Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

QUOTE(nerile @ 2011 05 18, 15:13)
As buvau tik prie namo-nes vietu nebuvo, bet iki juros.... keli zingsniai.

Prie namo ir aš esu buvusi, bet vidaus foto kažkaip niekur nematau, tai sunku užsisakinėti, nežinant kur teks miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2011 05 18, 16:10)
O gal kas buvot "Loči", kokie atsiliepimai?
Nes vidaus-kambarių foto nėra sad.gif

http://www.tourism.v...m...=88&obj=443

Mes pernai buvome pas juos. Kambariukai labai paprasti. I viena eini per virtuve. O kiti du irgi pereinami. Pereinamuose turi gyventi pazistami zmones. Mes buvome su draugais is viso 8 zmones, tai turejome pasieme tuos du pereinamus kambarius. Virtuveje visko yra. Lauke vaikams smelis, supynes ir kaladeles. Didziausias pliusas, kad namas labai geroje vietoje. Arti jura, parkas, o parduotuve uz tvoros.

Siemet vaziuosime jau ketvirta karta. Si karta vaziuosime i nauja vieta, uzsisakeme "Jura", taremes uz 30 latu.Pernai buvome "Loci", o uzpernai ir pirmus metus "Rafaels un draugi".Labai fainas butukas irengtas name. vienas minusas, kad nera kiemo.
Atsakyti
Laba.
O sakykit, tuose "Karlīnes nams" tai kaip supratau nėra virtuvės, o gal klystu? Man aktualu, nes dukrytei reiks valgyt daryti..
O Dzirkali? Ten jei tame namelyje, tai nėra net bendros? O jei pačiuose namuose? Apšvieskit mane, ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 05 16, 12:40)
oranzinis namas, aristokrati ir maza magnolija pasiūlė labai panašias kainas. neišsirenku  doh.gif
oranzinis pagal vietą patogiau, ar ne? unsure.gif

jei ne paslaptis, tai kokią kainą pasiūlė? nes pagal aprašymą, tai oranžiniam 12 latų penkiavietis kambarys, ar ten žmogui kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2011 05 22, 12:29)
jei ne paslaptis, tai kokią kainą pasiūlė? nes pagal aprašymą, tai oranžiniam 12 latų penkiavietis kambarys, ar ten žmogui kaina  g.gif

Vasaros metu trims ir daugiau žmonių 8 - 12 latų žmogui.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 05 22, 13:41)
Vasaros metu trims ir daugiau žmonių 8 - 12 latų žmogui.

Aišku, tik įdomiai, nes kur rašo,kad už žmogų, tai taip ir rašo, o čia parašyta kambarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2011 05 22, 14:30)
Aišku, tik įdomiai, nes kur rašo,kad už žmogų, tai taip ir rašo, o čia parašyta kambarys  g.gif

Aš tai čia žiūrėjau (rusų ir anglų kalbomis yra aprašymas) http://www.tourism.v...o...46&lang=rus
Ten nurodyta, kad 1 žmogui kambarys kainuoja 20 latų, važiuojant 3 ir daugiau 8-12 latų. Tai čia jau ta kaina žmogui, nes neturėtų kambarys pigti didėjant žmonių skaičiui.

Manau truputį nerealu tikėtis, kad penkiavietis kambarys kainuos 12 latų, kai už vietą palapinei kempinge mokami 3 latai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 22 gegužės 2011 - 16:12
QUOTE(Ingulė @ 2011 05 22, 12:29)
jei ne paslaptis, tai kokią kainą pasiūlė? nes pagal aprašymą, tai oranžiniam 12 latų penkiavietis kambarys, ar ten žmogui kaina  g.gif

2 suaugę, vaikas ir kūdikis - 28 latai parai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(mažoni @ 2011 05 18, 22:27)
O Dzirkali? Ten jei tame namelyje, tai nėra net bendros? O jei pačiuose namuose? Apšvieskit mane, ačiūsmile.gif

Dzirkali namukų gyventojai virtuvę turi bendrą ten pačiame kieme prieš tuos namukus yra namukas-virtuvė biggrin.gif yra šaldytuvas mikrobangė, aišku orkaitė, tosteris net sumuštinių keptuvė buvo biggrin.gif , o vat didžiojo namo gyventojai pačiam name turėjo, o ten ar bendra ar kiekvienas butelis atsikirai turi galėsiu parašyti kai grįšiu ax.gif mes birželio 20-23 ten būsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2011 05 23, 09:45)
Dzirkali namukų gyventojai virtuvę turi bendrą ten pačiame kieme prieš tuos namukus yra namukas-virtuvė  biggrin.gif yra šaldytuvas mikrobangė, aišku orkaitė, tosteris net sumuštinių keptuvė buvo biggrin.gif , o vat didžiojo namo gyventojai pačiam name turėjo, o ten ar bendra ar kiekvienas butelis atsikirai turi galėsiu parašyti kai grįšiu  ax.gif mes birželio 20-23 ten būsim  biggrin.gif

AS tai supratau, kad kiekvienas butelis savo nuosava virtuvyte turi, bet butinai rasyk 4u.gif
Atsakyti
Dar užsisakiau kepmpingą www.zaki.lv gal kas buvote blush2.gif
Atsakyti
Planuojame į Vientspilį važiuoti vienai dienai: ryte atvažiuojam, vakare išvažiuojam. Kaip geriau būtų sudaryti maršrutą, ką būtinai reikia pamatyti? Poilsis prie jūros, muziejai, architektūra nedomina. Važiuosime su trimečiu vaiku, reikia įtraukti ir pramogas jam smile.gif Šitoje temoje mačiau labai įspūdingą žaidimų aikštelės foto, bet ten gal daugiau vyresnėms vaikams unsure.gif Kur geriausia būtų papietauti, kad būtų skanu ir pigu? Jau gavau rekomendaciją, kad Rimi kulinarijos skyriuje, bet gal yra kokia nebrangi kavinukė smile.gif Ar yra kur Vientspily nusipirkti suvenyrų ir ką geriausia pirkti?
Atsakyti