Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Sveikos, turiu kaktoje pigmentinių dėmių, kurios man labai gadina gyvenimą. Galvoju, negi tokiame galimybių amžiuje negalima jų pašalinti!
Ko gero jos nuo kontraceptikų, arba paveldimos - mamos veidas labai dėmėtas.
Bandžiau Uriage, Noreva kremus. Dabar tepliojuos O.D.A. balinamuoju koncentratu. Dariausi kelis rūgštinius pylingus. Gal blogai, kad noriu greito rezultato ir nebaigiu kurso. Tačiau mano oda labai plona ir man jos štiek tiek gaila su tom rūgštim kankinti.
Išgirdau apie Mezoterapiją. Dariau 2 kartus. Bet vėl... nepatinka gydytoja. Jaučiu, kad nepasitikiu ja iki galo. Tai jau ir atbaido mane. Nors žadėjau daryti 4 procedūras.
Taigi, nežinau, koks kitas bus mano žingsnis. Tiek žinau, kad be kremo nuo saulės spf50 - nekelt kojos iš namų, prasidėjus saulėtoms dienoms.

Papildyta:
QUOTE(jurgota @ 2012 08 12, 17:26)
naudoju 0.D.A. balinanti seruma ir prausikli su pieno rukstimi, tai jau panaudojus savaite pastebejau akivaizdu rezultata thumbup.gif

Aš irgi atradau šią kosmetiką. Nesu turėjusi tokios odos! Irgi naudoju tą nuostabųjį prausiklį, naudojau ir kremą. ir pylingus, man atrodo, su šiom priemonėm man darė. mano odai, kosmetologė sakė, svarbiausia tas prausiklis. Kremuką dabar kitą naudoju, nes O.D.O.S. žiauriai greit man pasibaigia. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2013 03 15, 12:21)
Sveikos, turiu kaktoje pigmentinių dėmių, kurios man labai gadina gyvenimą. Galvoju, negi tokiame galimybių amžiuje negalima jų pašalinti!
Ko gero jos nuo kontraceptikų, arba paveldimos - mamos veidas labai dėmėtas.
Bandžiau Uriage, Noreva kremus. Dabar tepliojuos O.D.A. balinamuoju koncentratu. Dariausi kelis rūgštinius pylingus. Gal blogai, kad noriu greito rezultato ir nebaigiu kurso. Tačiau mano oda labai plona ir man jos štiek tiek gaila su tom rūgštim kankinti.
Išgirdau apie Mezoterapiją. Dariau 2 kartus. Bet vėl... nepatinka gydytoja. Jaučiu, kad nepasitikiu ja iki galo. Tai jau ir atbaido mane. Nors žadėjau daryti 4 procedūras.
Taigi, nežinau, koks kitas bus mano žingsnis. Tiek žinau, kad be kremo nuo saulės spf50 - nekelt kojos iš namų, prasidėjus saulėtoms dienoms.
Papildyta:

Beje, turiu pradėtus Noreva dieninį ir naktinį kremukus. Pati, ko gero, nebenaudosiu. Gal ką sudomins?
Papildyta:

Aš irgi atradau šią kosmetiką. Nesu turėjusi tokios odos! Irgi naudoju tą nuostabųjį prausiklį, naudojau ir kremą. ir pylingus, man atrodo, su šiom priemonėm man darė. mano odai, kosmetologė sakė, svarbiausia tas prausiklis. Kremuką dabar kitą naudoju, nes O.D.O.S. žiauriai greit man pasibaigia. wink.gif

Kaip suprantu, geriausiai padejo ODA priemones?
Atsakyti
O man dėmes ant veido pašviesino, bet ne iki galo NeoStrata pigment lightening gel. Šiek tiek konsultavausi su endokrinologe Kauno klinikose dėl pigmentinių dėmių, tai ji įtaria, kad yra sumažėjusi antinkščių veikla. Toliau bandysiu tirtis antinkščius.
Atsakyti
ateinu su savo bedomis, ant kaktos ir salia lupos atsrado sokoladines demeles doh.gif

perkaiciau tema.. nebezinau ka daryti? nuo ko pradeti?

nukreipkite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 16, 12:32)
ateinu su savo bedomis, ant kaktos ir salia lupos atsrado sokoladines demeles  doh.gif

perkaiciau tema.. nebezinau ka daryti? nuo ko pradeti?

nukreipkite prasau  4u.gif

Pradėti nuo apsaugos nuo saulės, kitaip per pavasarį - vasarą dėmės išryškės ir gal net pagausės. Man kasmet jos plinta plinta...
Niekaip nepavyksta panaikinti visai. Per žiemą nublukinu tiek, kad galiu be pudros į žmones rodytis, nors jos ir matosi, bet panašu, kad lygios veido spalvos niekada nebeturėsiu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 03 16, 17:26)
Pradėti nuo apsaugos nuo saulės, kitaip per pavasarį - vasarą dėmės išryškės ir gal net pagausės. Man kasmet jos plinta plinta...
Niekaip nepavyksta panaikinti visai. Per žiemą nublukinu tiek, kad galiu be pudros į žmones rodytis, nors jos ir matosi, bet panašu, kad lygios veido spalvos niekada nebeturėsiu... sad.gif

aciu kad atsiliepete.. su kokiom priemonem ja saugoti, gal galite tiksliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 16, 17:16)
aciu kad atsiliepete.. su kokiom priemonem ja saugoti, gal galite tiksliau  4u.gif  4u.gif

apsauginiai kremai nuo saules su ne maziau kaip 30 spf
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2013 03 16, 17:18)
apsauginiai kremai nuo saules su ne maziau kaip 30 spf

Dermatologė sakė, kad geriau SPF 50, ypač, jei dar vakarais vartoju ką nors nuo dėmių. Tai turiu pasiruošus ir SPF 50 kremą, o kol kas naudoju BB kremą su SPF 30.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 03 16, 18:20)
Dermatologė sakė, kad geriau SPF 50, ypač, jei dar vakarais vartoju ką nors nuo dėmių. Tai turiu pasiruošus ir SPF 50 kremą, o kol kas naudoju BB kremą su SPF 30.

kurios firmos geriausias?
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2013 03 16, 18:30)
kurios firmos geriausias?

Man asmeniškai nieko konkretaus nerekomendavo. Turiu parsisiuntusi iš iherb.com Kiss My Face purškiklį SPF 50, ir turiu mėginuką Heliocare irgi SPF 50, nei vieno kol kas nemėginau ant savęs, tai ir nuomonės neturiu.
Atsakyti
Mano beda ta pati ir sena, kaip ir pasviesinau su Alpha Hydroxu demes, bet vel nezinia is kur atsirado, nebeuzsipudruoju, susinervinau,nes amziaus prideda doh.gif
sakykit kol atsisiusisciau is USA ta tepaliuka, ateis ir pavasaris su saule,kas, jei as tik vakarais jo tepciau,nepadaryciau blogiau g.gif diena su spf 50
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2013 03 06, 10:27)
Keliu temą aukštyn, pavasaris ateina, dėmes atneša wub.gif  lotuliukas.gif

Kaip sekėsi žiemą tą bjaurastį blukint?
Mane buvo užuolęs dermatitas, tai ne dėmės rūpėjo, gydžiausi du mėnesius. Dabar naudoju Lumixyl priemones, Glycolic peel kaitalioju su Topical brightener. Šviesėjimas matosi, bet kai buvau pavarius ant skruostų tos priemonės, tai pašviesėjo ir oda tarpuose tarp dėmių, taigi, kontrastas liko tas pats.
Stengiuos dabar labai atidžiai įtekšnoti tik dėmes.

Ir vėl suku galvą, kaip saugotis saulės, kaip elgtis su SPF apsauga - gaunasi taip, kad turėčiau ją terlioti triskart mažiausiai: ryte, perpiet, išeidama pasivaikščiot, ir vakare, išeidama po darbo. Kas liks iš odos? doh.gif

O yra priemoniu LT?

nuo rugstiniu priemoniu taip nusausinau veida,kad kaip slyva padziuvusi atrodau, o demes kitoje vietoje atsirado

Gydausi dar ir kitaip, isgeriu kas ryta kepenims skirtu tableciu, nes kava kaip dinamita ryte megstu, bet 1vnt. manau kad tai susije su dememis
ir darau limonada, 1citrina,3 apelsinai, 2 greipfrgt.-paspaudziu sulciu ir i gazuota vandeni, 1.5l isgeriu per dvi dienas, tai kazkokia baltesne is tiesu pasidariau po menesio seansu g.gif nors netikejau kad taip galima pasibalinti
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2013 01 09, 11:29)
va ir as apie toki kursa galvoju... lauksiu ispudziu smile.gif

Man nepadejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 03 16, 09:00)
Kaip suprantu, geriausiai padejo ODA priemones?

Padėjo mano odai apskritai, bet ne pigmentui verysad.gif
Dariau porą kartų mezoterapiją. Viena pažįstama sakė, kad tik tai jai padėjop susidoroti su pigmentu. Bet nepatikom kosmetologė... Nežinau, ko toliau imtis. Šiaip tikrai yra specialus, brangus vaistukas mezoterapijos būdu suleisti į odą, tai gal ir be reikalo nebenuėjau trečią kartą. Bandysiu į kitą kliniką eiti.
Atsakyti