is privataus sektoriaus rezervavom.

taiplačiau apie butą prašom biggrin.gif kiek kainuos? ar prašė užstato ir nuorodėlę blush2.gif
Atsakyti
aš norėjau pasiklausti prieš kiek laiko maždaug rezervuojatės kambarius ar namukus, nes mes planuojam važiuoti apie liepos vidury tai ir nežinau kaip daryt ar jau pradėt ieškotis ar dar plaukt, kas skambinotės gal galit pasakyt koks ten užimtumas blush2.gif

Ir kokia kalba bendraujat, nes jei tik anglų tai mums prastai niekas nemoka, o rusų kalba jie moka??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiimule: 16 birželio 2011 - 14:46
Mes bendravom rusu-viskas OK, tik vandens parke jaunos paneles dirba, tai rusiskai nekalba, angliskai ir latviskai.
Atsakyti
isgirdes mano rusu kalbos zinias savininkas pasiule angliskai bendrauti, tada jau puikiai susikalbejom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laiimule @ 2011 06 16, 15:44)
aš norėjau pasiklausti prieš kiek laiko maždaug rezervuojatės kambarius ar namukus, nes mes planuojam važiuoti apie liepos vidury tai ir nežinau kaip daryt ar jau pradėt ieškotis ar dar plaukt, kas skambinotės gal galit pasakyt koks ten užimtumas  blush2.gif

Ir kokia kalba bendraujat, nes jei tik anglų tai mums prastai niekas nemoka, o rusų kalba jie moka??

as rusiskai bendrauju visuomet.Galit jau rezervuotis tikrai
Atsakyti
sveiki smile.gif
pasakykite kaip ten situacija su latais, ar yra kur pasienyje pasikeisti iš litų į latus? ar geriau prieš kelionę į banką keliauti ir keistis. Važiuosim nuo Vilniaus pusės link Bauskos.
laukiau skubaus atsakymo
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 06 16, 16:41)
sveiki  smile.gif
pasakykite kaip ten situacija su latais, ar yra kur pasienyje pasikeisti iš litų į latus? ar geriau prieš kelionę į banką keliauti ir keistis. Važiuosim nuo Vilniaus pusės link Bauskos.
laukiau skubaus atsakymo

bauskej ir litus priima lotuliukas.gif siaip rimtai, mes sustojom pavalgyt tai lietuviskai pardaveja sako mes ir litus paimsim.
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2011 06 15, 18:29)
Kada jus planuojate vaziuoti?Nes mes irgi ten siemet planuojame. Bet atsiliepimu tai nera. mes vaziuojame nuo liepos 4 d.

Kiek esame buvo ventspilyje nera teke moketi avanso  schmoll.gif

Mes planuojame nuo liepos 18 d., bet dar nenoriu rezervuoti, nes nuo vyro darbų priklauso. Bijau, kad tik prieš porą dienų žinosiu tikslią dieną, o tada jau teks rinktis iš to, kas bus laisva doh.gif
Jūs parašykite kaip seksis Jums mirksiukas.gif
Atsakyti