Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(geguzevasaris @ 2011 06 13, 11:11)
Ir as neradau, ir mane domina, netgi siuo metu svarstau tarp laucis ir oranzinio namo, turiu apsispresti kurio nors naudai doh.gif
nu va ir mane domina ta Laucis, gal kas galetu pakomentuot,  g.gif
ar ten dusai ir tuoletas bendri visiems kambariams, ar atskiri ? Aprasyma skaiciau, nesupratau iki galo blush2.gif
kiemo, kaip supratau, nera g.gif bet ir Oranziniam name kiemo nera g.gif

Man el.laiške rašė, kad dušai ir tualetas bendri, kambaryje virtuvės kampelis, kiemas yra, paskaitykit http://www.tourism.v...m...=88&obj=441 . Šitie prašo pigiau, negu Oranžinis namas (ten man pasiūlė už 45 latus/parą) .
Atsakyti
QUOTE(senkutė @ 2011 06 13, 12:55)
Man el.laiške rašė, kad dušai ir tualetas bendri, kambaryje virtuvės kampelis, kiemas yra, paskaitykit  http://www.tourism.v...m...=88&obj=441  . Šitie prašo pigiau, negu Oranžinis namas (ten man pasiūlė už 45 latus/parą) .

tai mes cia dvi tokios su panasiu rupesciu biggrin.gif
nu va as taip pat gavau pasiulymus- Laucis pigiau, Oranzinis brangiau. Bet man siuo metu galvos skausmas ne kainoje, o "teisingame pasirinikime" doh.gif lotuliukas.gif

pernai buvom Priejuras kempinge, Liukso namelyje, siemet pavelavau rezervuot, neber vietu. Tai lyginant su Priejuras kempingo kainom man ar Laucyje, ar Oranziniam visvien kone perpus pigiau.
Papildyta:
QUOTE(senkutė @ 2011 06 13, 12:55)

skaiciau skaiciau, bet su Oranziniu namu man tas klausimas iskiles :

Numeriuose yra: TV, Wi-Fi internetas, dušas, WC, kiekviename numeryje yra virtuvė su įranga

galima suprast , kad ne kiekvienam numeryje yra tas dusas ir wc

tokiu atveju, jei laucyje ir oranziniam salygos vienodos, imu , kur pigiau- Laucis, o jei vistik bus numeryje tas dusas su wc imu Oranzini.
Atsakyti
Mes važiuojame į Valdemari namelį, man patiko, kad ten viskas bus tik mūsų ir dar pigiau , o Laucis man reikia atsakyti , todėl ir siūliau...
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklaust ar yra ten koks parkas, ar bus ten ką veikti su dviračiais? g.gif ar verta dviračius vežtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 06 12, 16:37)
Ai dar prisiminiau - kas apsistos studentų bendarbutyje (Augustskola ar kaip ten), tam pačiam aukšte yra puiki valgyklėlė, kur tikrai galima pavalgyti pigiai

Prie 2 metus ten gyvenome ir nezinojome blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 06 13, 12:01)
skaiciau skaiciau, bet su Oranziniu namu man tas klausimas iskiles :
Numeriuose yra: TV, Wi-Fi internetas, dušas, WC, kiekviename numeryje yra virtuvė su įranga

galima suprast , kad ne kiekvienam numeryje yra tas dusas ir wc

Aš tai taip suprantu, kad čia nuomoja 2 butus - viename 2 kambariai (jo nuotraukos ir sudėtos), kitame 3 kambariai. Kiekviename bute yra WC ir virtuvė.
Kad būtų visai aišku tai pasiskambinkite arba parašykite jiems.
Papildyta:
QUOTE(zuikeliuke @ 2011 06 13, 14:25)
Sveikos,
norėjau paklaust ar yra ten koks parkas, ar bus ten ką veikti su dviračiais? g.gif ar verta dviračius vežtis? blush2.gif

Manau tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(zuikeliuke @ 2011 06 13, 15:25)
Sveikos,

Mes tai vešimės biggrin.gif , tik mačiau kad į vaikų parką neleidžiama su dviračiais schmoll.gif , va dėl inkarų parko nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikeliuke @ 2011 06 13, 16:25)
ar bus ten ką veikti su dviračiais? g.gif ar verta dviračius vežtis? blush2.gif

bus bus mirksiukas.gif verta
QUOTE(xjurga @ 2011 06 13, 17:09)
Aš tai taip suprantu, kad čia nuomoja 2 butus - viename 2 kambariai (jo nuotraukos ir sudėtos), kitame 3 kambariai. Kiekviename bute yra WC ir virtuvė.
Kad būtų visai aišku tai pasiskambinkite arba parašykite jiems.

laukiu is ju el.laisko mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zuikeliuke @ 2011 06 13, 16:25)
Sveikos,

Na ten parkų tikrai ne vienas, drąsiai vežkitės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas esat atostogave 2kambariu bute Lielais prospekts 19-82?Kaip ten butu atsiliepimai?
Atsakyti
Atsiprašau, jei kartosiuosi, bet domina, kiek vidutiniškai kainuoja pietūs kavinėje arba kavos puodelis su kokiu desertu?? Liko latų, užsakinėju ekskursiją į Ventspilį ir galvoju, ar užtektų tų pinigėlių kavinei. Ačiū, jei kuri nepatingės atsakyti.
Atsakyti
Cia apie Oranzini nama kazkas klausete, man jie siandien atrase, kad turi laisvus 2 kmb su virtuvele, WC, dusu terminui birzelio 22 - liepos 5. Kaina uz para- 30 latu (2 suauge + 2 vaikai). Gal kam bus aktualu, nes mes visgi buta is privataus sektoriaus rezervavom.
Atsakyti