QUOTE(milaknike @ 2012 07 13, 14:23)
Laba, merginos. Ilgai ir nuobodžiai skaitinėjau šią temą ir nusprendžiau taip pat įsigyti visų taip giriamą "Neostratos" losjoną, maišytą su hidrochinonu, tik man iškilo keli klausimukai - koks tiksliai turi būti tas "Neostratos" losjonas, nes jų juk kelios rūšys yra?
Taip pat, ar jį galima įsigyti Kauno "Ąžuolyno" vaistinėje ar tik "Sugiharoje"? Labai ačiū už atsakymus
Sveikute, NEOSTRATOS BALINANTĮ KREMUKĄ galima įsigyti Euro vaistinėje, gal ir kitose yra, o taip pat tose, kuriose vietoje gamina vaistus.
Pradžioje aš naudojau tik vieną NEOSTRATOS balinamąjį kremuką, tiek ryte, tiek vakare. O vėliau dermatologė patarė naudot NEOSTRATOS gelį, kuris buvo tepamas nakčiai.
Šiai dienai naudoju vėlgi, tik vieną-balinamajį dieninį.
Papildyta:
QUOTE(Unique333 @ 2012 07 13, 14:48)
Nesupratau, su apsauga ir vistiek veidas idege??? Nes as tepu apsauga ir vaikstau baltu kaip sniegas
Bijau sauleje deginti.
Taip, veidas įdegė, bet aišku ne taip rudai kaip kūnas
, bet tikrai nelikau balta. O kad tepiau pirmiausia tą NEOSTRATA balinamąjį dieninį kremą, o paskui ant jo tepiau apsaugą nuo saulės, tai tiesa
, taip man liepė gydytoja-dermatologė. Ja pasitikiu
. Šiai dienai taip pat tepu
, kad ir šandien grįžau iš LT pajūrio
ir ką..įdegiau taip pat veiduką. Aišku, nepasakyčiu, kad tų dėmelių visiškai nesimato, bet jos tikrai akių nedrasko
.
Man dermatologė sakė, kad ant tos pasitemtos Nesotratos galiu temtis ir krempudrą ir ką tik noriu
.
Papildyta:
QUOTE(Mona @ 2012 07 15, 22:06)
Pieš mėnesį atostogavome šiltuose kraštuose ir nuo aktyvios saulės turiu ir aš šitą "gėrį" - viena dėmė ant kaktos, kita ant skruosto
. Kažkaip keista, nes niekada jokių panašių problemų nebuvo, ir atrodė, kad nesu linkusi į pigmentaciją
.
Abi dėmės nėra ryškios - kas nežino, tai nelabai ir mato, bet vis tiek bandysiu su jomis kovoti, nes mane labai erzina
. Nusipirkau Neostratos geliuką su hidrochinonu, bet dabar nesumąstau, kaip tas dėmės tepti, nes jos abi išplaukę, kaip pataškytos, todėl nėra aiškių kraštų, neįmanoma patepti neištepant odos, kuri nepigmentuota.
Ar nebus taip, kad bals ne tik dėmės, bet ir visur kitur, kur pateks geliuko? Ir tada bus pigmentinės dėmės + natūrali oda + oda baltesnė už natūralią - turėsiu trijų skirtingų spalvų paletę ant veido
. Gal kas iš patirties patartų?
Ir dar: tepu tik vakare, todėl įdomu, ar galima po to tepti drėkinamąjį kremą ir kiek laiko turėtų būti praėję po balinančių priemonių užtepimo?
Sveika, nepykit už klausimuką
..o jūs KT naudojate?..mat man naudojant jas ir iššaukė tą pigmentą
, blogai dariau, kad išgėrus tabletę deginaus saulėje, aišku, galbūt ne vien čia KT priežastis
, kas ten žino
.
Pas mane taip pat tos dėmelės nėra konkrečios, kaip sakoma viena apvali ir viskas, o jos tokios irgi kaip pamėtytos. Tuo balinančiu kremuku tepu tiesiog visą tą plotą, nesvarbu, kad papuola to kremuko ir ant odos, kuri neva nepažeista, nieko blogo nenutinka. Nenubalina tas kremukas odos taip, kad oda atrodytų balta kaip pienas
, bet toms dėmelėms jis tikrai padeda išnykt
.
Pradžioje ko aš tik nedariau, kol pakliuvau pas tą gydytoją-dermatologę
, tepiau tas dėmeles su citrinos skiltele
, kad tos rūgštys balintų tas vietas. Ir ką..kažkiek tikrai pamažino, bet manau ilgai taip negalėčiau, nes dar sualergizuosiu odą
.
Tai vat..
SĖKMĖS VISOMS
.
Pasibaigė man tas gėris, reiks varyt į Vilnių, į Universiteto g.2..ten man jį pagamina per pusvalanduką
.