Įkraunama...
Įkraunama...

Pigmentinės dėmės

QUOTE(Miaška @ 2010 10 28, 08:27)
Man tik toks klausimas, kaip jūs darote su tais kremukais: tepate dėmes, duodate įsigerti, ir ant viršaus tepate normalų kremą? Nes pas mane dėmių pamėtyta visur: vidury kaktos, smilkiniuose, ant skruostikaulių, virš lūpos. Tai aptepu tas vietas, o paskui į tarpus tepu įprastą kremą, na ir terlionė gaunasi... biggrin.gif

Aš pirmiausia tepu visą veidą tuo, kuo tepu rolleyes.gif , o po kiek laiko tepu gelį tik ant tų vietų kur yra dėmės. Bet irgi nepatinka tas terlinimas schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 09:00)
Aš pirmiausia tepu visą veidą tuo, kuo tepu rolleyes.gif , o po kiek laiko tepu gelį tik ant tų vietų kur yra dėmės. Bet irgi nepatinka tas terlinimas schmoll.gif.

Rūgštines ir visokias kitokias balinamąsias priemones geriau tepti ant švarios odos, tada jos bus veiksmingesnės. O jau paskui drėkiklius ir t.t. naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 28 spalio 2010 - 17:31
QUOTE(himalaia @ 2010 10 28, 17:31)
Rūgštines ir visokias kitokias balinamąsias priemones geriau tepti ant švarios odos, tada jos bus veiksmingesnės. O jau paskui drėkiklius ir t.t. naudot.

Gal ir taip, bet man gerai veikia , tai tepu ant viršaus.irnesakyk.gif Gal todėl niekad negriaužė, neraudo ir jokių sudirgimų nebuvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 28, 19:13)
Gal ir taip, bet man gerai veikia , tai tepu ant viršaus.irnesakyk.gif Gal todėl niekad negriaužė, neraudo ir jokių sudirgimų nebuvo mastau.gif

Man tas paraudimas ir pagraužimas labai trumpalaikis, jau po kelių minučių nieko nesijaučia, o po keliolikos - ir nesimato, tai nedarau problemos. O tepu ant švaraus veido, nuprausto ir nuvalyto toniku. Galvoju, kaip čia reikės suktis tais vakarais, kai sportuoju, nes sporto klube tai terlione neužsimsiu. Tikriausiai, grįžus namo pavalysiu dėmes toniku, ir tepsiu balinamąjį kremuką g.gif
Atsakyti
Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener.

super dalykelis, jau po savaites matosi pamazejimas demeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 30 spalio 2010 - 13:54

i 
Čia ne Skelbimų lenta.
Forume skelbimai draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 18, 15:21)
Atėjau pasidžiaugti rolleyes.gif Tas gelis TIKRAI balina . Naudoju apie du mėnesius, tepu tik vakarais ir tai nereguliariai, nes kaip minėjau naudoju natūralias priemones ir labai jau nesinorėdavo tepti tos chemijos, bet dėmės buvo didelės ir negražios, tai užsimerkdavau ir tepdavau tongue.gif Dabar jos žymiai žymiai pašviesėjo, dar matyti, bet labai nedaug. O gelio išnaudojau tik trečdalį, manau sutepus pusę, dėmių nebeliks mirksiukas.gif

Smagu girdėti, kad veikia...Kokioje vaistinėje užsisakei šį kremą?
Atsakyti
QUOTE(milduks* @ 2010 11 03, 07:23)
Smagu girdėti, kad veikia...Kokioje vaistinėje užsisakei šį kremą?

Aš pirkau ir gaminau Kaune Ąžuolyno vaistinėje. Patį Neostratos gelį gali bandyti nusipirkti bet kurioje didesnėje vaistinėje, tačiau jei norėsi , kad įmaišytų ir hidrochinono ( kaip aš, nes pačiame gelyje jo nėra), tai turi kreiptis į vaistinę kur gamina vaistus.
Atsakyti
noriu paklausti,
ant zanduko atsirado tokia sviesaus atspalvio demele, tai dabar galvoju gal ji pranyktu tik eksfoliuojant veida su AHA, ar cia labiau balinti reikia, o tam butinai reikia hidrochinino rugsteles? smile.gif

o kai paprasai kad imaisytu hidrochinino,tai kazin koki jos ji naudoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 10 30, 13:53)
Alpha Hydrox Spot Light Targeted Skin Lightener.

super dalykelis, jau po savaites matosi pamazejimas demeliu bigsmile.gif

Ir aš tarsiu pagiriamąjį žodį šitai priemonei: naudoju savaitę, o jau galiu ramiai be pudros iš namų eiti, dėmės pablyško, ypač ta bjaurioji ant kaktos. Tiesa, jei tepuosi po ilgesnio vakarinio prausimosi, labiau graužia, ir raudonis ilgiau laikosi, bet ne tiek, kad labai jau erzintų. Tepu tik dėmėtus plotus, ne visą veidą, tada, kiek palaukusi - į tarpus normalų kremą. Dieną kremą tepu ant viršaus, kad būtų apsauga nuo saulės.
Tikrai džiaugiuosi įsigijusi, rekomenduoju, ir ačiū Himalajai, kad savo naudojamą priemonę pareklamavo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu daug bet nelabai dideliu demeliu pigmentiniu. ar iwostinas padetu??
Atsakyti
noreciau ir as to kremuko bet nemano kisenej dar 100 moket o daugaiu nezinau kaip gauti biggrin.gif tai kaip del to Iwostin? ar padetu??
Atsakyti