Ventspilį vadina gėlių ir fontanų sostine. Kasmet visus nudžiugina nenusibostanti, graži ir stilinga šventė - miesto gimtadienis ir ta proga organizuojamas gėlių kilimų festivalis.
Senoji tema
Nakvynės kur būtų galima apsistoti:
Piejūras kempings ***
Vasarnīcu iela 56, Ventspils
Telefonas: +371 63627925
Faksas: +371 63620810
camping@ventspils.lv
www.camping.ventspils.lv
Jūras brīze
Vasarnīcu iela 34, Ventspils
Telefonas: +371 63622524
info@hoteljurasbrize.lv
www.hoteljurasbrize.lv
Viešbutis Vilnis ***
Talsu iela 5, Ventspils
Telefonas: +371 63668880
hotelvilnis@apollo.lv
www.hotelvilnis.lv
Viešbutis Dzintarjūra ***
Ganību iela 26, Ventspils
Telefonas: +371 63622719
Faksas: +371 63628675
dzintarjura@gmail.com
www.dzintarjura.lv
Dzirkaļi
Kr.Valdemāra iela 31, Ventspils
Telefonas: +371 26727243
italiano555@inbox.lv
www.dzirkali.tk
Karlīnes nams
Karlīnes iela 28, Ventspils
Telefonas: 29277050
karlinesnams@inbox.lv
www.karlinesnams.viss.lv
Klosteris
Strādnieku iela 5, Ventspils
Telefonas: +371 29467889
klosteris@one.lv
www.klosteris.viss.lv
Kupfernams
Kārļa iela 5, Ventspils
Telefonas: +371 63626999
kupfernams@inbox.lv
Viesu māja "Maija"
Latgales iela 3, Ventspils
Telefonas: 29414308
hotelmaija@mail.ventspils.lv
Viesu māja "Panda - nams"
Kuldīgas iela 19, Ventspils
Telefonas: +371 63628039
ventspils-pandanams@inbox.lv
www.pandanams.viss.lv
Viesu māja "Pankoki"
Vasarnīcu iela 17, Ventspils
Telefonas: 26496098
pankoki@inbox.lv
Brīvdienu māja "Jasmīni"
Muitas iela 35, Ventspils
Telefonas: 29114595
jasmini_nams@inbox.lv
Brīvdienu māja "Jūra"
Jūrmalas iela 4, Ventspils
Telefonas: 22492206
Brīvdienu māja "Namelis"
Piltenes iela 28, Ventspils
Telefonas: +371 29150063
namelis28@inbox.lv
www.namelis.lv
Loči
Loču iela 16, Ventspils
Telefonas: +371 29634669
inese.ciemite@inbox.lv
Naktsmītne privātmājā "Oranžais nams"
Znotiņu iela 6, Ventspils
Telefonas: 29119473
orangebuild@gmail.com
Naktsmītne privātmājā "Venta"
Liepājas iela 3, Ventspils
Telefonas: 26172142; +371 26361324; 29389997(In English)
egija_m@inbox.lv
Konkurso Geriausia viešojo maitinimo įmonė Ventspilyje 2009 nugalėtojai:
Pilies užeiga Melnais sivēns Jāņa iela 17;
Restoranas Tex-Mex Ganību iela 14;
Kavinė Skroderkrogs Skroderu iela 6;
Kavinė Ukraina Ganību iela 95a;
Kavinė Jūras Brīze Vasarnīcu iela 34;
Kavinė Kupfernams Kārļa iela 5;
Kavinė Pankūkas un pelmeņi (Lietiniai ir koldunai) Lielais prospekts 42a
QUOTE(jurgusia @ 2010 08 05, 13:43)
Labai jau toli nuo juros ir vaiku parko. Teks su masina vazineti
Tas tai jo-tolokai, bet kad nieko jau nebegavom . Per vėlai pradėjau ieškotis . Na bet kaip supratau iš čia rašiusiųjų, kad mašinų parkavimas nemokamas, tai galėsim ir su mašina pavažiuot. Nors aš mėgėja pavaikščiot, tai man jokio vargo ir pėstute paėjėti nebūtų.
Svarbu, kad oras būtų geras. Kai sugalvojom važiuoti, tai prognozavo visas dienas saulėtas kitą savaitę, dabar pažiūrėjau-jau lieų rodo
Nuo 2004 - ųjų poilsiaujame Ventspilyje
Sekmadienį vėl išvykstam savaitei. Gyvensime pajūrio kempinge. Jau laukiu
QUOTE(Nome @ 2010 08 05, 14:02)
Tas tai jo-tolokai, bet kad nieko jau nebegavom . Per vėlai pradėjau ieškotis . Na bet kaip supratau iš čia rašiusiųjų, kad mašinų parkavimas nemokamas, tai galėsim ir su mašina pavažiuot. Nors aš mėgėja pavaikščiot, tai man jokio vargo ir pėstute paėjėti nebūtų.
Svarbu, kad oras būtų geras. Kai sugalvojom važiuoti, tai prognozavo visas dienas saulėtas kitą savaitę, dabar pažiūrėjau-jau lieų rodo
Man ir liudna darosi kad orai ne kokie. Kazin kur rodo patikimiausiai orus, nes ziuriu skiriasi internete tie parodymai.
Gal kas buvote apsistoje Veldzes nams, kaip atsiliepimai?
Beje, gal galetumet tikslu adresa pasakyt Tervetes parkelio, suzavejo jis mane. Vaziuosim su navigacija, bet niekur nerandu adreso.
Tėrvetės gamtos parko adresas:
Tervetes sils", Tervetes novads, Latvija, LV-3730
tervete@lvm.Iv, www.mammadaba.lv
tel/faksas +371 63726212
mobilus: +371 2830939
Nuo Siauliu 60 km
Tervetes sils", Tervetes novads, Latvija, LV-3730
tervete@lvm.Iv, www.mammadaba.lv
tel/faksas +371 63726212
mobilus: +371 2830939
Nuo Siauliu 60 km
QUOTE(Nome @ 2010 08 05, 14:02)
Mes orus ziurim tiktai cia --> http://www.wetter.co.../LV0VN0001.html man patinka, nes vokieciai gan tiksliai orus rodo
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 08 05, 15:31)
Nuo 2004 - ųjų poilsiaujame Ventspilyje
mes irgi pirmadini vaziuojam i Pajurio kempinga...
nezinot, ten indai, patalyne balta bus, ar savo reikia veztis?...
gal kas esat buve "Liepas" sveciu namuose?
Grįžom šiandien iš Ventspilio. Puikus miestas poilsiui su vaikais. Butą rinkomės iš čia - nenusivylėm. Pėsčiomis ir prie jūros, ir į vaikų miestelį. Gyvenome Inženieru gatvėje Daugumą aprašytų pramogų išbandėme, dėl garvežiuko - gerai kad buvau šioje temoje perskaičiusi blaivų atsiliepimą apie pasivažinėjimą. Buvau nusiteikusi sumaiščiai ir neteko nusiminti, kai buvo panašiai prastai, kaip ir tikėjausi Bet svarbiausia, kad mano mažiui tai paliko didžiulį įspūdį
Grįžom ir mes šiandien iš Ventspilio. Buvau jau 4 kartą, bet kiekvieną kartą nuvažiavus sakau, kad grįšiu dar ir dar...
Šiemet pirmą kartą buvome Ventspilio miesto šventėje. Svarbiausia ką norėjome pamatyti, tai gėlių kilimus, tad įkeliu kelias nuotraukas.
Šiais metais gėlių kilimų tema buvo "Gėlių sagė". Prie kiekvieno iš šių kūrinių buvo pastatyta dėžė su akmenukais. Už patikusius darbus žmonės galėjo balsuoti padėdami akmenuką prie jiems patikusio darbo.
Pamiršau paminėti, kad pačių kilimų buvo apie 40 (berods 49 jei neklystų), tad pasižiūrėti tikrai buvo į ką.
Šiemet pirmą kartą buvome Ventspilio miesto šventėje. Svarbiausia ką norėjome pamatyti, tai gėlių kilimus, tad įkeliu kelias nuotraukas.
Šiais metais gėlių kilimų tema buvo "Gėlių sagė". Prie kiekvieno iš šių kūrinių buvo pastatyta dėžė su akmenukais. Už patikusius darbus žmonės galėjo balsuoti padėdami akmenuką prie jiems patikusio darbo.
Pamiršau paminėti, kad pačių kilimų buvo apie 40 (berods 49 jei neklystų), tad pasižiūrėti tikrai buvo į ką.