Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(Thea! @ 2010 09 03, 23:53)
sveiki gal kas patarsit kokia nelegalia Daemon tools programa kuri veiktu ant windows 7? jau ieskau 5val schmoll.gif

Su Daemon tools ant W7 kyla problemų, todėl geriau naudokite analogišką Virtual CloneDrive programėlę >> http://www.slysoft.c...clonedrive.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 03 rugsėjo 2010 - 23:08
O man kyla tokia bėda.Kai aš išsaugau judantį paveikslėlį,jis man nustoja judėti.Jie aš,pvz šypsenėlę,įkeliu į kokį tinypic,man ji vistiek nejuda.
Atsakyti
Sveiki, tikiuos atsiras nusimananciu zmoniu patarti tokiu klausimu. jau keleta kartu pastebejau ijungus kompa, kad jis nesikrauna, tik dega raudona lempute prie restart (paprastai turi degti zalia prie power, bet ji tuo metu nedega). tuomet keleta kartu spaudinejant resart kompiuteris atgyja. kas tai gali buti? ar cia gali but rimtas gedimas?
Atsakyti
Kompiuteris ilgą laiką stovėjo neįjungtas. Dabar bandant įjungti girdisi tik pypsėjimo signalas ir daugiau nieko...Kas galėjo nutikti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 09 03, 17:17)
mike, pradiziai isitikink, kad pas tave yra bluetooth: start>control panel>device manager ir paziurek ar tarp devices yra bluetooth - jei nera, vadinasi jo nera. smile.gif

O kaip lietuviškai būtų "device manager" pas mane Lt meniu ax.gif
Atsakyti
siaip blogai nurodziau, turetu buti start>control panel>system>hardware>device manager. o jau kaip ji kalbininkai uzvadino, nezinau. arba gali lavalys everest atsisiusti - taip pat parodo visa vidine kompiuterio iranga.
Atsakyti

Sveiki, gal žinote kaip sužinoti ar staliniame kompiuteryje yra wi-fi? blush2.gif noriu pirkti nešiojama kompiuterį ir belaidžio interneto modemą, ir noriu žinoti ar nereikės pirkti papildomos įrangos staliniui kompui, kad ir jame veiktų belaidis blush2.gif
stalinis kompiuteris pirktas prieš maždaug 5 metus, todėl jo techninės charakteristikos neturiu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(xxl @ 2010 09 03, 17:17)
lod, jei pas tave notebookas su recovery diskais, tai turi buti ir aprasymas, kaip jais naudotis. paprastai atstato kompa i pradie busena. paprasciausias sprendimas - liepti tam 'auksarankiui', kuris xp kreivai sumete sutvarkyti viska kaip reikia.

pas mane personalinis kompiuteris.na lyg ir surase visus vaizdo draiverius,bet ijungus kompa vistiek atsiranda tokios pats lenteles
user posted image
user posted image

maza to,tai dar ekrano diapozona istempe,tvarkydamas vaizdo draiverius.kaip sita reik sumazint?visas deskopas tiek istempas ,kad baisu.
Atsakyti
Sveikos,as nezinau kas mano kompiuteriui darosi.Visada raso,kad nera vietos diske. g.gif Kur pasitikrinti,kiek jos yra?Ar is viso tai imanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giny @ 2010 09 07, 16:34)
Sveikos,as nezinau kas mano kompiuteriui darosi.Visada raso,kad nera vietos diske. g.gif Kur pasitikrinti,kiek jos yra?Ar is viso tai imanoma? blush2.gif

spaudi my Computer,spaudi ant norimo disko C ar D,tuomet su des peles puse spaudi ant properties ir matai kiek vietos yra diske.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 09 07, 13:51)
Sveiki, gal žinote kaip sužinoti ar staliniame kompiuteryje yra wi-fi?  blush2.gif noriu pirkti nešiojama kompiuterį ir belaidžio interneto modemą, ir noriu žinoti ar nereikės pirkti papildomos įrangos staliniui kompui, kad ir jame veiktų belaidis  blush2.gif
stalinis kompiuteris pirktas prieš maždaug 5 metus, todėl jo techninės charakteristikos neturiu  blush2.gif

Start-control panel-network connections
Ir žiūrėk ar bus kas nors su "wireless" kaip:
http://wiredcoffeesh...Connections.jpg
Garantuoju, kad nebus.

Taigi tau tereikia Wireless Router'io. Jei nori pigiau, tai tarkim:
http://www.skelbiu.l...gc-8800576.html

Į stacionarų kompą internetą gausi per laidą, o į laptopą gali tiek per laidą, tiek wi-fi.
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 09 07, 13:51)
Sveiki, gal žinote kaip sužinoti ar staliniame kompiuteryje yra wi-fi?  blush2.gif noriu pirkti nešiojama kompiuterį ir belaidžio interneto modemą, ir noriu žinoti ar nereikės pirkti papildomos įrangos staliniui kompui, kad ir jame veiktų belaidis  blush2.gif
stalinis kompiuteris pirktas prieš maždaug 5 metus, todėl jo techninės charakteristikos neturiu  blush2.gif

Tikimybė, kad jūsų penkių metų senumo staliniame kompe yra WiFi yra praktiškai nulinė. Net ir šiais laikais WiFi į stalinius kompus paprastai nededama (nėra prasmės), o prieš penkis metus pirktame kompe juo labiau jo nebus.

Šiaip bevielis internetas yra š..., jį imti reikėtų tik tuo atveju, jei niekaip negalima gauti interneto kabeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 08 rugsėjo 2010 - 09:45