Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2012 04 23, 22:42)
Tikrai sunku. Man labiausiai baisu dėl to, kad jos plinta, juk viskas prasidėjo nuo kelių dėmių ant kaktos, smilkinio ir skruostikaulių, o per keletą metų ujau beveik visa kakta nusėta, abu smilkiniai, "ūsai" atsirado... doh.gif
Per žiemą tepiau Apha Hydrox kas vakarą, pabluko tiek, kad lengvai pasipudravusi mineraline pudra, galiu rodytis žmonėms. Šiuo metu netepu nieko, bet nekišu nosies į lauką be SPF.
O rudenį galvoju apie kokią radikalesnę procedūrą, gal IPL g.gif

Ta kosmetikos priemonę turiu ir aš jau gaut..tuoj parkeliaus iš JAV mirksiukas.gif ..išmėginsiu ir aš.
O kas tas IPL ?..gal čia su lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2012 04 23, 21:45)
Ta kosmetikos priemonę turiu ir aš jau gaut..tuoj parkeliaus iš JAV  mirksiukas.gif ..išmėginsiu ir aš.
O kas tas IPL ?..gal čia su lazeriu?

Sėkmės, tik vasarą netepkit ryte mirksiukas.gif

Žiūriu va čia arba čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 04 23, 22:51)
Sėkmės, tik vasarą netepkit ryte mirksiukas.gif

Žiūriu va čia arba čia 4u.gif

Sveikute,
dėkui už nuorodėlę 4u.gif .
Kada žadat bandyt tą procedūrą?...jei ką, tai parašykit atsiliepimus ax.gif .
Sėkmės jums 4u.gif .

O kodėl negalima ryte tept to kremuko?..kada jį geriausiai naudot, nakčiai?
Atsakyti
QUOTE(mukumuku @ 2012 04 24, 09:52)
Sveikute,
dėkui už nuorodėlę  4u.gif .
Kada žadat bandyt tą procedūrą?...jei ką, tai parašykit atsiliepimus  ax.gif .
Sėkmės jums  4u.gif .

O kodėl negalima ryte tept to kremuko?..kada jį geriausiai naudot, nakčiai?

Vienareikšmiškai tik rudenį, kai saulė jau nebus tokia aktyvi. Spalį gal... Žinoma - būtinai parašysiu 4u.gif , ir ačiū už linkėjimus 4u.gif

Ryte dėl tos pačios priežasties netepčiau - saulė aktyvi, nežinau, kokia apsauga ant viršaus turėtų gulti, kad nepakenkt sau... g.gif Aš ir žiemą tepiau tuo Alpha Hydroxu tik vakarais - dėl visa ko.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 04 23, 21:42)
Per žiemą tepiau Apha Hydrox kas vakarą, pabluko tiek, kad lengvai pasipudravusi mineraline pudra, galiu rodytis žmonėms. Šiuo metu netepu nieko, bet nekišu nosies į lauką be SPF.
O rudenį galvoju apie kokią radikalesnę procedūrą, gal IPL g.gif

kaip tas apha hydrox kremukas atrodo? kazi ar pasviesintu nuo spuogu likusias demeles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 24 balandžio 2012 - 12:08
Demes is tiesu pleciasi, mano mamai taip buvo, visas veidas padengtas pigmentu, bet issilygino iki tiek kad atrodo visada idegusi iki pat krutines ir nera perejimo ,jauciu cia ir paveldimumas groja,kad man sitaip doh.gif .

O savaiminio idegio kremas neisryskina demiu, norisi pasiteplioti ax.gif
beje Eucerina su +50 papirkau,labai patiko, neriebus,kaip emulsija,pudra gerai gula
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Norėčiau sužinoti, kur Klaipėdoje būtų įmanoma panaikinti pigmentines dėmės, jų yra ant viso veido, plius dar žanduose išsiplėtusios kraujagyslės sad.gif doh.gif
Tepliojimasis kremais neveiksmingas visiškai sad.gif
Būsiu dėkinga už jūsų informaciją 4u.gif

Atsakyti
O ar pigmentinės dėmės neatsiranda su amžiumi, po įvairių hormoninių "persitvarkymų"? g.gif Negi ir tada jas įmanoma sumažinti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2012 05 10, 15:40)
O ar pigmentinės dėmės neatsiranda su amžiumi, po įvairių hormoninių "persitvarkymų"?  g.gif Negi ir tada jas įmanoma sumažinti? biggrin.gif

Na, nežinau, bet su amžiumi ir prieš tai vartojant visokius kontraceptikus, ar šiaip ka nors kas sujudina hormonus, įmanoma,kad pigmentinės dėmės gali atsirasti. Jei nepadeda kremukai, tepaliukai..manau tektų pasinaudot lazerio pagalba ax.gif .
Man pačiai dar pakanka tepaliuko, bet kas gali žinot kaip bus vėliau unsure.gif ..
Sėkmės jums 4u.gif .
Atsakyti
mes su bendradarbe turejom beveik toj pacioj vietoj- ant skruostikaulio, po pigmentine demele jau eile metu. Anadien ji rodosi- sako stebuklingai pradingo deme, ir ničnieko del to ji nedare biggrin.gif neaisku del ko jos atsiranda, ir del ko pradingsta. O as tepu balinanciu kremu ir laukiu stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
Aš per žiemą buvau savo dėmes ant veido išsinaikinusi su Reviva Labs, Skin Lightener cream (tepant rytiniu ryte ir naktiniu vakare pasinaikino 90% dėmių ryškumo), bet dabar, kai saulė jau su UV spinduliais, nors ir kremu su SPF30 tepiau, tos dėmės vėl ryškėja. Nors imk ir visai saulėj nebūk. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovainė @ 2012 05 14, 11:09)
Ačiū 4u.gif
Bet gyvenime nesu vartojusi nei vieno kontraceptiko, ir nesiruošiu biggrin.gif

Nu ir šaunuolė thumbup.gif . O aš vat savo veiduką ir pasigadinau su KT doh.gif ..vartojau juos vasarą..ir taip man iššaukė tą pigmentą doh.gif , bet dabar su balinamuoju kremuku kaip ir atstačiau odelę, bet neaišku kaip bus vėl po vasaros saulės spindulių unsure.gif ..juk neužilgo laukia kelionė į Kretą rolleyes.gif . Prisidėsiu visokiausių tepaliukų biggrin.gif , vaikščiosiu su skrybėle biggrin.gif .
Atsakyti