Įkraunama...
Įkraunama...

Padekit suprasti vyra

QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 09, 13:47)
aha, man tai irgi įdomu paliko, kas toliau?

Happy endas toliau. Dabar ramiai miegosit? Jei ne, tai galit pasikapanoti savo apatiniuose...Smagumą garantuoju...
Atsakyti
Gal jo paaiskinimai is pirmo zvilgsnio atrodo logiski, bet man butu vistiek neramu ir pries isijausdama i "rimtus santykius" butinai permiegociau su juo, ir ne karta, kad isitikinciau, jog viskas tikrai ok - t.y. nera erekcijos problemu ir as ji traukiu. O mintis nesti pareiskimus nepasimylejus net mintis nekiltu.

Teko ir man kazkada "atimti nekaltybe" net dviem vyrukams lotuliukas.gif Tiesa, vienam tada buvo 24 metai, kitam - 26. Vieno problema - grieztas auklejimas, trenkta mamyte, kuri buvo i galva ikalus, jog sexas - tai "negeri dalykai", ziniu apie apsisaugojimo priemones trukumas ir pan., kitas - siaip drovus moksliukas, akiniuotas biochemikas. Taip, abu is pradziu jaudinosi, prakaitavo, raudonavo, bet versti i lova ju tikrai nereikejo - uzteko keleta savaiciu maloniai pabendrauti, pabuti svelniai ir supratingai, nusisypsoti, leisti paimti uz rankos, ir tada jau puole kaip isbadeje, man reikejo pusiau nekalta pradeti vaidinti biggrin.gif Sakyciau, tie nekaltuoliai buvo netgi karstesni uz "normalius" bicus...

Nezinau, kiek laiko jus bendraujat, bet nemanau, kad yra vyru, kurie ilga laika draugauja ir "bijo": jie arba nenori, arba negali.

Atsakyti
Na,cia gal kaip merginai tas pirmas kartas nedrasus.....ar gerai viskas pavyks blush2.gif ,na net nezinau kaip elgtis tokioj situacijoi,neteko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 06, 10:01)
si karta nebus o jei bus vedybos,po poros metu bus dar vienos skyrybos ir abieju zmoniu tragedija.. elgiesi vejavaikiskai, suauk jei nori rimtu santykiu....
mano buvusi drauge (karsta blonde), taip ir neissirinko sau vyro nes kaip tu norejo visu ir vyru buvo atitinkamas poziuris i ja...dabar jai 36 metai, viena augina dukryte (kuri nuo eilinio meiluzio pagimde, kaip ji sake-gimde sau), buvusio karstumo nebera...

alia jus ir nepakenciama,bjauri moteris,ko cia kabinejates ax.gif issaket savo nuomone ir gal jau gana ja cia menkibnti ir zeminti doh.gif net bjauru skaityt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 09, 10:20)
Aciu uz palaikyma  drinks_cheers.gif

pilnumoj suprantu jusu rupesti ax.gif pirmiausia tai geri vyrai nesimeto,laikykit ir nepaleiskit thumbup.gif bet be sex tai sunku issivaizduoti santykius,manau jeigu meile yra sex tik dar sustiprina santykius ax.gif jus manau turit padet jam kuo greiciau nugalet visus komplexus ir baimes,suviliokit ji kuo greiciau ax.gif sekmes,lauksim ziniu kaip seksis tolimesni santykiai ax.gif
nematau nieko bloga cia pasipasakoti savo problemas ar nerimus,juk forumas tam skirtas kad kalbet,bendraut ir diskutuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre79: 15 rugpjūčio 2010 - 13:13
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 09, 10:20)

Toliau musu santykiai juda labai atviri ir grazus... Esu be galo laiminga ir rami del jo. Tai zmogus, kuriuom galiu pasitiketi.

Žinoma linkiu laimės, tačiau labai abejoju, kad su šiuo žmogum ilgai būsi laiminga. Kaip pati rašei, jis dar nekaltas, o tavo patirtis kaip suprantu nemaža (nors gal tik tau taip atrodo?) Ateis diena, kai vyrukas supras, jog nuo tavęs smarkiai atsilieka ir norės užpildyti savo spragą tau padarius menkiausią klaidą ir užgavus jo EGO. Eis jis į kairę, kaip dievą myliu eis wink.gif
Atsakyti

Jezau, moteriškės doh.gif ... Gal jau apsiraminkite. Kai kurios iš jūsų esate labai fainos ir nepasidudoate įžeidinėjimams. O pasiduoti tikrai negalima lotuliukas.gif thumbup.gif bet tegul tos įžeidinėjančios ir neišauklėtos mteriškės toliau šneka ką nori, mes ir taip žinome, kokios gražios ir fainos esame, o jos tegul toliau kenčia savo sutrikusio ego kompleksa, tegul įrodinėja savo proto "aštrumą", žemina savo sekretores, kalba angliškai arba rusiškai... Man visiškai nusišvilpti ant tokių. Menko intelekto moteriškės, kažko pasiekusios gyvenime ir laikančios savimi nerealiomis, todėl jaučia teisę galinčios žeminti kitus. Jų vyrams linkiu tik daug kantrybės, o jos pačios tegul truputėlį pasigydo. Sėkmės... O visom tom fainom drinks_cheers.gif

QUOTE(Artūras-M @ 2010 08 16, 16:01)
Žinoma linkiu laimės, tačiau labai abejoju, kad su šiuo žmogum ilgai būsi laiminga. Kaip pati rašei, jis dar nekaltas, o tavo patirtis kaip suprantu nemaža (nors gal tik tau taip atrodo?) Ateis diena, kai vyrukas supras, jog nuo tavęs smarkiai atsilieka ir norės užpildyti savo spragą tau padarius menkiausią klaidą ir užgavus jo EGO. Eis jis į kairę, kaip dievą myliu eis wink.gif

Kol čia moteriškes karščiu9ojasi, malonu sulaukti ir patarimo. Tikiuosi, kad ilgia būsiu laiminga, nes ledai jau pralaužti blush2.gif stengsiuosi jo ego neužgauti, nes žinau, kad tai skaudi vieta. Manau laikui bėgant nesijaus jis labai atsiliekantis smile.gif

O jei eis į kairę... Nespjaunu į tai, visko būna. Bet gal mum pavyks išlaikyti šiumą ir širdyse ir lovoje smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 05, 07:52)
Sveiki vyrukai, atsiprasau, kad lendu i teciu foruma  blush2.gif , bet manau, kad tik jus-vyrai, galite man padeti suprasti vyra.

Yra tokia problema.

MB atsakyymas buvo : "ko gero jis meluoja..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No comment: 29 rugpjūčio 2010 - 20:54
Tai jau užlaužei ar ne?
Joks normalus ir sveikas vyras taip ilgai nesilaužytų. Jam kažkas negerai, kad net bučiuotis vengia. Ryškiai p.daras yra arba turi kitų sveikatos problemų.
Nėra čia ką diskutuot, reikia griebt jautį už ragų, šiuo atveju tą bičą už pimpalo ir pasimatys kas yra kas.
Atsakyti
taip ir palikau nesupratus, pergulejo ar ne....
Atsakyti
Geras. 30-ies ir nekaltas. Maniau tik filmuose taip buna. Arba pasakose (?) smile.gif
Atsakyti
http://www.moteris.lt/lt/naujienos/santykiai/psichologija/mane_prievartauja_mano_vyras/

kazkuo panasi istorijos pradzia ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau ta istorija ir pasibaisejau...zaliaake, nepakliuk i spastus...
Atsakyti