Įkraunama...
Įkraunama...

Padekit suprasti vyra

QUOTE(vilnera @ 2010 08 05, 14:07)
Klausimai sioje vietoje jau yra spaudimas..
O autorei-gausit jus ta vyra suviliot smile.gif Paorganizuokit situacijas kokias,kad netyc kartu panakvot tektu ir pan-na ka as cia jus mokinu..Duokit jam laiko,kad pazintu jus visa. Ir gausit pati geriausia vyra visom prasmem..

nemanau, kad atvirumas yra spaudimas schmoll.gif
va viliojimas, dirbtinių situacijų sudarinėjimas jau daug panašiau į spaudimą. jei vyrukas tikrai religingas, tai su tokiom vilionėm jūs tik parodysit kad negerbiat jo įsitikinimų.

šiaip man jaunystėj buvo panašus variantas, tik vyras buvo 26 m. turėjom 2 lb intymias situacijas atsitiktinai teko kartu miegot, bet viskas baigėsi tik glamonėm. tai tiesiog atvirai paklausiau, kodėl taip, nes ojoj meilė kokia buvo, aistra ir pan, ilgokai draugavom jau. kadangi atvirai gražiai paklausiau, tai ir atsakymą išgirdau atvirą, kad yra erekcijos sutrikimai. normaliai jis sureagavo į tą klausimą, pasišnekėjom atvirai ir tiek. gi visko gyvenime būna
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 08 05, 15:45)
nemanau, kad atvirumas yra spaudimas schmoll.gif
va viliojimas, dirbtinių situacijų sudarinėjimas jau daug panašiau į spaudimą. jei vyrukas tikrai religingas, tai su tokiom vilionėm jūs tik parodysit kad negerbiat jo įsitikinimų.

šiaip man jaunystėj buvo panašus variantas, tik vyras buvo 26 m. turėjom 2 lb intymias situacijas atsitiktinai teko kartu miegot, bet viskas baigėsi tik glamonėm. tai tiesiog atvirai paklausiau, kodėl taip, nes ojoj meilė kokia buvo, aistra ir pan, ilgokai draugavom jau. kadangi atvirai gražiai paklausiau, tai ir atsakymą išgirdau atvirą, kad yra erekcijos sutrikimai. normaliai jis sureagavo į tą klausimą, pasišnekėjom atvirai ir tiek. gi visko gyvenime būna

bijo, kad nieko nesigaus, plius kai patirties neturi smile.gif arba bus per greit arba išvis nebus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 05, 14:57)
Tavo_Mano
Visu pirma,1 kokia dar draugystes stadija. Skirk, kur yra vaikai, o kur yra suauge zmones. Sis vyras yra ne 25 m, o pakankamai vyresnis, labai protingas ir iskalbus, 2.]yra kitoks nei visi vyrai ne vien del to, kad dar nekaltas. TOdel, tai man atrodo itin svarbu ir subtilu. NEs tai yra suauges vyras,3.kuris turi tam tirku paslapciu ir savo asmenini gyvenima, taip pat kaip ir as.  4.]Sexas nera pagrindinis dalykas ir jei net jis nera geras lovoje, tai nebutu lemiamas dalykas, tiesiog yra labai sunku suprasti tai, kas man ir juo labaiu tau yra neimanoma. Saipytis ir juokauti galima, taciau reikia zinoti, kada ir kaip.
Su juo mes galime kalbetis visomis temomis, taciau jauciu,5kad as negaliu jo suprasti, nes pati esu sexualiai aktyvi.

Luzere ar ne, bet esi mergina, jei as tokiu metu buciau nekalta, man nebutu geda prisipazinti, taciau vyru psichologija yra visai kitokia. Lyginami du skirtingi dalykai...

1. O kokie tada to vyro ir jusu santykiai?

2. Jis ka, is menulio i zeme nukrito, ne is to pacio molio drebtas kaip visi zmones?

3. Jei jusu santykiai tokie kad ruosiates bendrajam gyvenimui kokios dar paslaptys? O gal veliau kai susituoksit isaiskes kad jis serga, yra religinis fanatikas etc?

4. Ar tikrai taip manote? Kiek jums metu? pasiskaitykit SM su n temu,musu sexualiniai temperamentai nesutampa, ka daryti.pasiskaitykit psichologu patarimus ir pasvarstymus sia tema. sexas yra labai svarbus poros santykiuose ir nereikia cia prisiminti gerus sovietinius laikus

5. O jei po vestuviu situacija nepasikeis ir toliau negalesite jo suprasti, kas tada skyrybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 05 rugpjūčio 2010 - 14:56
Tiap, visgi gal savanaudiskai elgiuosi...
Kodel manau, kad riekala eina link to, nes siek tiek kalbejom, kazkaip isivaizdavom kartu savo bendra busta. Kaip jau minejau santykiai yra idealus ir abu ilgu santykiu, draugystes trunkancios 5 metus nenorim. Kazkaip jauciames abu pribrende, turim bendru interesu, aisku, siek tiek skiraimes, bet tuom paciu ir esam panasus. Tik vienintele si tema yra neaiski.
Manau, ryt viskas issispres, imsiu ir paklausiu, nes kitaip sprogsiu, o zmogaus prievartauti tikri nenoriu, niekam i gera tai nebus. I sona eiti taip pat nenoriu, jausciausi kalta ir viska sugadinusi...
O gal jau jis ir pats prabils apie tai, paziuresim. Beje, kaip matau, ne as viena cia i vyru forunma ilindau biggrin.gifD aciu jums uz palaikyma, taciau dvejoniu vistiek turiu labai daug...
Su vyrais labai buna sunku, bet niekad negalvojau, kad iskils butent tokia problema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 05, 16:55)
1. O kokie tada to vyro ir jusu santykiai?

2. Jis ka, is menulio i zeme nukrito, ne is to pacio molio drebtas kaip visi zmones?

3. Jei jusu santykiai tokie kad ruosiates bendrajam gyvenimui kokios dar paslaptys? O gal veliau kai susituoksit isaiskes kad jis serga, yra religinis fanatikas etc?

4. Ar tikrai taip manote? Kiek jums metu? pasiskaitykit SM su n temu,musu sexualiniai temperamentai nesutampa, ka daryti.pasiskaitykit psichologu patarimus ir pasvarstymus sia tema. sexas yra labai svarbus poros santykiuose ir nereikia cia prisiminti gerus sovietinius laikus

5. O jei po vestuviu situacija nepasikeis ir toliau negalesite jo suprasti, kas tada skyrybos?

Visu 1 - nesiruosiu TAU aiskintis, kokie snatykiai, kaip ilga bendraujami, metu, vardo, pavardes ar batu dydzio. Kalbu apie problema, kuri man rupi, todel saipymasi ir kabinejimasi pasilaikyk sau.
VIsu 2 is menulio ar is veneros, nesvarbu - nusileido is ten kur reikia, bet tikria ne is tos planetos is kurios nusileidai tu.
Visu 3, nera seimos be problemu ir be dumu, ju visuomet bus ir buvo. Pati tikrai turi ne ka maziau problemu ir nemanau, kad butu malonu, kai vietoj supratimo ar pagalbos is taves imtu saipytis, tad pati grisk i psichologu skyreli ir pasiskaityk elementaraus etiketo...

Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 05, 16:08)
Pati tikrai turi ne ka maziau problemu ir nemanau, kad butu malonu, kai vietoj supratimo ar pagalbos is taves imtu saipytis, tad pati grisk i psichologu skyreli ir pasiskaityk elementaraus etiketo...

jei as tokiu ir turiu, tai nepasakoju visam pasauliui kaip tai padarete Jus. nesitikekit kad visi privalo sutikti su jusu nuomone, kiekvienas turi savo poziuri i jums rupima klausima. O jei Jums kyla problemu del mano rasymo stiliaus, cia jau tamstos vidines problemos ir visiskai nera cia ko pradeti vaidinti nuskriausta paaugle.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 05, 17:14)
jei as tokiu ir turiu, tai nepasakoju visam pasauliui kaip tai padarete Jus. nesitikekit kad visi privalo sutikti su jusu nuomone, kiekvienas turi savo poziuri i jums rupima klausima. O jei Jums kyla problemu del mano rasymo stiliaus, cia jau tamstos vidines problemos ir visiskai nera cia ko pradeti vaidinti nuskriausta paaugle.

Man kliuna ne stiliu, o turinys. Jei tau nepatinka kai kisasi i tavo reikalus, tai ir pati nesikisk ten kur nereikia, jei nemoki graiziai...

Mano problemos yra mano, pati tvarkausi tiap kaip man reikia...
Atsakyti
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 05, 16:25)

Mano problemos yra mano, pati tvarkausi tiap kaip man reikia...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kad nesusitvarkai mergyte,nesusitvarkai...

ok..ilsekis ramybeje..ir taip visokiu fobiju turi, neduok die del manes dar viena isigysi doh.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 08 05, 17:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad nesusitvarkai mergyte,nesusitvarkai...

ok..ilsekis ramybeje..ir taip visokiu fobiju turi, neduok die del manes dar  viena isigysi doh.gif sekmes

biggrin.gif DDD sapnuok brangioji... nesusireiksmink taip, pati nezinai, kad leidai man ant taves nuleisti gara... biggrin.gifD todel jei ne fobija, tai bent jau dienos rupesciai jau pamirsti...
Tau taip pat sekmes ir kita kart ziurek ka sneki... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Green eyes , gal tu jam nepatinki , jo netrauki kaip moteris .(jam ant tavęs nestovi) jei trauktum manau seniai būtum pasimylėjusi . Čia tik mano nuomonė
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 08 05, 16:38)
Green eyes , gal tu jam nepatinki , jo netrauki kaip moteris .(jam ant tavęs nestovi) jei trauktum manau seniai būtum pasimylėjusi . Čia tik mano nuomonė

lotuliukas.gif
cia irgi mintis, o ka gal jis visai ir ne nekaltas o tik apsimeta tokiu, o ta pacanke parinasi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(green_eyes @ 2010 08 05, 16:35)
:pati nezinai, kad leidai man ant taves nuleisti gara...

matyt tokiu atveju nuleidimas buvo abipusis (nors tavo garo nepastebejau,verciau iskaudintos paaugles kandimus), nes smagiai pasijuokiau is tavo temos kas leido man pailseti nuo nesamoningos uzduoties atlikimo, saunuole mergyte lotuliukas.gif
Atsakyti
man si situacija lb keista rolleyes.gif rimti santykiai,o vaikinaas nepasiraso ir dar + vengia buciavimosi doh.gif lotuliukas.gif pokalbio nenori,bijo izeist,turi paslapciu,nors santykiai lb rimti-dar keisciau doh.gif jei jau tokios meiles,tai kas cia per baime pasikalbet? g.gif o dar ir vaikinas,jei jau taip rimtai i tave ziuri,tai kodel pats nepasipasakoja del kokios priezasties jis ale"nekaltas"? g.gif
nezinau,nesuprantu as tokiu ale "rimtu santykiu" schmoll.gif

vienoj zinutei rase panele,kad jei turi problemu jas issisprendzia pati lotuliukas.gif
tai kokio pyp tu uzvedei sia tema,jeigu jau pati tas problemas sprendi? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2010 08 05, 17:38)

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2010 08 05, 18:03)
man si situacija lb keista rolleyes.gif  rimti santykiai,o vaikinaas nepasiraso ir dar + vengia buciavimosi doh.gif  lotuliukas.gif  pokalbio nenori,bijo izeist,turi paslapciu,nors santykiai lb rimti-dar keisciau doh.gif  jei jau tokios meiles,tai kas cia per baime pasikalbet? g.gif  o dar ir vaikinas,jei jau taip rimtai i tave ziuri,tai kodel pats nepasipasakoja del kokios priezasties jis ale"nekaltas"? g.gif nezinau,nesuprantu as tokiu ale "rimtu santykiu" schmoll.gif

Kokios jau tos priezastys gali but, apie kurias jis turetu pasakot ar slept? arba,kaip jau rase,religines (bet autore ta zinotu greiciausiai-na matytu tiesiog,ar vaikinas toks religingas),na,gal su anuo galu kas ne taip,ar greiciausiai pacios paprasciausios-tiesiog kuo toliau,tuo baisiau.. Vat ir viskas.. Ir kuo rimciau ziurima i mergina-tuo baisiau apsijuokt sioje vietoje, ir padaryt kazka ne taip, kas nebutu nieko stebetina del patyrimo stokos.
Merginos gi irgi-kai labai jau uzsisedi-tai megsta prigalvot kruvas dvasingu priezasciu-neva saugo save iki vestuviu,morale labai auksta,dar panasios-o esme-viena vienintele priezastele-tiesiog nepakibino niekas taip,kad atsiduotu ir tiek. Ir plius kuo toliau-tuo baisiau viskas.. smile.gif
O apie simpatijas autorei-parodykit jus man toki altruistiska 30 metu vyra,kuris skirtu savo laika ir demesi moteriai,kuri jam nepatinka.. Na kam jam tai? Kas jam is to?
Atsakyti