QUOTE(Unique333 @ 2010 09 19, 01:07)
Sveikos,
o gal kas daretes balinimosi proceduras su AHA rugstymis kosmetikos kabinetuose? Kokie rezultatai, kaip jos veikia? Gal kas lanketes Klaipedoje Respublikines ligonines konsultacineje poliklinikoje taipkos pr. 103?
zadu isbandyti, noretusi suzinoti ka nors daugiau?
Aciu
Aš pasidariau porą kursų,per žiemą ir dalį pavasario(nes oda po vasaros baisi buvo).Po pirmo kurso odelė labai pagražėjo
Įpusėjus antrą pradėjo smakrą berti giluminiais spuogais(nežinau,gal ir ne nuo to).Po vasaros truputį nepasisaugojau ir vėl dėmėta
Man šios procedūros labai padėjo,bet po to būtina naudoti labai stiprias priemones nuo saulės(aš naudojau spf20,matomai per silpna).
QUOTE(dzhanettag @ 2010 09 20, 11:54)
Ei? Tikrai nera susidurusiu? Tikrai esu pasiryzus kokiai priemonei iki 200lt pakloti, nes oda nekaip atrodo. Daaaaaaaaaug rausvu plemeliu, likusiu po spuogu.
Pas mane dėmelės nuo spuogų ant smakro.Vaistinėje patarė Contractubex gelį(apie 30lt.)Ką tik pradėjau naudoti,jei padės parašysiu,bet jau kvapas
Buvo ir brangesnis,gaila pavadinimo nepažiūrėjau,kainavo virš 100lt.,sakė daug stipresnis,bet kol kas bandysiu ką turiu