na nesakau, kad pabaiga bus tokia, bet pradžia tikrai kažkokia taip panaši. nedrąsus, pagarbus ir iki vestuviu niu niu niu. matosi, kad buvusi kažkokia trauma, kaip ir vyrui iš istorijos...

Na tikrai kažkokia trauma pas žmogų, nes aš jau 15-os metų ėjau per mergas su "stačiu"

QUOTE(egilis @ 2010 09 01, 02:14)
P.S.Esu vyras,visiskai nepazistu green eyes (nors zalios akys pacios graziausios

Labai dekoju uz komplimenta

Aciu visiems kas palaike

QUOTE(alisia28 @ 2010 08 05, 12:57)

Problemų. Kodėl nekaltybė staiga tapo problema?
Gal žmogus nenori įsipareigoti ir tiek.
Šaunu, kad pagaliau suartėjote ir esate tuo patenkinti.
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 09, 18:55)

Kol kas šaunu, bet nemanau, kad jam ta moteris bus vienintelė gyvenime. Vyrukas pabandė, o vėliau - bandys toliau... Nemanau, kad iki žilo plauko bus bandęs tik vieną moterį. Taip, kad jai - ateityje nieko gero

Gali man tik pavydeti, nes zmogus ne eilinis ir esu isitikinusi, kad musu laukia grazi, grazi ateitis

QUOTE(Lizdeika @ 2011 06 09, 13:41)
Dekoju ir is tikruju, nor is pradziu labai bijojau ir panikavau, kas via per nesamone, bet matau, kad viskas tik i gera ir taip man labai pasiseke

QUOTE(green_eyes @ 2011 06 23, 17:35)
Dekoju ir is tikruju, nor is pradziu labai bijojau ir panikavau, kas via per nesamone, bet matau, kad viskas tik i gera ir taip man labai pasiseke 

Saunuole!! Sveikinu, kad nepasidavei bei buvai istverminga!! Manau, radai tikrai isskirtini zmogu! sekmes tau!

QUOTE(Jaunuolis @ 2010 09 01, 20:51)
Jų yra ir realybėj, ir daug daugiau nei įprasta manyti. Aš irgi toks, 30+, vis dar su rūtų vainikėliu, ir horizonte nesimato nieko, su kuo aš jo galėčiau atsikratyti. Žmonės dėl įvairių priežasčių paauglystėje neįgauna bendravimo su priešinga lytimi įgūdžių, dėl to vėliau yra sunku užmegzti artimus santykius. Po to prasideda darbas, rutina, taip viskas ir užsitempia. Tai va, tokie reikalai.