Nepirkčiau nei vieno Visi su hidrochinonu, geros kainos, kas yra puiku, bet netinkamose pakuotėse. Hidrochinonas ir beorėse pakuotėse su laiku sunyksta, pageltonuoja, o čia indeliuose, tai išvis...
QUOTE(himalaia @ 2011 10 20, 01:57)
Nepirkčiau nei vieno Visi su hidrochinonu, geros kainos, kas yra puiku, bet netinkamose pakuotėse. Hidrochinonas ir beorėse pakuotėse su laiku sunyksta, pageltonuoja, o čia indeliuose, tai išvis...
O kas trukdo persipilti i tinkama tara ?
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 10 20, 09:41)
O kas trukdo persipilti i tinkama tara ?
Persipilti į tūbelę? Kaip?
Be to, mano turimas Alpha Hydrox, kad ir tūbelėje, tiko tik vieną sezoną - kitąmet radau pageltusį ir nebeveikiantį, teko užsisakyt naują. Dabar bent žinau, kad nėra prasmės jo taupiai naudoti
QUOTE(Miaška @ 2011 10 20, 10:27)
Be to, mano turimas Alpha Hydrox, kad ir tūbelėje, tiko tik vieną sezoną - kitąmet radau pageltusį ir nebeveikiantį, teko užsisakyt naują. Dabar bent žinau, kad nėra prasmės jo taupiai naudoti
O gal priminsit kaip tą kremuką naudojat? Ar tik ant dėmių, kurias norite panaikinti ar visą plotą? Žadu ir aš užsisakyti šį kremuką
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 20, 10:32)
O gal priminsit kaip tą kremuką naudojat? Ar tik ant dėmių, kurias norite panaikinti ar visą plotą? Žadu ir aš užsisakyti šį kremuką
Aš naudoju tik ant dėmių
Aišku, kliūna ir odai aplink, nes mano dėmės tokios išsisėjusios, be ryškaus krašto. Efektas tikrai žymus, nors tepu tik vakare, o ne dukart dienoje, kaip rekomenduoja. Oda parausta ir vos vos graužia, bet nebaisiai
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 10 20, 08:32)
O man jis tik vos vos pasviesino demele. Ir uzsitepus nei paraudimo buvo, nei perstejimo. Antra karta tikrai nepirksiu. Iskosiu kazko efektyvesnio.
Pas mane pilnas veidas ir demiu ir apgamu ir apgameliu..nutariau kad reikia pradeti kova su jais, dali salinsiu lazeriu, taciau su dememis norisi kremo gero. Jeigu gerai supratau reikia jas tepti po viena?? nes pvz kaip strazdanos ar panasios demeles, tai jos labai mazos..galima tepti visa veida? bet kaip suprantu tada veidas bus baltas kaip kreida?
Dar klausimelis, ka manote apie Timexpert white linija?
http://www.germaine-...ufacturerKey=30
http://www.germaine-...ufacturerKey=30
QUOTE(Rabambule @ 2011 10 20, 15:19)
bet kaip suprantu tada veidas bus baltas kaip kreida?
Kai naudojau Iwostin kremą balinimui, kažkas panašaus ir gavosi
Jis skirtas visam veidui, tai viską iš eilės ir šviesino, gavosi, kad dėmės gal ir pablyško, bet likusi veido oda - taip pat, taigi, likau išbalusi ir dėmėta, tik gal kito atspalvio
Todėl man priimtiniau stipresnės priemonės, tepamos tik ant dėmių.
O mano (jau galvojau beviltišką veidą, nes niekas nebepadėjo kovoje su tom bjauriom dėmėm) išgelbėjo profesorius Jazukevičius Verkių klinikoje Vilniuje (www.verkiuklinika.lt). Ją man rekomendavo kosmetologė, kuri neapsiėmė "remontuoti" mano veido, nes pabijojo, kad nesugebės padėti.
Taigi pirmą savaitę tepiausi neostratos geliu, antrą-kremu Pigmanorm- ir mano veidas kaip naujas:) Ačiū gydytojui!!!
Na šiek tiek buvo suerzinta oda, kol gydžiausi, bet tai menkniekis, kai pagalvoji, kad per 2 metus kiek pinigų sukišau į visokius kremus, ir ko neišbandžiau, ir kokiais sluoksniais pudros teko tą veidą maskuoti, kad nors kažkiek pasislėptų ta melazma.
Tai va, problemos nebeturiu, tik kai atsiras saulė, turėsiu saugotis su apsauginiais kremais, kurie savo sudėtyje turi du metalus- titano oksidą ir cinką ir 50 SPF. Dažniausiai pigesniuose apsauginiuose kremuose būna tik titano oksidas, o jis nesulaiko atrodo UVB spindulių, kurie patenka į gilesnius odos sluoksniu ir suaktyvina melaniną, ko pasekoje vėl išlenda pigmentinės dėmės.
Taigi pirmą savaitę tepiausi neostratos geliu, antrą-kremu Pigmanorm- ir mano veidas kaip naujas:) Ačiū gydytojui!!!
Na šiek tiek buvo suerzinta oda, kol gydžiausi, bet tai menkniekis, kai pagalvoji, kad per 2 metus kiek pinigų sukišau į visokius kremus, ir ko neišbandžiau, ir kokiais sluoksniais pudros teko tą veidą maskuoti, kad nors kažkiek pasislėptų ta melazma.
Tai va, problemos nebeturiu, tik kai atsiras saulė, turėsiu saugotis su apsauginiais kremais, kurie savo sudėtyje turi du metalus- titano oksidą ir cinką ir 50 SPF. Dažniausiai pigesniuose apsauginiuose kremuose būna tik titano oksidas, o jis nesulaiko atrodo UVB spindulių, kurie patenka į gilesnius odos sluoksniu ir suaktyvina melaniną, ko pasekoje vėl išlenda pigmentinės dėmės.
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 13, 23:11)
dariausi 5 ml, tai lašinau apie 100 lašų, bet salierų EA įlašėjo daugiau nei 3 lašai, nes negalvojau, kad EA bus toks skystas. Kitą dozę darysiu su daugiau EA, gal dar efektyviau balins
Siandien kvapu namuose sake,kad galima daryti taip: siek tiek (is akies) aliejuko jojobos i delna ir tada 1 lasas salieru ea pagal proporcijas salieru gaunasi daugiau. Kaip tau tas misinys po ilgesnio naudojimo?
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 20, 20:59)
Siandien kvapu namuose sake,kad galima daryti taip: siek tiek (is akies) aliejuko jojobos i delna ir tada 1 lasas salieru ea pagal proporcijas salieru gaunasi daugiau. Kaip tau tas misinys po ilgesnio naudojimo?
As buvau nusipirkusi salieru ea, bet jau kvapas net pykindavo ji uzuodus... O Jusu jis neerzina ?