Man tai ir į lauką šiemet išlįst nereikėjo, tik dienos pailgėjo ir pigmentinės išryškėjo... ir net atsirado kur nebuvo. Nu saulės tikrai nelabai matė... vakare tik...
Man visi visi su dideliu SPF kemša poras, tai va po spuogų dar ir tų dėmių atsirado.
Vis tiek pasiteisino labiausiai su normaliu SPF apsauga su mineralais... o vidurdienį stipręsniu ant probleminių vietų papildomai dar užtepus. Tada veidas nelieka baltas, dėmės neišryškėja, bet aišku kažkiek vistiek matosi.
Balint nesiruošiu daugiau, po kiekvieno balinimo tik daugėja tų dėmių... va neiškenčiau šiemet... ir turiu jau , kelių metų saugojimosi darbas nuplaukė tskant.
Man snapas nuo ūsų neapsaugo, vos skruostus tik, labai jau plačių brylių reikia kad apsaugotų skrybelė, nepatogu vėjuotais orais, nebent kaubojišką kokę įsitaisius jei pagal stilių patinka
QUOTE(Pichouette @ 2012 04 11, 14:16)
O jei dar vakarais pasitepliociau alpha hydroksu, ar nebeverta terliotis kai jau silteja orai...
Siūlyčiau nebetept iki rudens, aš jau mečiau
QUOTE(bytte @ 2012 04 11, 16:45)
Man snapas nuo ūsų neapsaugo, vos skruostus tik, labai jau plačių brylių reikia kad apsaugotų skrybelė, nepatogu vėjuotais orais, nebent kaubojišką kokę įsitaisius jei pagal stilių patinka
Gal riterio šalmas padėtų?
Aš jau maniakiškai, po darbo prieš išvažiuodama namo, pasitepu tuo SPF30 pieštuku visas dėmes - jis kažkiek baltos spalvos palieka, tai viso veido netepu. Bent jau esu tikra, kad dėmės saulei nepasiekiamos.
O rudenį rimtai galvosiu apie kokią procedūrą, gal dermabraziją bent pamėgint?
QUOTE(Miaška @ 2012 04 11, 21:24)
Gal riterio šalmas padėtų?
Aš jau maniakiškai, po darbo prieš išvažiuodama namo, pasitepu tuo SPF30 pieštuku visas dėmes - jis kažkiek baltos spalvos palieka, tai viso veido netepu. Bent jau esu tikra, kad dėmės saulei nepasiekiamos.
o kas ten do piestukas?
QUOTE(zibba @ 2012 04 12, 09:15)
o kas ten do piestukas?
Badger Company All Season Face Stick Sport Sunscreen SPF 35 http://www.iherb.com...-4-g/23456?at=0
Bet kol sulauksim to piestuko uzsisake tai saule nukepins veida nors isivaizduoju kaip patogu, gal kazko panasaus yra LT,
galvoju kad avene uzkims poras ir paskui nuplauks sau...nes ka turiu is Aveno viskas pakankamai riebu , (pati paklausiau pati atsakiau )
gal kas is brangiuju priemoniu kokiu Chaneliu bandet, kazkur forume skaiciau kad labai gerai saugo, panos i siltus krastus vaziuoja ir visai nedega o koks nepamenu
galvoju kad avene uzkims poras ir paskui nuplauks sau...nes ka turiu is Aveno viskas pakankamai riebu , (pati paklausiau pati atsakiau )
gal kas is brangiuju priemoniu kokiu Chaneliu bandet, kazkur forume skaiciau kad labai gerai saugo, panos i siltus krastus vaziuoja ir visai nedega o koks nepamenu
Mane kol kas gelbsti rytais veido kremas su spalva ir su SPF, vakare, grįžtant iš darbo, nusimozoju tuo pieštuku. Jis neriebus, bet toks... kaip pieštukiniai klijai, sausokas, puikiai laikosi ant odos. Aišku, lieka balta, tai pirštais įtrinu, kad neatrodyčiau kaip su kauke
Kaip norėtųsi nueit į soliariumą , bet pypt.. baisu, kad vėl tos pigmentinės dėmės neišryškėtų . Dabar veidukas kaip ir susitvarkęs normaliai, vis dar panaudoju kremuką..padeda , tik va kažin, kad su tuo soliariumu . Jaučiu, kad teks ten nesilankyt
QUOTE(mukumuku @ 2012 04 23, 21:07)
Kaip norėtųsi nueit į soliariumą , bet pypt.. baisu, kad vėl tos pigmentinės dėmės neišryškėtų . Dabar veidukas kaip ir susitvarkęs normaliai, vis dar panaudoju kremuką..padeda , tik va kažin, kad su tuo soliariumu . Jaučiu, kad teks ten nesilankyt
Neikit, jei nenorit paryškėjusių dėmių
Pernai pati eksperimentavau, prieš išvažiuodama į pietus atostogų, maniau - oda užsigrūdins... Šuds su bruknėm gavosi, išryškėjo dėmės po soliariumo, o po atostogų - dar labiau
Mėginsiu pratintis prie savęs neįdegusios...
QUOTE(Miaška @ 2012 04 23, 22:15)
Neikit, jei nenorit paryškėjusių dėmių
Pernai pati eksperimentavau, prieš išvažiuodama į pietus atostogų, maniau - oda užsigrūdins... Šuds su bruknėm gavosi, išryškėjo dėmės po soliariumo, o po atostogų - dar labiau
mes irgi gegužės gale išsrendam į Kretą, tai ten tepsiuos daug kremo nuo saulės, gal kažkaip apsisaugosiu nuo tų bjaurybių dėmių .
Ačiu Jums už patarimą
QUOTE(mukumuku @ 2012 04 23, 21:32)
mes irgi gegužės gale išsrendam į Kretą, tai ten tepsiuos daug kremo nuo saulės, gal kažkaip apsisaugosiu nuo tų bjaurybių dėmių .
Ačiu Jums už patarimą
Ačiu Jums už patarimą
Gegužę dar turėtų būti nieko, tik kremą visur su savimi turėkite, kad po maudynių, ar paprakaitavus ir nusišluosčius veidą, vėl tepteltumėt, bent jau tas vietas, kur dėmių būta.
Man pernai rugpjūtį, prie plieskiančios saulės ir +40 niekas nepadėjo, nors maniakiškai kremu nuo saulės tepliojausi
QUOTE(Miaška @ 2012 04 23, 22:35)
Gegužę dar turėtų būti nieko, tik kremą visur su savimi turėkite, kad po maudynių, ar paprakaitavus ir nusišluosčius veidą, vėl tepteltumėt, bent jau tas vietas, kur dėmių būta.
Man pernai rugpjūtį, prie plieskiančios saulės ir +40 niekas nepadėjo, nors maniakiškai kremu nuo saulės tepliojausi
Eina sau ..kaip sunku su jomis..
O kaip dabar jūsų veidukas? ar šaltuoju sezonu susitvarkė?..man tai taip , nes naudojau ir dar dabar patepu NEOSTRATA kremu,kuri dar sumaišiau su 2% hidrohinonu..man jis veiksmingas .
Ką jūs tepėt?..ar dar tepat?
QUOTE(mukumuku @ 2012 04 23, 21:37)
Eina sau ..kaip sunku su jomis..
O kaip dabar jūsų veidukas? ar šaltuoju sezonu susitvarkė?..man tai taip , nes naudojau ir dar dabar patepu NEOSTRATA kremu,kuri dar sumaišiau su 2% hidrohinonu..man jis veiksmingas .
Tikrai sunku. Man labiausiai baisu dėl to, kad jos plinta, juk viskas prasidėjo nuo kelių dėmių ant kaktos, smilkinio ir skruostikaulių, o per keletą metų ujau beveik visa kakta nusėta, abu smilkiniai, "ūsai" atsirado...
Per žiemą tepiau Apha Hydrox kas vakarą, pabluko tiek, kad lengvai pasipudravusi mineraline pudra, galiu rodytis žmonėms. Šiuo metu netepu nieko, bet nekišu nosies į lauką be SPF.
O rudenį galvoju apie kokią radikalesnę procedūrą, gal IPL