na nesakau, kad pabaiga bus tokia, bet pradžia tikrai kažkokia taip panaši. nedrąsus, pagarbus ir iki vestuviu niu niu niu. matosi, kad buvusi kažkokia trauma, kaip ir vyrui iš istorijos...
Na tikrai kažkokia trauma pas žmogų, nes aš jau 15-os metų ėjau per mergas su "stačiu"
QUOTE(egilis @ 2010 09 01, 02:14)
P.S.Esu vyras,visiskai nepazistu green eyes (nors zalios akys pacios graziausios )
Labai dekoju uz komplimenta
Aciu visiems kas palaike man tai buvo labai svarbu, pranesu naujienas, si menesi svesime, su savo brangiuoju, musu grazios draugystes sukaktuves, visi kompleksai ir susikaustymai jau uzmarstyje, esame labai laimingi, Mylim vienas kita ir mylimes tad viskas kuo puikiausiai, gyvenimas yra grazus
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 05, 12:57)
Linksma temute, galvojau tik moterys turi tokiu problemu
Problemų. Kodėl nekaltybė staiga tapo problema?
Gal žmogus nenori įsipareigoti ir tiek.
Šaunu, kad pagaliau suartėjote ir esate tuo patenkinti.
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 09, 18:55)
Kol kas šaunu, bet nemanau, kad jam ta moteris bus vienintelė gyvenime. Vyrukas pabandė, o vėliau - bandys toliau... Nemanau, kad iki žilo plauko bus bandęs tik vieną moterį. Taip, kad jai - ateityje nieko gero
Gali man tik pavydeti, nes zmogus ne eilinis ir esu isitikinusi, kad musu laukia grazi, grazi ateitis zinoma, labai nesmagu prisipazinti, bet jei sie santykiai ir sugrius, tai tik del mano "blogo budo" Zmogus idealus, atsidaves ir nori seimos, su manimi ir tik su manimi... Sakykim, zinau, kad jis turejo kelias progas, kuriu metu kitas vyras butu pasinaudojes ir laimingai gyvenes, bet jis to nepadare... Zinoma, niekas nera garantuotas, kad to ir nepadarys, sventuoliai visi kadanors suklumpa, bet nepadaryciau is to tragedijos, juk mes tik zmones, visi klystam, bet jei galime pasirinkti, kas mums geriau, tai kodel to nepadarius
QUOTE(Lizdeika @ 2011 06 09, 13:41)
Belieka konstatuoti - tau pasisekė - gavai nepadėvėtą šauniausiąjį
Dekoju ir is tikruju, nor is pradziu labai bijojau ir panikavau, kas via per nesamone, bet matau, kad viskas tik i gera ir taip man labai pasiseke
QUOTE(green_eyes @ 2011 06 23, 17:35)
Dekoju ir is tikruju, nor is pradziu labai bijojau ir panikavau, kas via per nesamone, bet matau, kad viskas tik i gera ir taip man labai pasiseke
Saunuole!! Sveikinu, kad nepasidavei bei buvai istverminga!! Manau, radai tikrai isskirtini zmogu! sekmes tau!
QUOTE(Jaunuolis @ 2010 09 01, 20:51)
Geras. 30-ies ir nekaltas. Maniau tik filmuose taip buna. Arba pasakose (?)
Jų yra ir realybėj, ir daug daugiau nei įprasta manyti. Aš irgi toks, 30+, vis dar su rūtų vainikėliu, ir horizonte nesimato nieko, su kuo aš jo galėčiau atsikratyti. Žmonės dėl įvairių priežasčių paauglystėje neįgauna bendravimo su priešinga lytimi įgūdžių, dėl to vėliau yra sunku užmegzti artimus santykius. Po to prasideda darbas, rutina, taip viskas ir užsitempia. Tai va, tokie reikalai.