Gal jo paaiskinimai is pirmo zvilgsnio atrodo logiski, bet man butu vistiek neramu ir pries isijausdama i "rimtus santykius" butinai permiegociau su juo, ir ne karta, kad isitikinciau, jog viskas tikrai ok - t.y. nera erekcijos problemu ir as ji traukiu. O mintis nesti pareiskimus nepasimylejus net mintis nekiltu.
Teko ir man kazkada "atimti nekaltybe" net dviem vyrukams
Tiesa, vienam tada buvo 24 metai, kitam - 26. Vieno problema - grieztas auklejimas, trenkta mamyte, kuri buvo i galva ikalus, jog sexas - tai "negeri dalykai", ziniu apie apsisaugojimo priemones trukumas ir pan., kitas - siaip drovus moksliukas, akiniuotas biochemikas. Taip, abu is pradziu jaudinosi, prakaitavo, raudonavo, bet versti i lova ju tikrai nereikejo - uzteko keleta savaiciu maloniai pabendrauti, pabuti svelniai ir supratingai, nusisypsoti, leisti paimti uz rankos, ir tada jau puole kaip isbadeje, man reikejo pusiau nekalta pradeti vaidinti
Sakyciau, tie nekaltuoliai buvo netgi karstesni uz "normalius" bicus...
Nezinau, kiek laiko jus bendraujat, bet nemanau, kad yra vyru, kurie ilga laika draugauja ir "bijo": jie arba nenori, arba negali.