Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

O kas yra pigmentine deme? blush2.gif Kaip mazas apgamiukas, kuriu ypac padaugeja po vasaros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2011 09 12, 12:41)
Sakykite, o iš kur užsisakinėjate?  g.gif

Drugstore.com

QUOTE(FoxLady @ 2011 09 13, 08:11)
O kas yra pigmentine deme? blush2.gif Kaip mazas apgamiukas, kuriu ypac padaugeja po vasaros? g.gif

Aha. Mažas ar nemažas, arba kaip žemėlapis, be konkrečių taškų, patamsėja ir paryškėja nuo saulės.
Atsakyti
labas likimo drauges 4u.gif

uzbegau pasidalinti savo patirtim. kazkada skaitinejau foruma, rinkausi kremuka, bet painiava... vienai tas tinka, kitai tas... vieni kremai veikia, kiti ne velnio... dar labiau susipainiojau ir nusprendziau paskaitinet interneto platybese, skaiciau anglu kalba. ir radau daug labai geru atsiliepimu apie viena kremuka. na gerai, galvoju pabandysiu, nes siaip netikiu, kad kosmetika gali daryti didelius stebuklus ir i visus liaubsinimus ziuriu labai skeptiskai smile.gif buvau giliai isitikinus, kad tu bjauriu demiu atsikratysiu tik rimta kosmetologo pagalba arba lazeriu... BET BET BET... pradejau teptis ir jau po kokiu triju dienu praeidama vis zvilgt i veidrodi, kazkas ne taip... oda tokia skaisti, sviesi... po akim buvo tokios ryskios linijos, kaip su akiniais pasideginus rolleyes.gif lyg neber... galvoju cia man vaidenasi, tikrai taip negali but lotuliukas.gif ir taip kiekviena diena zvilgt i veidrodi ir nepazystu saves lotuliukas.gif ir taip ziuriu, ir kitaip - tikrai bala!!!!!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif tepu tik savaite, o zyme ryski!!! netikejau nei uz ka!!! tad rekomenduoju visais 200% va sita kremuka
Meladerm
user posted image

Tepasi labai sauniai, toks skalsus, uzteks laaabai ilgam. maloniai kvepia, odos negrauzia. pakuote sandari, kremukas apsaugotas nuo sviesos ir oro. sudeties dar labai nenegrinejau, bet Paraben-free. zodziu, stebuklas, ne kremas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 spalio 2011 - 20:00
QUOTE(Pikų dama @ 2011 10 01, 19:39)
kiek tas stebuklas atsiėjo?smile.gif

Radau internete, kad kaina 50 dolerių. Daug... Man Alpha Hydrox kremukas kainavo 26 Lt, suveikė irgi labai greitai.
Šiaip dabar man įdomiau būtų rasti priemonę atsikratyti dėmių visam laikui, o ne tik iki kitos pavasario saulės. Užsidarymas namuose arba tepimasis kremais su SPF 100 netinka biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi apie tą Meladerm skaičiau labai gerų atsiliepimų, aišku ne visi teigiami, bet pastarųjų žymiai daugiau nei blogų. O reklamos jau jam kiek.. blink.gif
Dar esu užmačius youtube kaip vienas vaikinukas kas savaitę dėdavo video ir analizuodavo šito kremo rezultatus, galutinė išvada buvo, kad nlb jis vertas tokių pinigų biggrin.gif
Ir man rodos kažką pigiau galima rasti ir tokių pačių rezultatų pasiekti.. smile.gif
Atsakyti
Pas mane ta pati beda pigmentines demes ant kaktos ir virs lupu atsirado per nestuma, tai pries gera menesi pabanziau Mary Kay kosmetika pigmentinems demems salinti, tai jos gerokai pasviesejo, bet visdai nepranyko, tai man idomu ar yra tokia priemone kuri visam laikui jas isnaikintu, o ne iki pavasario, jau buvau susidomejusi Alpxa Hydrox kremuku, nes skaiciau kad jis gana greitai pasalina demes tik idomu, ar tik pasviesina, ar visam laikui jas panaikina, gal atsakys kas is naudojusiu si krema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2011 10 08, 23:35)
Pas mane ta pati beda pigmentines demes ant kaktos ir virs lupu atsirado per nestuma, tai pries gera menesi pabanziau Mary Kay kosmetika pigmentinems demems salinti, tai jos gerokai pasviesejo, bet visdai nepranyko, tai man idomu ar yra tokia priemone kuri visam laikui jas isnaikintu, o ne iki pavasario, jau buvau susidomejusi Alpxa Hydrox kremuku, nes skaiciau kad jis gana greitai pasalina demes tik idomu, ar tik pasviesina, ar visam laikui jas panaikina, gal atsakys kas is naudojusiu si krema  ax.gif

Per nestuma atsirandancios pigmentines demes vadinasi melazmos arba chloazmos (lietuviskai rudme). Pilnai ju isnaikinti nepavyksta, tik kuriam laikui, daznaiusiai iki kito saules sezono, o kartais visai neimanoma isvesti, tik pasviesinti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2011 10 01, 13:44)
Šiaip dabar man įdomiau būtų rasti priemonę atsikratyti dėmių visam laikui, o ne tik iki kitos pavasario saulės. Užsidarymas namuose arba tepimasis kremais su SPF 100 netinka biggrin.gif

Oda yra gyvas organizmas, jos enzimai pastoviai skatina melanino gamybą. Tad labai sudėtinga sureguliuoti, kad oda atrodytų natūraliai, balinta vieta nepataptų perdėtai balta dėme, bet ir kad melanio odoje neprisigamintų per daug. Negali pasakyti odai- "vat, jau prisigamino melanino tiek ir tiek, dabar nustok jį gaminus, nes atrodo nebenatūraliai". Ateityje, pasitelkus genų inžineriją, manau, problema bus išspręsta. Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Tai vadinasi,neverta net lazerio meginti jei ju neimanoma pasalinti....as tikriausiai viska jau ismeginau,nieko...tik lazeris liko verysad.gif gal kas megino Sugihara?
Su soliariumu prisidariau doh.gif eina sau,kad buciau zinojusi kad tokia demeta liksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pichouette: 09 spalio 2011 - 10:42
QUOTE(*Zuika* @ 2011 10 08, 22:35)
... jau buvau susidomejusi Alpxa Hydrox kremuku, nes skaiciau kad jis gana greitai pasalina demes tik idomu, ar tik pasviesina, ar visam laikui jas panaikina, gal atsakys kas is naudojusiu si krema  ax.gif

Panaikina puikiai - iki pavasario biggrin.gif

Maniškės ir be nieko puikiai blunka, nors rugsėjį tik grįžau iš šiltų kraštų, o jau per mėnesį patapo nelabai matomos. Bet dar kremuku patepsiu, kad greičiau išnyktų.
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2011 10 09, 04:35)
Tai vadinasi,neverta net lazerio meginti jei ju neimanoma pasalinti....

Pašalinti arba sumažinti ryškumą įmanoma. Bet padaryti taip, kad dėmių visiškai neatsirastų sunku. Daug kas priklauso, nuo ko tos dėmės atsirado. Jei dėl soliarumų- reiktų saugotis saulės ir gal po balinimo kurso dar kaip prevencinę priemonę naudoti melanino gamybą blokuojančius kremus.

Niekas nepadėjo?... O priemonės su hidrokinonu ir rūgštimis? Vitaminas C, niacinamidas? Aš prieš lazerį pirma tikrai veiksmingas priemones išbandyčiau, nes lazeris kainuoja, o rezultatas nesisaugojant saulės bus laikinas...
Atsakyti
Gal ka sudomins, radau pora balinamuju kremu:

Reviva Labs Skin Lightener for Day, Fade Cream & Brown Spot Skin Lightening Night Cream
KREMAI, NAKTINIS su hidrochinonu + DIENINIS

Reviva Labs Brown Spot Night Gel with Glycolic Acid
NAKTINIS BALINAMASIS GELIS SU GLIUKOLIO RUGSTIMI

Reviva Labs Brown Spot Skin Lightening Night Cream
NAKTINIS BALINAMASIS GELIS SU HIDROCHINONU

Palmer's Skin Success Eventone Fade Cream
BALINAMASIS KREMAS SU 2% HIDROCHINONO

Is sio puslapio siuntimas i LT iki 1.37kg, kainuoja 4$. Ir pirmam apsipirkimui taiko -5$.
Atsakyti