Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Laba, na mane taip pat sužavejo pasakojimai apie gelį su hidrochinonu, užsisakiau iš UV, su 4% geli, mokejau už 20ml 40,67Lt, mažesni kiekisako kad nedaro sad.gif, nu ka galiu pasakyti JIS VEIKIA!!! aš išbandžiau daug ka, mikrodermoobrazija, rugšties pilinga , kremu begale, bet man asmeniškai hidrochinonas padare stebukla per ketures savaites ir tepiausi tik nakčiai

P.S.gal kas bande?

Porcelana Fade Dark Spots Daytime Treatment
http://www.amazon.co...-...6724&sr=8-2
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 09 06, 10:07)
P.S.gal kas bande?
Porcelana Fade Dark Spots Daytime Treatment
http://www.amazon.co...-...6724&sr=8-2

Čia tas, kuriuo naudojiesi? g.gif
Aš šiuo metu liaudiškas priemones bandau, sunku pastebėt efektą, bet laiko dar per mažai.
Be to, tikrai padariau klaidą, kad visai veidą nuo saulės apsaugojau per vasarą - įdegusiame veide dėmės ne tokios ryškios, reikės mažiau saugoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 03, 21:38)
Nemanau, kad jie labai efektyvumu skiriasi, abu turi 2% hidrochinono ir 10% PHA, tai aktyvieji ingredientai vienodi. Konsistencija tik skirtinga.

Negaliu pasakyti kiek efektyvus vienas ir kiek kitas, tačiau sudėtys jų nėra vienodos schmoll.gif ir nė vienas NETURI hidrochinono schmoll.gif , jį įmaišo į gelį vaistinėje.

Šviesinamasis kremas su SPF 15
„NeoStrata Brightening Cream SPF 15", pH 4,0
(2% arbutino, 4% gliukonolaktono, 3% laktobiono rūgšties, 2% migdolų rūgšties, 1% citrinų rūgšties ir SPF 15) yra dieninis drėkinamasis šveitiklis be hidrochinono, kuris balina odos pigmentines dėmes. Plataus spektro UVA/UVB saulės filtrai ir antioksidantai padeda apsisaugoti nuo saulės žalingo poveikio.
30 g tūbelė.

Pigmentines dėmes šviesinanti želė
„NeoStrata Pigment Lightening Gel", pH 3,8
(2% kojo rūgšties, 4,5% glikolio rūgšties, 5% gliukonolaktono, 1% citrinų rūgšties plius odos šviesinamoji sistema) yra neriebi želė be hidrochinono, turinti patvirtintą odos šviesinimo sistemą (pieno rūgštis, meškauogių lapai, šilkmedžių šaknų ekstraktas ir citrinos rūgštis, sujungta su kojo rūgštimi) pigmentinėms dėmėms balinti.
40 g tūbelė.

QUOTE(lyyra @ 2010 09 04, 15:06)
Sveiki,o kiek tas gelis kainuoja gal nepaslaptis?lLauksiu pasisakymo ar kiek padeda 4u.gif

Gelis kainuoja 69.70 (40 g), o kai įmaišė hidrochinono už viską sumokėjau 75 lt. Dėmelės lyg ir šviesėja, tik aš dar neilgai vakarais tepu, kai panaudosiu kokį mėnesį jau tada galėsiu užtikrintai pasakyti padėjo ar nelabai mirksiukas.gif

QUOTE(julkanos @ 2010 09 06, 09:07)
Laba, na mane taip pat sužavejo pasakojimai  apie gelį su hidrochinonu, užsisakiau iš UV, su 4% geli, mokejau už 20ml 40,67Lt, mažesni kiekisako kad nedaro sad.gif, nu ka galiu pasakyti JIS VEIKIA!!!  aš išbandžiau daug ka, mikrodermoobrazija, rugšties pilinga , kremu begale, bet man asmeniškai hidrochinonas padare stebukla per ketures savaites ir tepiausi tik nakčiai

Smagu, kad jums padeda, aš taip pat labai tikiuosi tas nelabas dėmes išnaikinti ax.gif , tik maniškis su 2% .
Atsakyti
Miaška, ne ši užsisakiau šiandien iš štatu, kai gausiu, pasinaudosiu tai butinai pasidalinsiu rezultatais smile.gif

o iš vaistines buvo neostratos gelis i kuri imaiše 4%hidrochinono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 rugsėjo 2010 - 16:36
QUOTE(julkanos @ 2010 09 06, 17:29)
ne ši užsisakiau šiandien iš štatu, kai gausiu, pasinaudosiu tai butinai pasidalinsiu rezultatais smile.gif

o iš vaistines buvo neostratos gelis i kuri imaiše 4%hidrochinono

Aišku, ačiū 4u.gif

Galvoju, gal ir man jau visai rudenį su tuo hidrochinonu mėgint? g.gif O kas išrašo tą receptą, negi poliklinikoj? Šimtą metų ten nebuvau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 17:31)
Aišku, ačiū 4u.gif

Galvoju, gal ir man jau visai rudenį su tuo hidrochinonu mėgint? g.gif  O kas išrašo tą receptą, negi poliklinikoj? Šimtą metų ten nebuvau... doh.gif

nuejau į vaistinę ir kaip sakant "морда кирпичем" paprašiau gelio si hidrochinonu, net neklause jokio recepto biggrin.gif gal suveike kad paskutines neštumo savaites jau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 09 06, 16:31)
Aišku, ačiū 4u.gif

Galvoju, gal ir man jau visai rudenį su tuo hidrochinonu mėgint? g.gif  O kas išrašo tą receptą, negi poliklinikoj? Šimtą metų ten nebuvau... doh.gif

Tai kad nereikia recepto. Aš taip pat nuėjau paprašiau, dar pasitariau dėl kiekio,procentų ir padarė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2010 09 06, 17:53)
Sveikos merginos  4u.gif ,norėjau paklausti,o Kaune kurioj vaistinėj galima nusipirkti to Neostrados kremuko? Gal anksčiau šioj temoj buvo ir minėta,bet tikrai neturiu laiko jos visos skaityti 4u.gif .Ačiū už atsakymą.

Jei tik pačio gelio, tai paklauskit bet kurioje vaistinėje, o jei norėsit daryti su hidrochinonu, tai Ąžuolyno vaistinėje daro, ten ir pirkau. cool.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Man Randu Naikinimo temoj patere kreiptis cia. Kaip tycia, esu uzsiregistravusi Sugiharoje. Tai gal galetumet patart, kokia priemone labiausiai tiktu? Apsiziurejau, kad turiu kelias pigmentines demeles, o pagrinde rausvi plemeliai, like po spuogu (yra ir senu, ir nesenu, ant krutines, ranku, koju, nugaros). Vienok, pinigu maziau butu, negu juos naikinti po viena lazeriu uz 50Lt...
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 08:51)
Aš po ilgų dvejonių ryžausi užsisakyti vaistinėje Neostratos gelį su hidrochinonu.

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 03, 13:29)
Ne, pas mane gelis, ne kremas - Pigment Lightening Gel, AHA PHA 10 Jis neturi jokio SPF schmoll.gif ,todėl tepu jį tik vakarais. Bet jis efektyvesnis nei jūsų paminėtas kremas (bent taip paaiškino vaistininkė ax.gif ).

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 06, 09:18)
Negaliu pasakyti kiek efektyvus vienas ir kiek kitas, tačiau sudėtys jų nėra vienodos  schmoll.gif ir nė vienas NETURI hidrochinono schmoll.gif , jį įmaišo į gelį vaistinėje.

Komentuoju tai, ką matau iš pavadinimų. Iš pradžių nesakėte, kad Neostratos priemonė neturi hidrochinono ir kad jį jums įmaišė vaistinėje ax.gif

QUOTE(@ch... @ 2010 09 05, 13:51)
na, kad ne, uzsukus oras ten pro niekur nepraeina..pakuote sandari.

Esmė ne ta, kad užuskus oras nepraeina į vidų. Esmė ta, kad kiekvieną sykį atidarius pakuotę kremas kontaktuoja su oru mirksiukas.gif Kasdien naudojant kremo efektyvumas vis mažės, nes jis kaskart kontaktuos su oru...

QUOTE(julkanos @ 2010 09 06, 03:07)
Laba, na mane taip pat sužavejo pasakojimai  apie gelį su hidrochinonu, užsisakiau iš UV, su 4% geli, mokejau už 20ml 40,67Lt, mažesni kiekisako kad nedaro sad.gif, nu ka galiu pasakyti JIS VEIKIA!!!  aš išbandžiau daug ka, mikrodermoobrazija, rugšties pilinga , kremu begale, bet man asmeniškai hidrochinonas padare stebukla per ketures savaites ir tepiausi tik nakčiai

Jūs vaistinėje užsisakėte kremo su 4% hirdochinonu. Ir niekas recepto neprašė? blink.gif Ar bent įspėjo, kad su tokia aukšta hidrochinono koncentracia galite visam laikui sutrikdyti odos pigmentaciją, t.y. pasilikti su neišnaikinamom baltom dėmėm? Nesakau, kad jums būtinai taip atsitiks, bet paprastai viskas virš 2% yra išrašoma gydytojo, kartu su stipria apsauga nuo saulės... Nes yra labai labai svarbus saugotis saulės, kad oda nebūtų pažeista. Hidrochinonas, didesnės koncentracijos, nei 2% gali visam laikui sutrikdyti melanino gamybą- t.y. jei vienoje vietoje nuolat naudosite tokią priemonę, ten oda gali nebepatamsėti net deginantis saulėje.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 09 07, 08:16)

Jūs vaistinėje užsisakėte kremo su 4% hirdochinonu. Ir niekas recepto neprašė?  blink.gif Ar bent įspėjo, kad su tokia aukšta hidrochinono koncentracia galite visam laikui sutrikdyti odos pigmentaciją, t.y. pasilikti su neišnaikinamom baltom dėmėm? Nesakau, kad jums būtinai taip atsitiks, bet paprastai viskas virš 2% yra išrašoma gydytojo, kartu su stipria apsauga nuo saulės... Nes yra labai labai svarbus saugotis saulės, kad oda nebūtų pažeista. Hidrochinonas, didesnės koncentracijos, nei 2% gali visam laikui sutrikdyti melanino gamybą- t.y. jei vienoje vietoje nuolat naudosite tokią priemonę, ten oda gali nebepatamsėti net deginantis saulėje.

ojei blink.gif , net nežinojau šių dalykų,bet turbut vaistininke pamačius mane net neabejojo kad man jo reikia, nes usus ir nosi man kartais drauges bande valyti "alia šokoladu išsitepus"
tepiausi visa veidą ir kokias maksimum 5 savaites, bet tie kremai kurios užsisakiau per tarpininkes yra su 1 ar 2 proc. tai tikiosiu kad nieko neatsitiks smile.gif nors man jau taip nusibodo tos tamsios demes, kad rodos baltas butu lengviau užmaskuoti biggrin.gif
Atsakyti
na gavau aš savo kremus iš JAV, dieninis labai tirštas ir jo reikia žiauriai mažai, naktinį pažiurejau tas pats, tai kad drasiai galiu pasidalinti, nes po 85 gramus bonkes tai man čia iki senatves biggrin.gif
dieninis su filtrais ir hidrohinonu 2%, naktinis drekinamas su hidrohinonu 2%
Atsakyti