Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 12 07, 15:14)
Visų pirma, aš noriu pasakyti, kad nematau visiškai nieko bloga tame, kad XP atsisiųs per P2P tinklus.

Tiesiog bandau pažiūrėti į tai iš grynai teisinės pusės.

Taigi, siunčiantis per P2P tinklus, siuntimosi metu ne tik atsisiunčiama, bet ir platinama. Būtent platinimas ir yra nelegalus. Ir nesvarbu, kad jūs turite licenziją to XP instaliavimui ir naudojimui.

Pasidomėkite apie tai kaip autorinių teisių gynėjai su linkomanija kovojo. Manau, rasite naudingos informacijos apie tai, kaip įstatymas gali būti lankstomas į bet kurią pusę. smile.gif Iš esmės, labai norint galima prisikabinti prie kiekvieno vartotojo, bet jei tas vartotojas nešauks mia culpa, mia culpa, mia maximus culpa, tai su juo bus labai daug vargo.

Šiaip ar taip, žmogus klausė ne to. Jei ekrano skiriamoji geba 1024x768, tai nelabai ką ir padarysi. Žinoma, galima prijungti išorinį monitorių, bet spėju, kad šis variantas netinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2010 12 07, 16:25)
Šiaip ar taip, žmogus klausė ne to. Jei ekrano skiriamoji geba 1024x768, tai nelabai ką ir padarysi. Žinoma, galima prijungti išorinį monitorių, bet spėju, kad šis variantas netinka. smile.gif

Ekarano skiriamoji geba 1280 x 800, problema tame, kad pasirinkimų sąraše nėra tokios rezoliucijos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2010 12 07, 15:25)
Pasidomėkite apie tai kaip autorinių teisių gynėjai su linkomanija kovojo. Manau, rasite naudingos informacijos apie tai, kaip įstatymas gali būti lankstomas į bet kurią pusę. smile.gif Iš esmės, labai norint galima prisikabinti prie kiekvieno vartotojo, bet jei tas vartotojas nešauks mia culpa, mia culpa, mia maximus culpa, tai su juo bus labai daug vargo.

LANVA nesugebėjo tinkamai įkalčių surinkti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 12 07, 12:07)
senukas mano kompas, acer travelmate 4060, as sioj srity visai 'zalia' tai galvojau draiveriai pagal windowsus o ne pagal kompa  blush2.gif

is cia VGA driverius bandykit parsisiuskit paga savo kompo modeli,ATI arba INTEL jau nzn kokia pas jus smile.gif ant kompo turetu but lipdukas smile.gif http://us.acer.com/a...;CRC=2054404012
Bet yra 1 bet smile.gif jusu kompui windows 7 draiveriai nera aplamai skirti ir numatyti nes senas kompas,todel nzn ar aplamai rasit windows 7 draiverius VGA savo ACER nete smile.gif
Patarimas butu isirasyt senus patikimus XP 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 07 gruodžio 2010 - 16:51
aciu uz pasisakymus 4u.gif sukeliau diskusija del windowsu legalumo rolleyes.gif matyt teks is naujo perinstaliuot g.gif nes draiveriu tokiam variantui kaip mano nera
Atsakyti
labas,turiu problema.Yra stacionarus kompiuteris ir sugedo klaviatura,pakeiciau ir kazka netycia istryniau,kad nauja klaviatura neveikia[prijungiau prie nesiojamo kompo veikia].Valdymo skyde kur yra klaviaturanera jokio uzraso kur turetu buti pavadinimas.Gal galetumet patarti ka man daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgjtaaa: 07 gruodžio 2010 - 20:05
Nezinau, ar cia pataikiau. Kazin kodel nenori mano kompas versti vieno internetinio puslapio? Va ismeta toki teksta
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.chadwicks.com/chadwicks/browse/productDetail.jsp?" on this server.
Reference #18.59d77a5c.1291836577.4679a79

Kaip man ten papulti? Aciu.
Atsakyti
Sveiki!
turiu tokį tikriausiai gan kvailai nuskambėsiantį klausimą- ar reikia mokėti už bevielį internetą naudojantis laptopu namie? turiu stacionarų kompą internetas laidinis, bet va galiu laptopą pajungti prie bevielio (čia vienas pažįstamas tvarkė laptopą, tai sakė kad galiu naudotis bevieliu, viską ten suvedė, bet aš pamiršau paklausti ar reiks už tai mokėt doh.gif ) 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 12 08, 23:06)
Sveiki!
turiu tokį tikriausiai gan kvailai nuskambėsiantį klausimą- ar reikia mokėti už bevielį internetą naudojantis laptopu namie? turiu stacionarų kompą internetas laidinis, bet va galiu laptopą pajungti prie bevielio (čia vienas pažįstamas tvarkė laptopą, tai sakė kad galiu naudotis bevieliu, viską ten suvedė, bet aš pamiršau paklausti ar reiks už tai mokėt  doh.gif ) 4u.gif  blush2.gif

Jeigu prie savo bevielio tinklo pasijungėt tai nereikia, o jei prie kaimyno, tai gali atėjęs paprašyti susimokėti. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, neseniai pasigavau virusa blush2.gif
negaliu uzkrauti pc su safe mode, nereidzia atidaryti antivirusines, net jei google rasau zodi "virusas", "antivirusine" ir pan. tai iskart uzdaro narsykle.
ar yra koks nors budas sutvarkyt sia problema apart perinstaliavimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2010 12 09, 17:18)
sveiki, neseniai pasigavau virusa  blush2.gif
negaliu uzkrauti pc su safe mode, nereidzia atidaryti antivirusines, net jei google rasau zodi "virusas", "antivirusine" ir pan. tai iskart uzdaro narsykle.
ar yra koks nors budas sutvarkyt sia problema apart perinstaliavimo? g.gif

paprastai jei problemos su virusai reikia uzkrauti nesiojama OS per CD/Flasha ir naudot specialia antivirusine . ash turiu toki CD

Atsakyti
Pamegint parsisiusti Malwarebytes Anti Malware, Spybot- Search & Destroy. Jei nepavyks parsiusti ir instaliuoti, jei neiseina paleisti dabartines antivirusines, tada nezinau, gal tik perinstaliuoti beliks.
Atsakyti