QUOTE(dontstop @ 2011 05 24, 06:55)
Planuojame į Vientspilį važiuoti vienai dienai: ryte atvažiuojam, vakare išvažiuojam. Kaip geriau būtų sudaryti maršrutą, ką būtinai reikia pamatyti? Poilsis prie jūros, muziejai, architektūra nedomina. Važiuosime su trimečiu vaiku, reikia įtraukti ir pramogas jam
Šitoje temoje mačiau labai įspūdingą žaidimų aikštelės foto, bet ten gal daugiau vyresnėms vaikams
Kur geriausia būtų papietauti, kad būtų skanu ir pigu? Jau gavau rekomendaciją, kad Rimi kulinarijos skyriuje, bet gal yra kokia nebrangi kavinukė
Ar yra kur Vientspily nusipirkti suvenyrų ir ką geriausia pirkti?
šiaip tai labai varginanti kelionė bus... vistik ~400 km į vieną pusę... Mes pusdienį važiuojam vien. nes dar stoji sysių, stoji sumuštinį suvalgyti/kojas pamankstinti. Maniskes tiek neisėdi nepavaiksciojusios... geriau kur nors vistik pasiimkit nakvynę. tikrai nesigailėsit.
iš pramogų, tai jekabso laivelis (gal kokį pusvalandį po uostą plaukia ir kainuoja kapeikas). visai smagu. (jis uosto promenados pradzioj)
galima praeiti uosto promenada apžiūrint karves, fontanus, gėlių skulptūras. ten maniskei kazkada labai patiko ziureti į "žirafas" (Kranus iškraunančius/pakraunančius laivus). Šiaip koks laivas praplaukia... ir pati promenada graži. Jei vaikas gyvas sidabras rekomenduojamas pavadėlis
Nes man pradžioj labai nedrasu budavo saviškes ranką paleisti... kaip tyčia nerandu nei internete nei pas save tikrą vaizdą atspindinčių nuotraukų...
pily buvom pries pora metų, bet antrą kart neičiau... nieko ten įdomaus. ten man net ekspozicija kažkokia "nepilinė".
vaikų parkas jums privalomas... Maniskei buvo 2 metai kai mes pirmą kart buvom. čiuožė nuo pačių didžiausių čiuozyklų. poto jau 3 metų nebe nuo visų čiuožė - bijojo
Tam parke yra pakankamai ką veikti visokio amžiaus vaikams. (ta prasme nuo vos vaikstančių iki kokių 6-7 metų) Sekmadieniais man atrodo net kažkokie koncertukai vyksta. Parkai ventspily yra 2, tai reik vaziuoti į centre esantį.
cia tam tolimesniam, bet panasus yra ir centriniam...
cia jau vel centrinis
Papildyta:
dar aš eičiau į inkarų parką, ten šone yra džiunglių takas, savaitgalį galima pavažiuoti traukinuku. (prie vandens parko/juros šitos atrakcijos)
džiunglių takas
tam pačiam inkaru dziungliu parke galima persikelti per prūda
Papildyta:
inkarų takas
http://www.tourism.v...uru_taka_gs.JPG
Papildyta:
o saulės palydėt galima arba į pliažą nueiti arba prie jūros vartų ant švyturio pasėdėt... ten tarp banglaužių yra takelis
ir nuotrauką tik žieminę radau