Sveikos, gal nusimanančios gali pakomentuot ?
Gal kas bandėt? Unitone 4 SPF 20
http://www.vaistas.l...e-4-spf-20.html
QUOTE(ramune78 @ 2011 12 14, 15:18)
Sveikos, gal nusimanančios gali pakomentuot ?
kiek suprantu is aprasymo, cia yra tik glikolio rugstis?
Norit su juo isbalinti pigmentine deme?
QUOTE(susidomejus @ 2011 12 14, 19:42)
kiek suprantu is aprasymo, cia yra tik glikolio rugstis?
Taip, vasarą ji ypač ryški, žiemą kiek pašvėsėja. Manot, tik glikolio rūgšties maža?
QUOTE(ramune78 @ 2011 12 16, 19:42)
Taip, vasarą ji ypač ryški, žiemą kiek pašvėsėja. Manot, tik glikolio rūgšties maža?
tai kad glikolio rugstis nelaikoma tinkama pigmentacijai reguliuoti, daugiau tiktu pvz. kojic, fitino rugstis. Yra ir daugiau rugsciu, kurios slopina melanino sinteze tepamam plote.
QUOTE(susidomejus @ 2011 12 16, 14:33)
tai kad glikolio rugstis nelaikoma tinkama pigmentacijai reguliuoti, daugiau tiktu pvz. kojic, fitino rugstis. Yra ir daugiau rugsciu, kurios slopina melanino sinteze tepamam plote.
Na, kodėl... Glikolio rūgštis yra laikoma tinkama odos depigmentacijai, tik nėra pati efektyviausia, lyginant su kitomis priemonėmis.
As vel apie ta pati himalaia paprotinai kazkada pries simta metu
atsisiunciau Alpha Hydrox ir rezultatas super tikrai, nes jau mano demes buvo isskirtinio ryskumo,kaip aps...tas veidas visas,sakau jums, isleidau kruvas pinigo ir nieko, negaledavau uzsimaskuoti jokiom priemonem, atrodziau suvargus amzinai, nu sitas kaip man padejo, jau i save pasidariau panasi,drauges klausia kaip cia atsijauninau taip...
Eina sau kaip dziaugiuosi kas nebandet tikrai verta.
atsisiunciau Alpha Hydrox ir rezultatas super tikrai, nes jau mano demes buvo isskirtinio ryskumo,kaip aps...tas veidas visas,sakau jums, isleidau kruvas pinigo ir nieko, negaledavau uzsimaskuoti jokiom priemonem, atrodziau suvargus amzinai, nu sitas kaip man padejo, jau i save pasidariau panasi,drauges klausia kaip cia atsijauninau taip...
QUOTE(Pichouette @ 2011 12 27, 14:31)
Pritariu. Pernai rudenį jį naudojau, šįmet - irgi, efektas greitas ir įspūdingas.
Bėda ta, kad pavasarį dėmės sugrįžta kartu su saule... Šiltuose kraštuose saugojau veidą kaip galėjau: stipriausia apsauga, mieste - dar ir pudra su SPF, pliaže - dar ir kepurė, skėtis... O vis tiek išryškėjo labai labai bjauriai.
Mano svajonė išnaikinti jas visiems laikams.
Atsisiunciau per tarpininkes isejo apie 25lt. vnt. emiau kelis,kad paskui nereiketu vel uzsisakineti,gal nepasens
Miaška, geriau jau nors viena sezona t.y. ziema kaip balto veido zmogui pabuti, o paskui, kad ir po lietsargiais pasedeti vasara praeina...vel zmogus...
Miaška, geriau jau nors viena sezona t.y. ziema kaip balto veido zmogui pabuti, o paskui, kad ir po lietsargiais pasedeti vasara praeina...vel zmogus...
QUOTE(Pichouette @ 2011 12 27, 16:37)
Atsisiunciau per tarpininkes isejo apie 25lt. vnt. emiau kelis,kad paskui nereiketu vel uzsisakineti,gal nepasens
Gal galima placiau apie si produkta?Ar cia kremas?Ar naudojamas ryte ir vakare?kiek laiko naudojote, kol pamatete rezultatus?
Gal yra kas daugiau ir protingai pakomentuotu, as emiausi to kremo cia pasiskaiciusi,kazkur pradzioj ,man poveikis pasimate mazdaug po menesio,nors pirma karta pasitepus(o pasitepiau labai storai) buvau violetines spalvos, nes veida sutepiau praktiskai visa,kur ir buvo demes,vos nuploviau is to strioko bet bandziau ir vel plonai,tai buvo kelis sykius raudonumas ir perstejimas, o dabar normaliai, pabalau, tepu tik vakare, nes diena spakliuoju pudra
QUOTE(astuxxx2000 @ 2011 12 27, 12:35)
Gal galima placiau apie si produkta?Ar cia kremas?Ar naudojamas ryte ir vakare?kiek laiko naudojote, kol pamatete rezultatus?
Ten kremas su 2% hidrokinono ir 10% AHA. Idealiai, turėtų būti naudojamas du kartus per dieną, saugomasi saulės. Jei oda nepratus prie rūgščių, geriausia būtų prieš tai silpnesnes koncentracijas išbandyti arba bent jau kas kelias dienas naudoti pradžioj, kad oda baisiai nesudirgtų.
Rezultatai pradeda matytis po mėnesio, ryškesni- po poros.
QUOTE(Pichouette @ 2011 12 27, 15:37)
Na taip, iki pavasario dabar veidas bus normalus, gal net ir vasarą atlaikysiu, jei į šiltus kraštus atostogų nedumsiu
QUOTE(astuxxx2000 @ 2011 12 27, 19:35)
Kremas, maža tūbelė, reikia tepti ant dėmių.
Aš tepu tik vakare, man to užtenka, efektas matomas vos po savaitės, labai greitai. Vos vos peršti užtepus ir parausta tos vietos.