Įkraunama...
Įkraunama...

Padekit suprasti vyra

QUOTE(green_eyes @ 2010 08 06, 09:28)
Tai idealus vyras smile.gif esu karsta ir net per daug, todel kitaip nekelciau sios problemos... Kai tiek demesio aplinkui, nesiori pamesti galvos del takelio... Kai viska zinosiu, tada spresiu, problema ar beda... Dabar pasakyti labai sunku...

kitais atžvilgiais jis puikus. Jūs įsimylėjusi, optimizmas ir tikėjimas savo jėgomis virte verda, tai puiku. Gal viskas bus puiku, kas žino. bet kol kas tai - bėda. KODĖL jis dar nekaltas? KODĖL save stabdo? per mėnesį kompleksai nedings. juodas darbas laukia.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 06, 09:34)
Problema perkelete nuo saves ant vyro. Pati budama karsta, nezinote kaip prieiti, kad vyras ko nors blogo apie jus nepagalvotu. mirksiukas.gif

Gal geriau ateikite i miegamaji?

Taip, sutinku, kad problema is dalies yra iskelta del manes. Laikausi taisykles, kad niekuomet kalta nebuna tik viena puse. Gal mano isvaizda ar elgesys isprovokavo kazkokius jo kompleksus. Taciau... Jo gyvenime atsiradau tik dabar, jam kazkas is seniau neduoda ramybes...
O gal tai tik vyriska gudrybe, prisiristi moteri, kad pamesciua galva... Nes jam teko labai daug pavargti, kol susilauke mano demesio...
Bet jeigu tai tik gurdrybe, tia jam dar atsirugs biggrin.gif cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 06, 09:18)
Svajojam apie bendra busta, gyvenima kartu, manau, kad tai si ta reiskia... Ziedo dar nepadovanojo smile.gif

Dekoju, sekmes man prireiks... Nieko, susitvarkysim mes su tais kompleksais smile.gif)

Kai padovanos tada ir planuok jo suviliojimą , manau dar per anksti .
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 06, 09:38)
Taip, sutinku, kad problema is dalies yra iskelta  del manes. Laikausi taisykles, kad niekuomet kalta nebuna tik viena puse. Gal mano isvaizda ar elgesys isprovokavo kazkokius jo kompleksus. Taciau... Jo gyvenime atsiradau tik dabar, jam kazkas is seniau neduoda ramybes...
O gal tai tik vyriska gudrybe, prisiristi moteri, kad pamesciua galva... Nes jam teko labai daug pavargti, kol susilauke mano demesio...
Bet jeigu tai tik gurdrybe, tia jam dar atsirugs biggrin.gif  cool.gif  doh.gif

Visiskai nemanau, kad jus esate kalta, ne taip mane supratote.

Tikrai linkiu jums visko ko geriausio, sekmes ir t.t. Manau, kad viskas susitvarkys ir viskas bus ok, nes esate puiki moteris!

Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 06, 09:38)
Bet jeigu tai tik gurdrybe, tia jam dar atsirugs biggrin.gif  cool.gif  doh.gif

man kaskodel atrodo,kad tai tik "gudrybe" tongue.gif
na aisku,ne visi vienodi,bet is draugiu patirties,vienas buvo tikrai nekaltas,buciniu nevengdavo, glomoniu irgi.. bet po menesio draugystes,jis pats pasiule panelei permiegot,nes jis nori,kad jinai jam butu ta vienintele,ir ka,permiegojo...po to kompleksu nebeliko tongue.gif
kita drauge susipazino su vaikinu kuris ale "nekaltas".. artimesniu veiksmu visa laika venge,kalbejo kame per problema,jis pasake jokios,tik esu nekaltas,drovus.. na ka ilgai jie taip "draugavo".. santykiai idealus,apie skirybas ne nepagalvojo... atejo laikas kai ji pristume ji i kampa.. ir ka jus manot..jis dar geriau viska mokejo nei jinai doh.gif
po "jo nekaltybes praradimo" jie pasisnekejo.. paaiskejo,kad jis norejo isitikint ar mat jinai suzinojus,kad jis ne kaltas jo nepaliks,ar ilgai isbus be to(ar ilgai lauks jo pasiryzo) doh.gif ir dar po tokios melagystes dryso pasakyt,kad jinai prastoka lovoj ir dar reikia daug ko ismokt doh.gif
tai kad cia irgi nebutu panasiai...
nelinkiu as tau sito,tikrai ne... pati esu mergina,nenoreciau,kad man butu buve nutike taip ir kitiem nelinkiu schmoll.gif
cia tik seip pora pvz apie tokius nekaltus vaikinus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhulikele: 06 rugpjūčio 2010 - 07:56
ot ir nebutu SM , jei barnis neišsivystytų. Ale gi piktumas ar kas čia, vis kad atsikirst...ar kuo gudriau parašyta frazė rodo protą? Ir kaip?ar dar herojė neišsiaiškino ko ten taip bijo jos berniukas?tikrai manau, kad jam su sveikata blogai g.gif aš tai užlausčiau ir žiūrėčiau kaip bus, gal tik be reikalo tempiama guma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzioly: 06 rugpjūčio 2010 - 10:25
Parašyk kaip reikia vyrus vilioti . Kaip tu tai darai ? Ant kokių merginų dažniausiai vyrai užkimba ?
Atsakyti
green eyes kaip sekesi pokalbis?Ar issiaiskinot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 08 08, 22:48)
green eyes kaip sekesi pokalbis?Ar issiaiskinot? mirksiukas.gif

Hey biggrin.gif viskas puiku drinks_cheers.gif savaitgalis kartu buvo nuostabus... Pirmoji gaminta vakariene, bendras atostogu planavimas ir pirmieji zingsniai i prieki.

Mes pasikalbejome ir viska issiaiskinome thumbup.gif tai ne liga ir ne savo kuno drovejimasis. Tiesiog gyvenime buna viskokiu ivykiu ir atveju, kodel vyksta viena ar kita.

Viskas prasidejo nuo to, kad jis buvo gana grieztai ir katalikiskai auklejamas, o tuo labiau, budamas jaunas moklykloje nelabai ir mokejo vilioti tas paneles.
Zodziu brendimas, savimi nepasitikejimas ir tevu spaudimas dare savo.
Studiju laikotarpiu, kadangi jis nevartojo jokio alkoholio, prisiziurejo ir prisidalyvavo jaunimo vakareliuose, kur dar vaikai cia pat geria, cia pat mylisi.. Bukim relistais, blaivo zmogaus akimis tai atrodo labai baisiai. Pati zinau, ka tai reiskia, nes alkoholi vartoju labai retai, todel pakliuvusi i didelius tusus ten ilgai neuzsibunu, nes su girtais zmonemis po kurio laiko susisneketi nebeina. Tai vat, prisiziurejes tokiu gaslybiu, budamas realiginio auklejimo, labai pasislykstejo ir tai tik dar labiau ji uzdare i savo kiauta. Neprisileido merginu, nedalyvavo tokiuose vakareliuose. Veliau, uzimdamas geras pareigas, pats to nenoredamas, pateko i apsukriu moteriskiu akirati. Ta prasme, atsirado labai daug norinciu per jo lova pasiekti karjeros. Tai skatino dar didesni nepasitikejima ir pasinerima i darba. O be viso kito, nuo studiju laiku, ne vienas is jo artimu draugu prisizaide. Ta prasme vaikai ir visa kita. Buvo ir atvejis del ligos. Nezinau, kokia ten liga, bet plintanti butent per neatsargius santykius. Tai jis matydamas ir zinodamas, kokios tai kancios, isikale i galva, kad tai jam lyg zenklas, kad privalo buti religingas ir toliau.
Bet laikui begant religija lieka vis toliau uznugaryje, ieskojo tinkamo zmogaus, nenorejo bet ko. Na ir galiausiai sutiko mane blush2.gif
Toliau musu santykiai juda labai atviri ir grazus... Esu be galo laiminga ir rami del jo. Tai zmogus, kuriuom galiu pasitiketi.
Aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 09, 10:20)

Toliau musu santykiai juda labai atviri ir grazus...

O be temos forume jie būtų vietoj stovėje?
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 09, 10:20)

Bet laikui begant religija lieka vis toliau  uznugaryje, ieskojo tinkamo zmogaus, nenorejo bet ko.

bet sexas vistiek TIK po vestuviu? lotuliukas.gif

green_eyes, nepykit uz mano sarkazma, na jau tokia ziezula esu, kai matau kad zmogus is niekur problema padaro...

tikiuosi busit laiminga su savo draugu...
Atsakyti
aha, man tai irgi įdomu paliko, kas toliau? seksas tik po vedybų? green eyes, tau tai priimtina iš principo?
Atsakyti