Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Jazira @ 2012 04 05, 11:31)
man vasara irgi labai isryskeja "usai"
bandau juos patepti spf50 ir pan. bet sukaistu, usai suprakaituoja ir nuplaukia visa apsauga  doh.gif  neisivaizduoju, kaip tuos usus apsaugot nuo rudavimo  biggrin.gif

biggrin.gif va va Jazira as ir ponia Pompadur su Usais lotuliukas.gif . Man nuo hormoniniu vaistu kaip atsirado pries gal kokius 3 metus taip ir neisnyksta, vaikiskas kremas nuo saules 30 stiprumo mano tasej visada, po kelis kartus tepu . doh.gif
Atsakyti
smagu, kad jums padeda, bet aš noriu sužinot kas esat Klaipėdoje naikinusios pigmentines dėmes ne kremais - IPL, IPŠ, lazeriais ir kur reikėtų kreiptis, nes beveik visos lazerinės klinikos yra Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinroze @ 2012 05 15, 15:16)
smagu, kad jums padeda, bet aš noriu sužinot kas esat Klaipėdoje naikinusios pigmentines dėmes ne kremais - IPL, IPŠ, lazeriais ir kur reikėtų kreiptis, nes beveik visos lazerinės klinikos yra Vilniuje  g.gif

Tai vat..jei neatsiliepia čia daugiau klaipėdiečių, tai ko gero teks važiuot į Vilnių unsure.gif . Aš irgi pastebėjau, jog tik Vilniuje yra visokio plauko reikiamų medikų, įstaigų ir t.t. g.gif biggrin.gif .
Pati iš Panevėžio važinėju tik į Vilnių..į Medicinos diagnostikos centrą (Grybo g.), arba važiuoju į Sugiharos 3.
Atsakyti
Sveikos esu naujoke smile.gif tiesa pasakius prisiregistravau nes tikiuosi kad jus pasidalinsite savo patirtimi kovodamos su tom nelemtom demem. Esu tiek su jom praejusi ir visko isbandziusi kad finale liko eiti per daktarus ir tirti viska...( o galbut nuo to ir reikejo pradeti)... Ir kremus naudojau ir lazerius ir rugsciu pylingus zodziu nespeju pasidaryt proceduros pavaikstau gal savaite ir vel tas pats. taip greitai vel prisikaupia ir patamseja jos kad nebezinau ir ka daryti. Prasidejo kazkur 6 nestumo menesi ir po truputi ryskejo. Dabar jau vaikui 3 metai o pas manes demes isplito ant viso veido. Ant skruostu dar normaliai bet kakta tokia baisi kad net kirpciukus rosiuosi pasidaryti nes kolkas niekas nebepadeda. Rodos ir niekuo nesiskundziu sveikai maitinuosi zodziu kosmaras verysad.gif
Na vat pasipasakojau biggrin.gif ziuresiu gal ka gydytojai pasakys...
Atsakyti
QUOTE(gucci666 @ 2012 05 15, 17:13)
Na vat pasipasakojau  biggrin.gif  ziuresiu gal ka gydytojai pasakys...

O pas kokius gydytojus ruošiatės eiti?

Pas mane irgi kakta baisiausia, o ir kirpčiai man nesilaiko - stovi kaip stogas, jau mėginau doh.gif
Dar nervina "ūsai", o šitie tai tik pernai atsirado. Dabar, kai prisimenu tas dėmes pirmaisiais metais, tai su tokiomis tikrai galima buvo gyvent, bet jos labai labai plinta doh.gif
Atsakyti
Kadangi gyenu ne Lietuvoje griztu po menesio tai planuoju pas dermatologa pirmiausiai o poto bus aisku tikriausiai ir pasakys kokius tyrimus pasidaryti g.gif dariausi kraujo tyrima ne taip senai tipo 24val nevalgyti reikejo nieko ir ryte paeme krauja, pasake kad tyrimai visi normose, skydliauke tvarkoje, kepenys irgi inkstai irgi...zodziu kiekviena karta gaunasi kaip galvos dauzymas i siena jokio atsakymo bent jau zinociau del ko jos pleciasi...

Ziuresiu ka Lietuvoje pavyks suzinoti, nes UK daktarai nieko nerado, tokie ten ir daktarai na bet cia atskira tema jau biggrin.gif

As netgi Vilniuje planuoju i Lazerines Dermatologijos klinika eiti kad ant kaktos panaikintu, tikiu kad imanoma tai padaryti bet panaikinus gi niekas negarantuoja kad jos man vel neisryskes todel ir ieskosiu priezasties del ko jos man pleciasi, nes sauleje praktiskai nebunu ir kasdien naudoju spf 50 ... jau net stoga nesa man jos visai .... verysad.gif
Atsakyti
Sėkmė jums su tyrimais 4u.gif , lauksim įspūdžių, gal atrasit priežastį...

O dėl Lazerinės dermatologijos centro - tai įspūdžiai irgi domina, nes pati rudeniop ieškosiu radikalesnių sprendimų savo veidui. Man, kaip visai nesidažančiai, trauma kas rytą pudruotis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 05 14, 17:02)
biggrin.gif va va  Jazira as ir ponia Pompadur su Usais  lotuliukas.gif . Man nuo hormoniniu vaistu kaip atsirado pries gal kokius 3 metus taip ir neisnyksta, vaikiskas kremas nuo saules 30 stiprumo mano tasej visada, po kelis kartus tepu . doh.gif

Radau! Radau, kaip usus izoliuot nuo saules

Shiseido Sun protection stick foundation spf30. Man sitas nenuprakaituoja thumbup.gif ir nesimato skirtumo su pudra, nors is paziuros labai tamsus atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 16 gegužės 2012 - 18:46
Turiu ir as ta problema ,kiekvienais metais demetos vietos prasiplecia.Visiskai neseniai buvau pas dermatologa ,ir noriu su jumis pasidalint ka isgirdau.Man nustate melazma ir liepe susitaikyt ir susigyvent su ja ,nes kremai nepades ,rugstys ir lazeris tik iki pirmu spinduliu.. su metais ,sulaukus 40+ ,50+ ji pati prapuls.O dabar,vasara, patare jokiais budais nesveist ir nedirgint odos ,nes demes taps dar tamsesnes. Tai vat tiek nelinksmu ziniu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametise @ 2012 05 17, 19:50)
Turiu ir as ta problema ,kiekvienais metais demetos vietos prasiplecia.Visiskai neseniai buvau pas dermatologa ,ir noriu su jumis pasidalint ka isgirdau.Man nustate melazma ir liepe susitaikyt ir susigyvent su ja ,nes kremai nepades ,rugstys ir lazeris tik iki pirmu spinduliu.. su metais ,sulaukus 40+ ,50+ ji pati prapuls.O dabar,vasara, patare jokiais budais nesveist ir nedirgint odos ,nes demes taps dar tamsesnes. Tai vat tiek nelinksmu ziniu  verysad.gif

O kaip įdomu... g.gif O kaip nustatė, tyrimus kažkokius darė?
Nes man tai ir taip 40+, bet nepanašu, kad ruoštųsi savaime praeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 05 17, 19:04)
O kaip įdomu... g.gif  O kaip nustatė, tyrimus kažkokius darė?
Nes man tai ir taip 40+, bet nepanašu, kad ruoštųsi savaime praeiti biggrin.gif

Tikrai pradingsta smile.gif rasiau apie kolege... bet jai jau 60+ lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkada girdejau, kai viena moteriske susirgo ir gere vaistus nuo kepenu, tai jai dingo pigmentines demes kartu su liga.
Atsakyti