dedu ką surankiojau ankstesnėse temose
valgyti suradome mažutę ukrainietiškų patiekalų kavinukę "Kafejnica UKRAINA" Ganibu iela 95 a. Bet ją pasiekdavom su mašina nes yra toleliau nuo miesto centro.
norėčiau parekomenduoti tokią įstaigėlę "PANKOKI". Tai valgyklos tipo kavinukė, maistą pats nešiesi su padėklais, tik kad pardavėja į lėkštes sudeda ko pageidauji. Maistas labai skanus ir kokybiškas. Ir nebrangus. Mes du suaugę ir vaikas už pietus sumokėdavome apie 5,5 lato. Išeidavome tokie sotūs, kad dar ir vakare nelabai apie maistą norėdavosi galvoti. Vienintelis patarimas: jeigu imate sriubos, tai antro nerizikuokite imti pilnos porcijos, mirtis nuo persivalgymo ištiks net nebaigus pietauti. Kavinukė šalia vaikų parko.
galiu labai rekomenduot Don Bazil kavinę esančią Annas iela (Anos gatvėje). Ten yra angliškas meniu ir neblogas maisto pasirinkimas. Už didelę porciją keptos kiaulienos su daug pasirinktino garnyro ir puodelį kavos/stiklinę kolos sumokėsit 4.80 lv
jei vyksite ne pro Joniškį, o pro Pasvalį ir Saločių pasienio punktą, Sustokite 19 kilometro kavinėje. (nuo pasvalio matuojant, taip ir vadinasi "19 kilometras") Ten ,kavinės teritorijoje yra labai jaukūs gyvūnai, iš rankų ėdantys. Meška už skanų kasnį ir padėkoja, letenom suploja, stirnos, elnias ponis iš rankų duoną ima. taigi - turėkit atsarginį batoną- ir vaikams bus dar valandžiukė puikių emocijų šeriant žvėrelius.
Konkurso Geriausia viešojo maitinimo įmonė Ventspilyje 2009 nugalėtojai:
Pilies užeiga Melnais sivēns Jāņa iela 17;
Restoranas Tex-Mex Ganību iela 14;
1-oji vieta kavinių grupėje Kavinė Skroderkrogs Skroderu iela 6;
1-oji vieta kavinių grupėje Kavinė Ukraina Ganību iela 95a;
2-oji vieta greitojo maitinimo įmonių grupėje Kavinė Jūras Brīze Vasarnīcu iela 34;
2-oji vieta kavinių grupėje Kavinė Kupfernams Kārļa iela 5;
Kavinė Pankūkas un pelmeņi (Lietiniai ir koldunai) Lielais prospekts 42a
galiu rekomenduoti labai neboga ispanu stiliaus restoraneli Don Basil, . LABAI skaniai pavalgeme dviese uz 7 latus. Norintiems greitai ir nebrangiai pavalgyti (mums buvo labai patogu, nes buvom su dviem mazyliais) - Diana Bistro, Lielas pr. 42 (apie ji jau berods buvo rasyta cia).
Kavinė Pankūkas un pelmeņi (Lietiniai ir koldunai) Lielais prospekts 42a[SIZE=7]
sita galima isbraukti is saraso ir kojos nekelti valgeme cia pries kelias dienas, tai koldunai turbut tie kur po 4 ar 5 Lt uz kg kainuoja, neimanoma valgyti, as emiau karbonada kiaulienos, tai mesa kaip vyras sake smirdanciom kojinem dvoke, o as valgydama speliojau ar zuvis cia, ar mesa, bet nusprendeme, kad iskeptas ant seno aliejaus, kuriame zuvis kepe, tai tikrai nerekomenduoju sitos uzeigos
sita galima isbraukti is saraso ir kojos nekelti valgeme cia pries kelias dienas, tai koldunai turbut tie kur po 4 ar 5 Lt uz kg kainuoja, neimanoma valgyti, as emiau karbonada kiaulienos, tai mesa kaip vyras sake smirdanciom kojinem dvoke, o as valgydama speliojau ar zuvis cia, ar mesa, bet nusprendeme, kad iskeptas ant seno aliejaus, kuriame zuvis kepe, tai tikrai nerekomenduoju sitos uzeigos
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 06 12, 15:02)
Kavinė Pankūkas un pelmeņi (Lietiniai ir koldunai) Lielais prospekts 42a[SIZE=7]
Labai smagu, kad jau yra "šviežių" atsiliepimų apie maitinimą.
O gal valgėte dar kur nors?
Labai labai ačiū visoms, kurios pasidalijote info dėl maitinimosi ir net nurodėte kavinių adresus. Kai prieš kelias dienas klausiau apie maitinimą, tai man tik parekomendavo temą iš naujo perskaityti. O joje iki šiol tebuvo tik pagyrimai RIMI kulinarijos skyriui ir mįslingos užuominos, kad reikia žinoti, kur eiti valgyti O dabar visą jūsų, mergaitės, info susimečiau į word'ą, atsispausdinsiu, nes kitą sekmadienį jau lekiam į Ventspilį
QUOTE(Ursiuke @ 2011 06 12, 15:32)
Labai labai ačiū visoms, kurios pasidalijote info dėl maitinimosi ir net nurodėte kavinių adresus. Kai prieš kelias dienas klausiau apie maitinimą, tai man tik parekomendavo temą iš naujo perskaityti. O joje iki šiol tebuvo tik pagyrimai RIMI kulinarijos skyriui ir mįslingos užuominos, kad reikia žinoti, kur eiti valgyti O dabar visą jūsų, mergaitės, info susimečiau į word'ą, atsispausdinsiu, nes kitą sekmadienį jau lekiam į Ventspilį
Labai mazai skaitet, visa sita info su kavinem buvo pernai jurgusios paskelbta liepos menesi, Pankūkas un pelmeņi tai jau nezinau kiek kartu aptarta...
QUOTE(xjurga @ 2011 06 12, 16:07)
Labai smagu, kad jau yra "šviežių" atsiliepimų apie maitinimą.
Tikrai smagu
QUOTE(Ursiuke @ 2011 06 12, 16:32)
nes kitą sekmadienį jau lekiam į Ventspilį
O mes kitą pirmadienį jei ne paslaptis, kur Jūs apsistosite, mes kaip jau minėjau Dzirkalį
Atsiprašau čia per skubėjimą pribėgdama rašau
QUOTE(Ernesta @ 2011 06 12, 16:44)
Tikrai smagu
O mes kitą pirmadienį jei ne paslaptis, kur Jūs pasistosite, mes kaip jau minėjau Dzirkalį
O mes kitą pirmadienį jei ne paslaptis, kur Jūs pasistosite, mes kaip jau minėjau Dzirkalį
QUOTE(Ernesta @ 2011 06 12, 15:44)
Tikrai smagu
O mes kitą pirmadienį jei ne paslaptis, kur Jūs apsistosite, mes kaip jau minėjau Dzirkalį
Apsistosime "Ostmala". Atrodo, ten brangokai, bet šį kartą varau viena su dviem vaikais, tai nutariau "nesikuklinti" Pažiūrėsim, kaip latviai Jonines švenčia. Ir bandysime ieškoti rekomenduotų kavinukių, nes gaminti tai jau visai nenoriu
QUOTE(mamkexx @ 2011 06 12, 15:35)
Labai mazai skaitet, visa sita info su kavinem buvo pernai jurgusios paskelbta liepos menesi, Pankūkas un pelmeņi tai jau nezinau kiek kartu aptarta...
Labai atsiprašau, kad išdrįsau n-ąjį kartą užduoti temos senbuvėms tokį įgrisusį klausimą. Na tikrai neperskaičiau aš visų iki šiol buvusių temų apie Ventspilį, neįsigilinau į kaži kada vykusią diskusiją apie "Pankūkas un pelmeņi". Tiesiog viena mama parašė, kad galima ir Ventspilyje skaniai pavalgyti, tik reikia žinoti, kur. Na ir dingtelėjo man paklausti, gal gali patarti. Ir patarė žmonės, ir ta informacija, manau, ne tik man naudinga. Lygiai taip pat, kaip ir informacija, kur apsistoti arba ką pamatyti (nors apie tuos pačius objektus klausiama ir klausiama). Tai nelabai suprantu, kodėl taip rūpinatės, ar daug, ar mažai skaičiau? Man atrodo, kad tokios temos dar ir tuo patogios, kad gali ne tik turėdamas laiko viską atidžiai išstudijuoti, bet ir tuo, kad gali greitai paklausti ir gauti atsakymą.
QUOTE(Ursiuke @ 2011 06 13, 02:34)
Labai atsiprašau, kad išdrįsau n-ąjį kartą užduoti temos senbuvėms tokį įgrisusį klausimą. Na tikrai neperskaičiau aš visų iki šiol buvusių temų apie Ventspilį, neįsigilinau į kaži kada vykusią diskusiją apie "Pankūkas un pelmeņi". Tiesiog viena mama parašė, kad galima ir Ventspilyje skaniai pavalgyti, tik reikia žinoti, kur. Na ir dingtelėjo man paklausti, gal gali patarti. Ir patarė žmonės, ir ta informacija, manau, ne tik man naudinga. Lygiai taip pat, kaip ir informacija, kur apsistoti arba ką pamatyti (nors apie tuos pačius objektus klausiama ir klausiama). Tai nelabai suprantu, kodėl taip rūpinatės, ar daug, ar mažai skaičiau? Man atrodo, kad tokios temos dar ir tuo patogios, kad gali ne tik turėdamas laiko viską atidžiai išstudijuoti, bet ir tuo, kad gali greitai paklausti ir gauti atsakymą.
Ir dar tuo naudingos, kad vis tiek kazkas kazka naujo prideda
QUOTE(Moxe @ 2011 06 10, 13:38)
Planuojame ir mes savo atostogas, neteko dar atostogauti Venstpilyje, perskaičiau Jūsų atsiliepimus, tik neradau apie mane dominantį oranžinį namą gal kas buvote? kaip ten? tik vidaus foto radau, o lauko nėra, kaip kiemas? jei kas buvote, labai lauksiu atsiliepimų
Ir as neradau, ir mane domina, netgi siuo metu svarstau tarp laucis ir oranzinio namo, turiu apsispresti kurio nors naudai
QUOTE(senkutė @ 2011 06 10, 15:54)
Buvome užsisakę 5-vietį kambarį Laucis nakvynės namuose liepos 11-16 dienomis už 30 latų para
nu va ir mane domina ta Laucis, gal kas galetu pakomentuot,
ar ten dusai ir tuoletas bendri visiems kambariams, ar atskiri ? Aprasyma skaiciau, nesupratau iki galo
kiemo, kaip supratau, nera bet ir Oranziniam name kiemo nera