Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2011 06 23, 10:59)
Atleiskit man kvailutei, nei velnio nesuprantančiai, tik pasidalinau asmenine patirtimi, nepatinka - neskaitykit biggrin.gif

Beje, tarp suskrudusių tamsiaodžių ir pamėlusių baltaodžių dar yra visas spektras normalių spalvų, o aš ir šiaip nesu labai baltos odos, įdegu gražiai rusvai, soliarka nepiktnaudžiauju, kelių minučių dukart per mėnesį man per akis spalvos nelygumams suvienodinti.

tai aš čia ne api Jus, šiaip tik paburnojau lotuliukas.gif nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 06 23, 15:18)
tai aš čia ne api Jus, šiaip tik paburnojau  lotuliukas.gif nepykit 4u.gif

Oi ne, aš nepykstu, kvaila būtų pykti ant foruminių pasisakymų biggrin.gif

Šiaip, pagalvojau, gal kažkieno situacija panaši kaip ir mano: nėra nei noro nei galimybių slapstytis nuo saulės, ir kuom tai baigiasi biggrin.gif Žiūrėsiu, kaip oda atrodys rudeniop, kol kas man vaizdas visai nieko, permatomo mineralinės pudros sluoksniuko pakanka, kad dėmės nešviestų ir neerzintų smile.gif
Atsakyti
gal kas naikinosi demes ne ant veido,o pvz ant kojos? turiu ant kelio didziule,gal zinot kokiu veiksmingu priemoniu ? ten oda ne tokia jautri kaip ant veido,manau galima panaudoti kazka ir stripresnio.
Atsakyti
QUOTE(wixi @ 2011 06 10, 12:07)
sveikutės  smile.gif
gal čia rasiu žinančių... o tai google jau baigia "užvirti" nuo paieškų  tongue.gif
ar Šiauliuose yra kokia klinika ar salonas, kur naikintų pigmentines dėmes lazeriu? kiek randu, tai vien Vilnius, Kaunas...  doh.gif

Chirurgines pagalbos centras dvaro gatveje. Sianden buvau paklausti, tai daro nemokamai su seimos gydytojo siuntimu. Bet patare naikinti rudeni.

Tik as abejoju g.gif . Bendradarbei panaikino deme ant plastakos, tai liko balta deme, gal net ryskesne uz buvusia pigmentine doh.gif
Atsakyti
Na va issirinkau trigubo poveikio balinamaji kremuka kartu su SPF 40 . vadinasi Pharmaceris Albucin, juo tepti reikia tik demes kelis kart dienoje. Raso kad efektas bus matomas po 4-10 savaiciu. Parasysiu atsiliepimus apie ji kaip praeis bent 4savaites thumbup.gif
Butu idomu, kad kas nors pakomentuotu jo sudeti, kokia cia medziaga duoda balinamaji efekta.
jo sudetis:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Sucrose Distearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Tocopheryl Acetate, Sucrose Stearate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Niacinamide, Triethanolamine, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Allantoin, Rumex Occidentalis Extract, Dextran, Nonapeptide-1, Phenoxyethanol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum.
doh.gif ogo net pavargau rasydama
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 06 30, 20:03)
Na va issirinkau trigubo poveikio balinamaji kremuka kartu su SPF 40 . vadinasi Pharmaceris Albucin, juo tepti reikia tik demes kelis kart dienoje. Raso kad efektas bus matomas po 4-10 savaiciu. Parasysiu atsiliepimus apie ji kaip praeis bent 4savaites  thumbup.gif

Nonapeptide-1- lėtina melanino gamybą, todėl laikui bėgant oda šviesėja.
Rumex acetosella - smulkioji rūgštynė, tai matyt turi daug ascorbo rūgšties, kuri ir balina (šiaip tai ji minima kaip nuodinga piktžolė smile.gif ).
Daugiau balinimo nematau... apsauga nuo saulės pasirodė gera... tai jei teisingai tepsitės, tai po dešimt savaičių tikrai pamatysit balinimo rezultatus elementariai dėl to kad saulutės oda negaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 01 liepos 2011 - 09:54
Aš irgi nieko ypatingo balinančio neįžiūriu. Ascorbyl Tetraisopalmitate ir Niacinamide gali balinti, bet kad mažokai jų, kaip ir kitų bent teoriškai balinančių medžiagų.
O apsauga nuo saulės tikrai turėtų suveikti, ypač kelis kartus per dieną tepant smile.gif
Nebent dėmės hormoninės ar vaistų sukeltos, tada ir apsauga nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 03 liepos 2011 - 11:15
QUOTE(naca @ 2011 06 27, 23:30)
Chirurgines pagalbos centras dvaro gatveje. Sianden buvau paklausti, tai daro nemokamai su seimos gydytojo siuntimu. Bet patare naikinti rudeni.

Tik as abejoju  g.gif . Bendradarbei panaikino deme ant plastakos, tai liko balta deme, gal net ryskesne uz buvusia pigmentine  doh.gif

hmmm... kažin, nuo ko priklauso, ar vietoj pigmentinės liks balta dėmė, ar ne.... gal nuo to, ar "kokybiškai" atlikta procedūra g.gif ir kažin, ar ta balta dėmė lieka visam laikui doh.gif na mano atveju tektų apsispręsti ar vaikščioti su baltais ūsais, ar su juodais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif perskaiciau visa tema, labai daug informacijos surasete, kad viska perskaiciusi vis vien iki galo nesupratau, kaip reikia naudoti nuo saules apsaugancius kremus. Gal kuri nors mergaite galetumete trumpai surasyti pati pagrinda, kaip kada juos naudoti, ko negalima ir ka butina daryti? Buciau labai dekinga 4u.gif

Dar norejau paklausti, ar visgi demes likusias po spuogu galima balinti su Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener siuo kremu ar ne? Ir ar geriau tepti visa oda ar tik demes? KAip tada naudoti apsauga nuo saules? Kaip suprantu, balinant oda ziema i9r nenaudojant apsaugos nuo saules, saule vis tiek pakenks odai, nes atsispindes nuo sniego... Sorry, bet mazai ka suprantu sia tema, tad busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
ir sakykit, ar reikia apsaugos nuo saules, jei vakarais vasara naudojamas aknefug 3 proc? ar geriau sio tepalo vasara nenaudoti?
Atsakyti
Laba diena, gal kuri bandėte MELANIL kremą nuo pigmentinių dėmių? g.gif Pagal aprašymą tai super-duper kremas (kaina 50ml-138Lt).
Kas yra MELANIL?
Atsakyti
o aš tai nelabai suprantu kam ir kada tas pigmentines dėmes nikinti, nes pvz. pas mane tai jos išryškėja tik kai įdegu, o kaip žinia saulėtu metų laiku jų naikinti negalima, o kai ne taip saulėta būna, pvz. rudeniop jos ir pačios išblunka ir jų nelieka. Manau, kad ir pas kitas tokia pati sistema, ar aš klystu g.gif
Ir dar labai tikiuosi, kad išnyks jos, nes pernai per nėštumą atsirado, bet deja šiais metais vėl išlindo, o per kitus nėštumus buvo tik laikina problema blink.gif
Atsakyti