Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis

Bet tas Pandanams tai kazkok butas prirukytoje laiptineje, ania?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2011 05 13, 12:29)
Bet tas Pandanams tai kazkok butas prirukytoje laiptineje, ania?

taip, ten labai jau savotiski svečių namai biggrin.gif tokiam senam pastate, apacioj parduotuves, o trečiam aukšte svečių namai, su ~ 8 numeriais. Patys svečių namai tvarkingi, bet tas iėjimas per rūsį į juos ir bėgiojimas į trečią aukštą su vaikais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 13 gegužės 2011 - 12:34
Gal galite kas rekomenduoti kepmpingą netoli Ventspilio, bet prie jūros smile.gif užsisakėm pora naktų pačiame Ventpilyje Dzirkali (nusiderėjau biggrin.gif ) ir vieną naktį norėtume kempinge smile.gif
Atsakyti
oranzinis namas, aristokrati ir maza magnolija pasiūlė labai panašias kainas. neišsirenku doh.gif
oranzinis pagal vietą patogiau, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 05 16, 13:40)
oranzinis namas, aristokrati ir maza magnolija pasiūlė labai panašias kainas. neišsirenku  doh.gif
oranzinis pagal vietą patogiau, ar ne? unsure.gif

tai žinoma, kad oranzinis geresnėje vietoje, nes tie kiti tai kitoje Ventos upės pusėje schmoll.gif gal ten prie jūros ir yra kaip tiesiogiai nueiti, bet iki vaikų parko, akvaparko tai labai labai toli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 16 gegužės 2011 - 14:20
QUOTE(Ernesta @ 2011 05 16, 09:34)
Gal galite kas rekomenduoti kepmpingą netoli Ventspilio, bet prie jūros  smile.gif užsisakėm pora naktų pačiame Ventpilyje Dzirkali (nusiderėjau  biggrin.gif ) ir vieną naktį norėtume kempinge smile.gif

Aš čia esu buvusi keletą kartų http://www.campingjeni.lv/?lang=lt
Iki Ventspilio apie 18 km.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2011 05 16, 09:34)
Gal galite kas rekomenduoti kepmpingą netoli Ventspilio, bet prie jūros  smile.gif užsisakėm pora naktų pačiame Ventpilyje Dzirkali (nusiderėjau  biggrin.gif ) ir vieną naktį norėtume kempinge smile.gif

Kokia nuolaida padare? Jus paciuose sveciu namuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 05 16, 16:42)
Kokia nuolaida padare? Jus paciuose sveciu namuose? ax.gif

Na tokia ten ir nuolaida prašė 6 latus, o dabar bus po 5 latus, bet penkiems žmonėms biggrin.gif jo pačiose namuose, vienas kambariukas 2 vietis kitas trivietis biggrin.gif
Atsakyti
Ale tai kodel mes tokie brangus? Is musu 30 latu uz 4 zmones (is ju 2 vaikai mazi) doh.gif Mazu dar su juo deretis?
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 05 17, 09:21)
Ale tai kodel mes tokie brangus? Is musu 30  latu uz 4 zmones (is ju 2 vaikai mazi) doh.gif Mazu dar su juo deretis?

žinoma kad derėkitės g.gif šiaip aš kai pirmą kartą ten važiavau irgi iš S.M. skaičiau tei dauguma buvo parašiusios jog labai puikūs šeimininkai thumbup.gif bet taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas buvot "Loči", kokie atsiliepimai?
Nes vidaus-kambarių foto nėra sad.gif

http://www.tourism.v...m...=88&obj=443

Atsakyti
As buvau tik prie namo-nes vietu nebuvo, bet iki juros.... keli zingsniai.
Atsakyti