Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2011 10 26, 17:48)
O pigmentinėms dėmėms koks efektas? Balina, gal visai panaikina? bigsmile.gif
Bet naudot, jaučiu, tik ne vasarą galima, kaip ir blukinančius kremus, ar klystu?

gal mišinys labiau dėmėm likusiom po spuogų ... Nors aromanatural.lt nerašo kokias konkrečiai dėmes balina, po spuogų ar tiesiog pigmentines.
Labai pagreitina dėmių blukimą, spuogo gijimą. Kiek esu visko išbandžius, tai šitas man numeris 1 tiek nuo spuogų, tiek nuo dėmių. Galima tept ir vasarą, be baimės smile.gif

QUOTE(žvarba @ 2011 10 26, 20:01)
Vitulka, gal gali parašyti tikslų procentą kiek jojobos ir kiek saliero eterinio aliejaus reikia tokiam mišiniui?? Kaip suprantu kalbam apie salierų sėklų aliejų ar ne?

10 ml jojobos (tai apie 100 lašų) ir teoriškai 4-5 lašai salierų ea. Bet aš paskutinį kartą 10 lašų įlašinau. Tikiuos dar geresnio poveikio biggrin.gif aha, tas pats čia, tik aš sutrumpinu rašydama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 26, 21:34)
10 ml jojobos (tai apie 100 lašų) ir teoriškai 4-5 lašai salierų ea. Bet aš paskutinį kartą 10 lašų įlašinau. Tikiuos dar geresnio poveikio  biggrin.gif  aha, tas pats čia, tik aš sutrumpinu rašydama  ax.gif

o sumaisius situos ingredientus, toks misinys kiek laiko idomu galioja?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 26, 20:34)
gal mišinys labiau dėmėm likusiom po spuogų ... Nors aromanatural.lt nerašo kokias konkrečiai dėmes balina, po spuogų ar tiesiog pigmentines.
Labai pagreitina dėmių blukimą, spuogo gijimą. Kiek esu visko išbandžius, tai šitas man numeris 1 tiek nuo spuogų, tiek nuo dėmių. Galima tept ir vasarą, be baimės  smile.gif
10 ml jojobos (tai apie 100 lašų) ir teoriškai 4-5 lašai salierų ea. Bet aš paskutinį kartą 10 lašų įlašinau. Tikiuos dar geresnio poveikio  biggrin.gif  aha, tas pats čia, tik aš sutrumpinu rašydama  ax.gif

labai dėkavoju 4u.gif o tepi vakare? gerai susigeria?
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 10 26, 20:56)

logiškai mastant neturėtų greit sugesti, jei ant saulės nelaikysit ir vietą vėsenę rasit smile.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat Reviva Labs kremus? g.gif Domintų atsiliepimai.. Ketinu užsisakyt, gal kiek pabals tos dėmės per žiemą...

Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 11 09, 13:31)
Gal kuri naudojat Reviva Labs kremus? g.gif Domintų atsiliepimai.. Ketinu užsisakyt, gal kiek pabals tos dėmės per žiemą...

Pries 2 dienas pradejau naudoti siuos kremus.Efekto , aisku, kol kas dar jokio nematau.Gerai tepasi, malonaus kvapo.Uz keliu savaiciu gal ka daugiau galesiu parasyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
parašiau ir pamiršau doh.gif

QUOTE(Eleina @ 2011 10 26, 20:56)

nežinau. Reiktų parašyt pas mergaites, kurios pačios daros natūralias priemones. Bet aš naudoju tol, kol sunaudoju.

QUOTE(žvarba @ 2011 10 27, 09:16)
labai dėkavoju 4u.gif o tepi vakare? gerai susigeria?

vakare tepu, ryte tepu, jei niekur neskubu. Dieną tepu, jei niekur neinu (ant spuogo, jei yra). Kaip ir visi aliejai, taip ir šitas, ne kremas, kad momentaliai susigertų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 11 09, 15:43)
Pries 2 dienas pradejau naudoti siuos kremus.Efekto , aisku, kol kas dar jokio nematau.Gerai tepasi, malonaus kvapo.Uz keliu savaiciu gal ka daugiau galesiu parasyti. mirksiukas.gif

Labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif

Dabar dar užsisakiau Lemon Skin Brightening Serum, žiūrėsiu, koks bus rezultatas. Nors kažin kokių stebuklų nesitikiu.. Bet gal šiaip odą atgaivins, sudėtis nėra labai baisi.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 10 26, 20:34)
Labai pagreitina dėmių blukimą, spuogo gijimą. Kiek esu visko išbandžius, tai šitas man numeris 1 tiek nuo spuogų, tiek nuo dėmių. Galima tept ir vasarą, be baimės  smile.gif

gavau siandien salieru seklu eterini aliejuka, jau kvapas tai wacko.gif dar ir dabar jauciasi po nosimi, bet nieko,nesiskundziu, susimaisysiu su jojobos aliejumi ir tepsiuosi,labai jau Vitulka sugunde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 11 09, 13:31)

turiu reviva labs krema su glikolio rugstim, man patinka. man padejo labai 2 veido valymai su glikolio rugstim. po vasaros atsiradusius 2 demes susitrauke ir pasviesejo. kasdien vakare ant demio lokaliai tepu glikolio rugsties koncentrata su 10% glikolio rugsties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 11 21, 13:38)
turiu reviva labs krema su glikolio rugstim, man patinka. man padejo labai 2 veido valymai su glikolio rugstim. po vasaros atsiradusius 2 demes susitrauke ir pasviesejo. kasdien vakare ant demio lokaliai tepu glikolio rugsties koncentrata su 10% glikolio rugsties thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš užsisakiau va tokį Reviva Labs Skin Lightener for Day, Fade Cream & Brown Spot Skin Lightening Night Cream, per žiemą pabandysiu. Pagalvojau, kad ir kaina normali, nes duoda dvi dėžutes už ją. ax.gif

Beje, merginos, pasidalinkit savo paslaptimis, kaip tas dėmes maskuojat. g.gif
Atsakyti
o as tai vieno dalyko nesuprantu,
jei per ziema nera saules tos demes pacios isblunka, tai kam tada tepliotis visokiais brangiais kremais kurie tas demes naikina blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 12 13, 14:22)
o as tai vieno dalyko nesuprantu,
jei per ziema nera saules tos demes pacios isblunka, tai kam tada tepliotis visokiais brangiais kremais kurie tas demes naikina blush2.gif  4u.gif

kad greičiau išnyktų arba nes jos be tepliojimo neišnyksta 4u.gif
Atsakyti