Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

Pigmentuoti linkusiai odai reiktų mažiausiai SPF 50+ šiltuoju metų laiku.
Atsakyti
Pigmentinių dėmių ant veido ir aš turėjau, oi kokių smarkių doh.gif .., dabar oda jau gerokai pašviesėjus.
Pradžioj vaistininkė pasiūlė paprasčiausią variantą - pamėgint tas vietas tept citrinos skiltele smile.gif , na įdomu buvo..lyg po savaitės geros biškutuką lyg ir apmažėjo, tačiau tos dėmės vistiek erzino. Taigi, apsilankiau pas dermatologę Žilienę, kuri dirba Sugiharos 3. Gera ta gydytoja, nekart lankiausi pas ją. Jos nuomonė, tai pigmentinės dėmės, kurios pirmiausia iškilo nuo KONTRACEPTIKŲ,kuriuos vartojau ir vasarą..o vat čia negerai- saulė ir kontracetikai ya labai nesuderinami dalykai..tai blogai blink.gif ... paskui tik amžius, ar ten koks paveldimumas.. Šiaip sena sakyčiau nesu..dabar dar tik 34 blush2.gif .
Gydytoja išrašė kremuka NEOSTRATA, kuris Eurovaistinėj kainuoja kažkur 70 LT. Tą kremuką reikia sumaišyti su tokiais HIDROCHINONO milteliais, kuriuos turi tik vaistus gaminančios vaistinės. Taigi, Vilniuje Universiteto g.2 ten ir pasigamindavau pilną kremuką. Tepiau ryte ir vakare..dabar rezultatas thumbup.gif , aišku, reikia būtinai saugotis saulės, teptis ant višaus apsauginį kremą nuo saulės.
Taigi, visos būkime gražios ir laimingos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pichouette @ 2012 03 22, 16:07)
As buvau jau visai praradusi vilti, mano visas veidas buvo vien pigmentines demes, jau ir lazeriui buvau pasiruosusi, ir daug kremu ismeginusi,kol neatsisiunciau va sito,pameginkite,25lt. iseina,o as jau baltaveide,ne vienos demes,tikrai bigsmile.gif
Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener
user posted image

O jūs naudojote tik šį kemuką ir viskas?..
kainytė tai taikrai thumbup.gif , jaučiu, kad reikia ir man jį išmėgint mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 24, 14:05)
Pigmentuoti linkusiai odai reiktų mažiausiai  SPF 50+ šiltuoju metų laiku.

Man užtenka ir SPF15, jei Lietuvoje. O pietuose nepadeda ir SPF50.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 03 24, 20:48)
Man užtenka ir SPF15, jei Lietuvoje. O pietuose nepadeda ir SPF50.

Rašot, kad nuskaistėjat tik iki vasaros.
Lazeris irgi ne išeitis. Po tokių procedūrų reiks SPF 100 ir apskritai saulės vengt
Atsakyti
kazkur teko skaityt, kad SPF 30 lygus SPF 50 ar 60. o didesnio filtro net nebuna. ar dar kas skaitet ? gaila nepamenu kuriam psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbaniukė: 25 kovo 2012 - 14:25
Pigmentiniu demiu turejau po kontraceptiku ir saules. Nezinojau,kad saules reikia vengt, isvaziavom i siltus krastus. Gryzau siaubinga. Dalis nubalo,praejo savaime i rudeni. Del kitu buvau Babajajo klinikoj. Kelias panaikino, o kitom pirkau krema, mokejau virs 100 lt. Naikinti atsisake, pasake, kad bus laikinai ir vel atsiras. Dingo. Tik nezinau ar nuo kremo ar su laiku, nes nebegeriau kontraceptiku.
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2012 03 25, 14:25)
kazkur teko skaityt, kad SPF 30 lygus SPF 50 ar 60. o didesnio filtro net nebuna. ar dar kas skaitet ? gaila nepamenu kuriam psl...

nelygus, bet skiriasi minimaliai. As tai renkuosi spf 15 ir nebuti ant saules vasara, geriausia spf turi lietsargis nuo saules biggrin.gif, skrybelaite ir pavesis
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 25, 13:49)
Rašot, kad nuskaistėjat tik iki vasaros.
Lazeris irgi ne išeitis. Po tokių procedūrų reiks SPF 100 ir apskritai saulės vengt

Aha. O vasarą išvažiuoju atostogaut po pietų saule, va ten ir grįžta visas grožis. Jei neatostogauju - negrįžta, ir tam užtenka SPF15, esančio paprastame veido kreme.
Visaip būna po tų lazerių... Va, puslapiu aukščiau viena pasidariusi rašė, kad nėr jokių problemų.
QUOTE(susidomejus @ 2012 03 25, 17:39)
nelygus, bet skiriasi minimaliai. As tai renkuosi spf 15 ir nebuti ant saules vasara, geriausia spf turi lietsargis nuo saules  biggrin.gif, skrybelaite ir pavesis

Netinka man nei skrybėlaitė, nei lietsargis - vasarą praktiškai kasdien važinėju dviračiu, tai apsaugotos tik dėmės ant skruostikaulių, nes jas uždengia akiniai nuo saulės. Žiūrėsim, kaip tas SPF pieštukas galbės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Papasakosiu as apie savo pigmentines demes. Turejau dideliu bedu su spuoguotu veidu del neteisingai parinktos "madingos kontracepcijos" doh.gif kelis metus spuogais verte tokiais giluminiais ir gydavo po kelias savaites. To pasekoje likdavo randai. Ko tik neisbandziau, pernai vasara jau buvo riba kai geda buvo ir i aplinka iseiti nes visa buvau kaip "dalmantinas" ir dar butinai kokia nors daruge pabrezdavo man tai kaip as atrodau. O isbandziau visa ka, ir veido valymus ir produktu nuo pigiausio iki brangiausio. Galu gale atradau kosmetologe kuri tas pigmentines demes su rugstiniais valymais man sviesini kartu ir veido valyma dare. Be jokio mechaninio isikisimo, o dabar jau pradejo mezoterapijos kursa blush2.gif Aisku brangu bet mano tokia situacija ziauri kad as jau atsisakiau daug ko bet veida po truputi noriu susitvarkyti. Tikrai rezultatas matosi, aisku dar reikia laiko bet demes svieseja. O kremus naudoju tokius: Noreva firmos Trio A vakare tepu, ir Noreva Trio S SPF50 dienai tepu. Cia butent Trio serija skirta pigmentuotam veidui. ir tas SPF skirtas su pigmentinem demem susijus. Nzn bent jau kol kas netamseja tos demes. Veliau bus matyt. Sake kosmetologe pagr. darbas bus pasibaigus vasarai. Tai va tokia mano patirtis. Kol kas esu patenkinta, nors ir matau kad dar ne pabaiga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 04 01, 10:03)
o kur jo galima nusipirkti bei kokia kaina?

Ne velnio nepadeda tas Apha hydrox irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 04 01, 12:15)
Ne velnio nepadeda tas Apha hydrox  irnesakyk.gif

tai jums nepadejo, o labai daug kam padejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 04 01, 13:15)
Ne velnio nepadeda tas Apha hydrox  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif man irgi nelabai padėjo
Atsakyti