Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(julkanos @ 2010 09 16, 13:13)
na gavau aš savo kremus iš JAV, dieninis labai tirštas ir jo reikia žiauriai mažai, naktinį pažiurejau tas pats, tai kad drasiai galiu pasidalinti, nes po 85 gramus bonkes tai man čia iki senatves  biggrin.gif
dieninis su filtrais ir hidrohinonu 2%, naktinis drekinamas su hidrohinonu 2%

kokios firmos kremai smile.gif jei galima nuorodą. man reikėtų naktinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 09 06, 10:07)
Laba, na mane taip pat sužavejo pasakojimai  apie gelį su hidrochinonu, užsisakiau iš UV, su 4% geli, mokejau už 20ml 40,67Lt, mažesni kiekisako kad nedaro sad.gif, nu ka galiu pasakyti JIS VEIKIA!!!  aš išbandžiau daug ka, mikrodermoobrazija, rugšties pilinga , kremu begale, bet man asmeniškai hidrochinonas padare stebukla per ketures savaites ir tepiausi tik nakčiai

P.S.gal kas bande?
Porcelana Fade Dark Spots Daytime Treatment
http://www.amazon.co...-...6724&sr=8-2
Atsakyti
Sveikos,
o gal kas daretes balinimosi proceduras su AHA rugstymis kosmetikos kabinetuose? Kokie rezultatai, kaip jos veikia? Gal kas lanketes Klaipedoje Respublikines ligonines konsultacineje poliklinikoje taipkos pr. 103?
zadu isbandyti, noretusi suzinoti ka nors daugiau?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Unique333 @ 2010 09 19, 01:07)
Sveikos,
o gal kas daretes balinimosi proceduras su AHA rugstymis kosmetikos kabinetuose? Kokie rezultatai, kaip jos veikia?
Aciu

aš dariau kursa, na jeigu demes po neštumo neryškios ar po atostogu prie juros, tai gal ir verta jeigu yra pinigu ir tingit pati užsiimti su kremais, bet jeigu demes po spogu, po žaizdeliu tai išmesta kruva pinigu už tai kad pakeistumete pudra tonu švesesne
Atsakyti
QUOTE(dzhanettag @ 2010 09 06, 20:08)
Sveikos visos. Man Randu Naikinimo temoj patere kreiptis cia. Kaip tycia, esu uzsiregistravusi Sugiharoje. Tai gal galetumet patart, kokia priemone labiausiai tiktu? Apsiziurejau, kad turiu kelias pigmentines demeles, o pagrinde rausvi plemeliai, like po spuogu (yra ir senu, ir nesenu, ant krutines, ranku, koju, nugaros). Vienok, pinigu maziau butu, negu juos naikinti po viena lazeriu uz 50Lt...

Ei? Tikrai nera susidurusiu? Tikrai esu pasiryzus kokiai priemonei iki 200lt pakloti, nes oda nekaip atrodo. Daaaaaaaaaug rausvu plemeliu, likusiu po spuogu.
Atsakyti

QUOTE(Unique333 @ 2010 09 19, 01:07)
Sveikos,
o gal kas daretes balinimosi proceduras su AHA rugstymis kosmetikos kabinetuose? Kokie rezultatai, kaip jos veikia? Gal kas lanketes Klaipedoje Respublikines ligonines konsultacineje poliklinikoje taipkos pr. 103?
Aciu

Aš pasidariau porą kursų,per žiemą ir dalį pavasario(nes oda po vasaros baisi buvo).Po pirmo kurso odelė labai pagražėjo wub.gif Įpusėjus antrą pradėjo smakrą berti giluminiais spuogais(nežinau,gal ir ne nuo to).Po vasaros truputį nepasisaugojau ir vėl dėmėta doh.gif Man šios procedūros labai padėjo,bet po to būtina naudoti labai stiprias priemones nuo saulės(aš naudojau spf20,matomai per silpna).

QUOTE(dzhanettag @ 2010 09 20, 11:54)
Ei? Tikrai nera susidurusiu? Tikrai esu pasiryzus kokiai priemonei iki 200lt pakloti, nes oda nekaip atrodo. Daaaaaaaaaug rausvu plemeliu, likusiu po spuogu.

Pas mane dėmelės nuo spuogų ant smakro.Vaistinėje patarė Contractubex gelį(apie 30lt.)Ką tik pradėjau naudoti,jei padės parašysiu,bet jau kvapas doh.gif Buvo ir brangesnis,gaila pavadinimo nepažiūrėjau,kainavo virš 100lt.,sakė daug stipresnis,bet kol kas bandysiu ką turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2010 09 21, 22:21)

Pas mane dėmelės nuo spuogų ant smakro.Vaistinėje patarė Contractubex gelį(apie 30lt.)Ką tik pradėjau naudoti,jei padės parašysiu,bet jau kvapas doh.gif Buvo ir brangesnis,gaila pavadinimo nepažiūrėjau,kainavo virš 100lt.,sakė daug stipresnis,bet kol kas bandysiu ką turiu smile.gif

kaip keista, kad nuo pigmentinių dėmių siūlo priemones nuo randų g.gif jei padės tai ir aš pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, dėmelė, likusi sugijus spuogui ir yra randas. Pigmentinėm dėmėm dažniau vadinamos saulės ar hormonų sukeliamos tamsesnės dėmės. Nors realiai, praktiškai viskas, kas pakeičia odos spalvą (nuo vėžinio apgamo iki baltmės) yra pigmentinė dėmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 rugsėjo 2010 - 09:15
Zinau sena vaista Jei yra demes rusvos bandykite balinti su peroksido tirpalu 3procentu reike tepti sazyningai ir netrumpai bent du kart dienoje

Rezultatas yra tikrai nes isbandyta Man rodos ir rausvom tinka g.gif nepamenu kaip sake bet rudom demem tai tiksliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 22 rugsėjo 2010 - 10:47
Aciu, merginos. Planuoju pirkti si krema. Atsiliepimai daugiau maziau geri. Turetu pabalti randeliai, jis skirtas randams po acnes, pigmentinems demems ir pan. http://international...aparam=sespider
Tik nezinau, ar galiu tepti ji ir ant nudegimu ir idreskimo randu (po avarijos). Pas dermatologe tik po dvieju menesiu bilietukas. biggrin.gif Nelabai informacijos radau ieskant. g.gif
Atsakyti
Sasorisa, kiek kainavo vienas procedūrų kursas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhanettag @ 2010 09 23, 03:01)
Aciu, merginos. Planuoju pirkti si krema. Atsiliepimai daugiau maziau geri. Turetu pabalti randeliai, jis skirtas randams po acnes, pigmentinems demems ir pan. http://international...aparam=sespider
Tik nezinau, ar galiu tepti ji ir ant nudegimu ir idreskimo randu (po avarijos). Pas dermatologe tik po dvieju menesiu bilietukas. biggrin.gif Nelabai informacijos radau ieskant.  g.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad hidrochinonas, kaip ingredientas yra labai jautrus šviesai ir orui, tad reiktų pirkti produktus orui nepralaidžioje pakuotėje, kitaip jo efektyvumas labai sumažės. Kol to nežinojau, pati panašų kremą buvau nusipirkusi ir paskui stebėjausi, kodėl jis man nieko nebalino... Dabar turiu tūtelėje, tai esu labai patenkinta efektu. Ir dar- šitas kremas turi nepakankamą apsaugą nuo saulės- neapsaugos nuo UVA spindulių. O tai yra labai svarbu balinant odą.
Hidrochinono ant pažeistos odos tepti negalima. Reiktų palaukti, kol visiškai sugis. Jei jau randai sugiję, ant jų tepti irgi galima.

Pati naudoju šitą Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener. Iš pigesnių šitas Ambi Skin Discoloration Fade Cream geresnis, nei jūsų įdėtas vien dėl pakuotės.
Atsakyti