Tai vat tas ir yra vienom tas kitom kitas padeda. As ir ko nebandziau, del to ir naudoju Noreva nes padeda, juolab kad su rugstim ta produkcija yra tai gal dar ir tas prisideda sviesinimui. Bet jau kai pasils oras reikes tik SPF naudoti kad kuo maziau degtu sauleje. O rudeni vel viskas tesiasi, valymai ir sviesinimai
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 03 25, 08:25)
kazkur teko skaityt, kad SPF 30 lygus SPF 50 ar 60. o didesnio filtro net nebuna. ar dar kas skaitet ? gaila nepamenu kuriam psl...
SPF 100 berods yra pats aukščiausias. Bet virš SPF 50 neverta pirkti, nes tik sumoki daugiau, gauni daugiau aktyvių medžiagų, iš kurių naudos praktiškai nėra, didesnės apsaugos negauni. Geriau jau naudoti mažesnę, bet dažniau teptis.
QUOTE(Miaška @ 2012 03 25, 12:47)
Netinka man nei skrybėlaitė, nei lietsargis - vasarą praktiškai kasdien važinėju dviračiu, tai apsaugotos tik dėmės ant skruostikaulių, nes jas uždengia akiniai nuo saulės.
Na, kodėl, beisbolkę juk galima užsimauti arba kažką tokio...
QUOTE(himalaia @ 2012 04 02, 04:09)
Na, kodėl, beisbolkę juk galima užsimauti arba kažką tokio...
Gal ir gera mintis , taip apsaugočiau ir kaktą, tada liktų tik "ūsai", kad juos kur
Aš tai vis domiuosi, ar kam nors pavyko tas dėmes - ne nuo spuogų atsiradusias - išsinaikinti suvisam? Ne žiemai, kaip daugumai pavyksta, o taip, kad vasarą jos nebeatsiranda ir neplinta?
Maniškės kaskart vis labiau išplitusios, nors ir mažiau ryškios... Juk prasidėjo viskas nuo dėmės ant smilkinio, paskui ant kaktos, skruostikaulių, o dabar jau ir ant kito smilkinio yra, ir panosėje...
mano pigmentinių, toks jausmas, kad niekas "neima"
QUOTE(žvarba @ 2012 04 02, 09:36)
mano pigmentinių, toks jausmas, kad niekas "neima"
tai ir palikit jas ramybej
Pas mane pigmentines demes yra nuo neatmenamu laiku. Kazkada kalbejau su gydytoja, ji sake, kad jos greiciausiai atsirado buvusiu spuogeliu vietoje del saules poveikio. Sake, tiktu gydymas lazeriu, tik negalima vasara, pavasari, tai kazkaip tada atidejau. Ar yra merginu, salinusiu pigmentines demes lazeriu? Nes kiek suprantu, tos rugstys visiskai nepanaikintu, tik kazkiek pasviesintu.
QUOTE(Miaška @ 2012 04 02, 09:24)
Gal ir gera mintis , taip apsaugočiau ir kaktą, tada liktų tik "ūsai", kad juos kur
man vasara irgi labai isryskeja "usai"
bandau juos patepti spf50 ir pan. bet sukaistu, usai suprakaituoja ir nuplaukia visa apsauga neisivaizduoju, kaip tuos usus apsaugot nuo rudavimo
QUOTE(Jazira @ 2012 04 05, 12:31)
man vasara irgi labai isryskeja "usai"
bandau juos patepti spf50 ir pan. bet sukaistu, usai suprakaituoja ir nuplaukia visa apsauga neisivaizduoju, kaip tuos usus apsaugot nuo rudavimo
Nuo pigmentinių dėmių, o taip pat ir nuo vadinamos melazmos padeda kremukas NEOSTRATA , jo yra pirkt Euro vaistinėse..jo kainytė kažkur 75 Lt.,na nėra pigus kremukas, taciau jis padeda. Tačiau tą kremuką reikia sumaišyti su 2% hidrochinonu, kurio turi TIK gaminančios vaistus pagal užsakymus vaistinės.
Kaip tik šiandien Vilniuje Universiteto vaistinėj taip ir padariau..vietoje nusipirkau, ten ir pagamino. Pagamintą reik laikyt šaldytuve..galioja 2 mėn.
Sėkmės .
Šį recepta man išrašė gera dermatologė Žilienė, dirbanti Sugiharos3.
Tai kad pigmentinems seniai pasakiau ate, man tik usai nuo saules paruduoja, tai ieskau labiau prevencines priemones
Parekavau cia is laimes o usai panosej ir vel isryskejo vos tik i lauka isejau, eina sau, o avene spf50 nemeginot, neriebus?
meginusi esu Biodermos pudra, tai nedege veidas , bet visa ruda, o veidas baltas, belieka tik skrybele nusipirkti ir nekreipt demesio vasara, kol kuri drauge nepaklaus-kas cia tau ant veido???
O jei dar vakarais pasitepliociau alpha hydroksu, ar nebeverta terliotis kai jau silteja orai...
meginusi esu Biodermos pudra, tai nedege veidas , bet visa ruda, o veidas baltas, belieka tik skrybele nusipirkti ir nekreipt demesio vasara, kol kuri drauge nepaklaus-kas cia tau ant veido???
O jei dar vakarais pasitepliociau alpha hydroksu, ar nebeverta terliotis kai jau silteja orai...
Veidui labai gerai is oriflame spf30, nors su didele apsauga, bet gerai gulasi po makiazu. Tik nezinau ar dar toks yra iki siol.
Vadinasi Oriflame Optimals day shield spf 30
Bet nuo usu man vis tiek nuprakaituoja
Papildyta:
Kaip jus suprantu man irgi su usais blogai
Nemeginau. Galvoju gal reikia pabandyt piestukus nosims kur buna, su dideliu spf.
Vadinasi Oriflame Optimals day shield spf 30
Bet nuo usu man vis tiek nuprakaituoja
Papildyta:
QUOTE(Pichouette @ 2012 04 11, 13:16)
Parekavau cia is laimes o usai panosej ir vel isryskejo vos tik i lauka isejau, eina sau, o avene spf50 nemeginot,
Kaip jus suprantu man irgi su usais blogai
Nemeginau. Galvoju gal reikia pabandyt piestukus nosims kur buna, su dideliu spf.