esu esu.
o jusu amziuj forume sedet?
man rodos, kad jums, stipriai per 40, (ir tai grazus amzius)-bet mastymas kaip sesiolikines ar 20metes. vat suprask neseksaves dvidesimties normaliai, esi luzeris, traumuotas, neteisingai nukreiptu orgazmu ir pan.
keletas mano draugiu ir pora draugu yra nekalti-turbut mane supa psich zmones, sutrikdyti, reikia jiems eit ir pasakyt anot jusu, jau turincios pauugliukus vaikus.
ir visai as neagresyvi. kaip tik ramiai viduj jauciuos, as tik dar karta perverciau pacios jusu zodzius. jus sauniai juos taikote "plikai situacijai", bet ziurek, ta teigiantysis greit isizeidzia jei jojo zodziai pritaikomi gyviems zmonems, pvz kad ir jo vaikams.
jums patogu postrigauti, o is pateiktos situacijos sioj temoj - uz jos slepiasi gyvi zmones, kurie jums ne motais. todel ir pliauskiat apie psich sutrikimus.
vos tik pateikiu placiau situacija - duodu jums valgyt savo pacios zodzius - jums neskanu, (ir plius tai lieciai jusu vaikus)nes aisku, tokie pritaikymai absurdas.
pavz, jusu dukra nusprendzia rimtai laukti savo zmogaus, ir jai galbut 25, 26 ir jo dar nesutinka, na menesiniu pasimatymu yra buve, ji ne is tu kurios per 3pasimatyma atsiduoda...ir ka.jai jau sutrikimai? tuomet pasistenkite iskiepyti jai savas vertybes (nesakau, savas ligas.)
p.s. dar norejau pamineti jusu minetuosius orgazmus, bet gausis minciu kratinys. isvis negalima plakti i kruva tiek daug nesusijusiu dalyku. kalbant apie pasitenkinima, saves israiska ar patenkinima, turetume taipogi kelti klausima, jei jau taip akscentuojat kuniskas patirtis, kiek moteru realiai patiria orgazmus ar pasitenkinima turedamos nuolatines salygas uzsiimti seksu ir pan. juk turejimas sekso, nereiskia nuostabaus seksualinio gyvenimo, lygybes zenklos deti negalima. zodziu, pazeriat minti, bet sarysio su daugybe minciu nera.