QUOTE(Miaška @ 2013 06 11, 09:37)
O kas yra iš esmės graži oda?
Jei tokią turėčiau - netepčiau niekuo. Tiesa, oda mano lygi, nespuoguota, nėra išsiplėtusių porų, tas vienintelis trūkumas - pigmentinės dėmės. BB man puikiai užmaskuoja ir tuo pačiu saugo nuo saulės visą dieną.
Grazi oda, tokia, kuria turejau omeny sitos temos kontekste, t.y. mazai demiu - gana grazi oda, daug demiu jau negrazi. Jeigu taip isvis galima issireikst. Visokios poros issipletusius sioje temoje man neaktualu, arba jeigu aktualu einu i kitas temas su jomis susijusias problemas spresti.
Na, jeigu jums uzmaskuoti uztenka BB tai reiskias pas jus dar nelabai yra ka maskuot...
Nes kiek apziurejau tuos BB tai visi jie man toks skystaliukas maskavimo atzvilgiu.
P.S. O koks jo SPF kad visa diena saugo? Ar jus ji atnaujinat laikas nuo laiko?
Kitas kosmetikos priemones naudojat tokias kaip sausa ar biri pudra, bronzantas, skaistalai? Nes man idomu butent kaip merginos su tuo visu per diena dorojasi, nesusitvarkau as.
QUOTE(Miaška @ 2013 06 12, 09:08)
BB kremų yra daug, siunčiuosi iš Pietų Korėjos, nes visokie Garnier ir pan man visiškai netinka, tai pavadinimo neparašysiu, nes šiuo metu turiu bent keturis skirtingus
Nu va sito tai nesu bandzius, gal is tiesu jie kitokie, nes is mano bandytu butent ir buvo tas Garnier ir Eveline. Eveline net labiau patiko maskavimo atzvilgiu bet vistiek per slabnai.
Papildyta:
Tiesa , o kaip tie CC kremai kurie cia kaip naujiena turejo atsrasti? Ar jau atsirado, gal kas isbandet?