Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(bytte @ 2012 07 16, 11:04)
Manau jums per daug aktyvi tų kraštų saulutė buvo...

Dabar jau visai esu pasimetus unsure.gif. Iš pradžių ir aš galvojau palaukti rudens ir pažiūrėti, koks bus tuomet vaizdelis (gal net paslapčia tikėjausi, kad dėmės savaime dings cool.gif ), bet pakalbėjau su kosmetologe ir ji liepė nieko nelaukus pradėti balinti, aišku, labai kruopščiai saugantis saulės ir tepantis apsauginiais kremais. Ji aiškino, kad dėmes lengviau panaikinti, kol jos dar šviežios ir kol pigmentas neperėjo į gilesnius odos sluoksnius. Nežinau, kiek čia tiesos, bet aš, kaipo daug neišmananti šitu klausimu, patikėjau...
Šiaip jau ir aš esu girdėjusi, kad lengviau panaikinti neįsisenėjusias dėmes, bet gal čia netiesa g.gif.
Dar norėjau paklausti, jeigu pietų metu saulės gaunu tik tol, kol nukeliauju 30 metrų nuo ofiso iki automobilio, tai ar būtina vėl papildomai teptis apsauginiu kremu, ar per tiek laiko tikrai nieko blogo nenutiks 4u.gif?
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 07 16, 14:58)
sveikos, na as su citrina prisizaidziau turbut - po smakru atsirado daug pulingu spuogu, kosmetologe sake kad kazkaip nuo rugsties jie buna

blink.gif na man pakolkas, tfu tfu tfu, tai tik į gera citrina, bet po jūsų posto bijau rytoj ryte ir betept, nes ant skruosto visai neseniai taip pat pradėjo kilti pūlingi spuogai unsure.gif čiuju, teks savaitėlę pertrauką padaryt. Beje, užsisakiau Clinique "Even Better Clinical Dark Spot Corrector" - girdėjau neblogų atsiliepimų apie šią priemonę, jau senokai vis galvojau pirkt, tačiau kaina stabdė, bet šiandien braškėse labai gerą pasiūlymą užmačiau, tai ir pagriebiau. Bet kuriuo atveju pinigai nemaži, tikiuosi ir nemažų rezultatų biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

dingusios visos - kiba karščiai nustelbė dėmių problemą? biggrin.gif Aš čia su labai neblogais atsiliepimais apie jau minėtąjį Clinique "Even Better Clinical Dark Spot Corrector". Dar tik gera savaitė kaip naudoju jį kartu su taip pat Clinique "Even Better" kremu, bet mano odelė tapo kur kas skaistesnė bigsmile.gif be abejo, į lauką einu tik su 50+ apsauga ir dar kartais pasiteplioju citrina, tačiau ir anksčiau tai dariau, todėl teigiamus rezultatus nurašau Clinique priemonėms thumbup.gif odos epidermis atsinaujina kas 28 dienas, tad esu nusiteikusi skrupulingai ir toliau teptis veidą ir žiūrėsim, kokie bus rezultatai maždaug po mėnesio 4u.gif tiesa, naudojau ir Clinique "Even Better" pudrą, tačiau man kur kas geriau maskuoja ir šiaip veidukas gražiau atrodo su "Perfectly Real" mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,tiek prisiskaiciau naudingos informacijos,taciau turiu labai rupima klausima.Turiu labai daug apgamu ant veido ar juos pabalinti galeciau naudoti jusu visu isgirta Alpha Hydrox?Ar apgamu jis nepabalintu?Apgamai ryskus,bet mazi.Nezinau ka bedaryti..
Atsakyti
apgamų, manau, niekas nepablukins schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(isskirtine24 @ 2012 08 02, 17:44)
sveikos,tiek prisiskaiciau naudingos informacijos,taciau turiu labai rupima klausima.Turiu labai daug apgamu ant veido ar juos pabalinti galeciau naudoti jusu visu isgirta Alpha Hydrox?Ar apgamu jis nepabalintu?Apgamai ryskus,bet mazi.Nezinau ka bedaryti..

neapsiimciau blukint apgamu, apgamai ne juokas..juos isvis pataria neliest. jeigu nepatinka, galima pasalinti lazeriu. blukint, krapstyt, liest DRAUDZIAMA, kad neisisuktu didesne beda mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 03 rugpjūčio 2012 - 10:30
Gal kas išbandėte ką nors iš rusiškos linijos?:
http://www.safora.lt..._balinanti_oda/
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 08 07, 00:08)
Gal kas išbandėte  ką nors iš rusiškos linijos?:
http://www.safora.lt..._balinanti_oda/

švelniai tariant š..., kemša bezbožnai doh.gif biggrin.gif jokio balinimo ar šeip kokio geresnio poveikio nemačiau nors naudojau ne viena karta vis tikejausi kad pades, pirma karta supirkau visa linija doh.gif drauge sake tas pats š..., tai paskui mama sunaudojo kaip paprastus kremus jai nekimšo bet visiškai nebalino (turejo ant žandu labai senas demes) o vat po puse metu naudojimo Vichy NeoVadiol Ultra-Densifying Brightening Care Anti-Age Spots SPF15-UVA išbalino demes ir išvis oda pasidare labai lygaus atspalvio ir bukle wub.gif
user posted image

aš pati pabandžiau kelis kart tai doh.gif mano riebiai odai tas pats kas alejum patepčiau doh.gif

iš pigesniu kremu man labai patiko ši linija kauke su 10proc Aha jau varau gal kokia 5 ar 6 biggrin.gif tonikas tas pats jau ne pirmas kremai geri, nekemša bet mano demem reikia stipresniu nors smulkias "kanapuškes " t.y. strazdanas ant noses tikrai išbalino vien žo verta demesio o kaip kaina viskas iki 10lt tai išvis thumbup.gif
Viteks Otbelivanie
user posted image

perku vilkpedeje pas atstovus šalia martinos arčiau mokiveži
Atsakyti
dar labai svaigstu del šiu :
gelis tonikas
ir
serumas

norečiau spec užsisakiti pas Juos bet va vis tempiu gumą biggrin.gif

Susidomejus
, mane domintu Jusu nuomone apie šios produktus (ypač apie toniką ar reiketu ji turet namie) gaila kad kiekiai dydžiuliai verysad.gif
Atsakyti
Aš, būdama Minske, Biolitos visą seriją balinančią susipirkau, kaina - kapeikos, bet va tas balinimas... g.gif Pabalino smarkiai visą veidą, t.y. - tolygiai ir dėmes, ir nedėmėtą odą, taigi kontrastas liko tas pats. Reikėtų tepti tiksliai ant dėmių, bet mano atveju tas sunkiai įmanoma, nes dėmės tarsi žemėlapis pas mane dengia pusę veido, niekaip nepataikyčiau tiesiai ant dėmių tept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 08 07, 10:12)
Aš, būdama Minske, Biolitos visą seriją balinančią susipirkau, kaina - kapeikos, bet va tas balinimas... g.gif  Pabalino smarkiai visą veidą, t.y. - tolygiai ir dėmes, ir nedėmėtą odą, taigi kontrastas liko tas pats. Reikėtų tepti tiksliai ant dėmių, bet mano atveju tas sunkiai įmanoma, nes dėmės tarsi žemėlapis pas mane dengia pusę veido, niekaip nepataikyčiau tiesiai ant dėmių tept doh.gif

manau reiketu toliau nes su mano strazdanom buvo tas pats po kokiu 3-4 men o paskui jau pradejo balti ir jos o po geru puses metu viska išbalino, bet kažkodel ant skuosru ir po paakiais dydeliu demiu ne paeme verysad.gif butent tas demes kurios atsirado neštumu metu ir dar tamsesnes pasidare po gimdymu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 07 rugpjūčio 2012 - 09:17
QUOTE(julkanos @ 2012 08 07, 08:43)

aš pati pabandžiau kelis kart tai  doh.gif mano riebiai odai tas pats kas alejum patepčiau doh.gif

ci akuris kaip aliejus? pas mane riebi oda.. bandau balinamasias kaukes, bet... pasidare baisu, kai savaitgali drauge paklause, kas mano veidui pasidare doh.gif siaubingai pasijauciau verysad.gif
Atsakyti