malta81 o tau visiskai isnyko demes??? Ar taip gali buti, kad jos visiskai isnyksta? Jei teisingai supratau, tai tu naudojai peroksido tirpala?
As taip pat turiu daug tu demiu, ir jei atvirai, tai paranojiskai bijau saules, tiesiog jauciu kaip ji kimba man i zandus
Ir veido oda, tose vietose kur demes - persti. Be apsaugos paprastai neinu i lauka, kai tik galiu, visada nesioju skrybele ar sportine kepuraite, bet kad ne visada imanoma, kai darbe, tai ner laiko kada tepliotis, o i lauka vis tiek reikia. Ir to, man bent uztenka.
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 08 12, 18:52)
Šitą naudoju
Paula's Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray
Jau kelis mėnesius, tai jokių priekaištų neturiu (na, išskyrus kainą, bet naudojant vien ant veido gan taupus, su kitomis priemonėmis palyginus). Pasisekė vieną kartą už pusę kainos nusipirkti, tai išvis
Konsistencija jo kaip vandens, bespalvis, silikonų pagrindu, tai labai maloniai, kaip koks serumas ant odos jaučiasi.
Dėl tų "mineralinių" pudrų... Tai žinot, nėra jose nieko, ko "nemineralinės" neturėtų (apie Egipto Žemę nekalbu, nesu jos nei bandžius, nei nagrinėjus). Nes iš esmės tie "mineralai" pudroj yra paprasčiausias titano oksidas ar cinko dioksidas, kuriuos ir į "paprastas" pudras sėkmingai deda. Kad porų nekemša tai gali būti- titanas ir cinkas pasilieka ant odos paviršiaus, tad mažesnė tikimybė, kad produktas su jais poras kimš, bet odą suerzinti vistiek gali.
himalaia, o kaip tu uzsisakai savo krema nuo saules? gal gali papasakoti, labai noreciau ir as isbandyti. Be ja, gal galetum jo sudeti parasyti? Esu alergiska formaldehidui, tai 90 proc. kosmetikos negaliu naudoti.... Vienas vargas
Papildyta:
QUOTE(Sasorisa @ 2010 09 21, 23:21)
Aš pasidariau porą kursų,per žiemą ir dalį pavasario(nes oda po vasaros baisi buvo).Po pirmo kurso odelė labai pagražėjo
Įpusėjus antrą pradėjo smakrą berti giluminiais spuogais(nežinau,gal ir ne nuo to).Po vasaros truputį nepasisaugojau ir vėl dėmėta
Man šios procedūros labai padėjo,bet po to būtina naudoti labai stiprias priemones nuo saulės(aš naudojau spf20,matomai per silpna).
Pas mane dėmelės nuo spuogų ant smakro.Vaistinėje patarė Contractubex gelį(apie 30lt.)Ką tik pradėjau naudoti,jei padės parašysiu,bet jau kvapas
Buvo ir brangesnis,gaila pavadinimo nepažiūrėjau,kainavo virš 100lt.,sakė daug stipresnis,bet kol kas bandysiu ką turiu
Aciu Sasorisai ir Julkanai uz atsakymus. As vis dar neapsisprendziu - darytis ar ne. Naudoju ir iwostin, ir Uriage ir Neostrat'o kremus balinimui, bet, kaip ir daugelis jusu cia rasote - uztenka iseiti i saule... pati esu tamseode, kunas idega graziai ir tamisiai is karto, bet veida bunu "apdangciusi"
tai is ties nervina, kai veidas baltas ir ryskios rudos demes.... neisivaizduoju saves be toninio kremo.