QUOTE(liepaxxx @ 2011 06 11, 19:47)
Bet Ventspilio kempinge "Piejuras" tikiuosi palapinei visada vietos yra
??? Ar ir tas vietas reikia rezervuoti? Vaziuosim ten pirma karta, kiek vazineja po Europa, tai niekada neturejom del to problemos
. O gal jau yra ten atostogavusiu palapineje, pasidalinkite savo nuomone (ar tvarkingi dusai, virtuve, ar masina galima salia palapines statyti?).
O gal esate buve salia Venstpilio kempinge "Jeni"?
Kuris geriau
?
Aš esu buvusi šiame kempinge su palapine. Vietos palapinei nebuvome rezervavę. Tačiau išmiegojus vieną naktį pamatėme, kad atvažiavo labai daug turistų (kažkokia moksleivių grupė), tai vietų buvo likę tikrai ne per daugiausiai. Kartais Ventspilyje būna šventės (Joninės, miesto šventė, baikerių dienos), tai jei užtaikysite tuo metu, tai manau, kad galite ir nelabai rasti laisvų vietų.
Dušai ir tualetai labai tvarkingi. Tiesa buvau prieš kokius 3 metus, tai gal kas turi šviežesnių žinių. Virtuvės mums tada neprireikė, tai nemačiau.
Mašiną galima pasistatyti šalia palapinės už papildomą mokestį.
Kempinge "Jeni" esu buvusi 2 kartus, ir šiais metais vėl važiuosiu. Tik mes gyvenome namukuose. Buvau kažkada užėjusi apžiūrėti bendrų tualetų tai labai tvarkingi. Virtuvėje esu buvusi, tai tvarkinga, daug elektrinių virdulių, pora šaldytuvų. Na net nežinau ką daugiau papasakoti...