Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

4u.gif
QUOTE(2005 @ 2010 08 31, 08:39)
sveiki, tikiuosi man kas nors padėsit nes jau užkniso lotuliukas.gif ..mažius paspaudė kažkokią klavišų kombinaciją doh.gif ...kai išjungiam nešiojamą kompiuterį iš matinimo tinklo išsiklaipo desctopas (pasidaro kazkoks issitempes, dideles piktogramos ir tt) toks nenormaliai istyses..o kai vel ijungi i maitinimą vėl viskas kaip buve..padėkit atitaisyt..ačiū..jei galėsit per AŽ

Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 30, 21:52)
Kompas turi tą kodą parašyti.

o kur parašo?
Atsakyti
Kompe ant bluetooth ikonėlės spausk su pelės dešiniu ir rinkis "Receive a file", tada pradėk išsiųsti failą į kompą iš telefono.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2010 09 01, 14:38)
Neveikia skype garsas, kai paskambinu kam nors, aš girdžiu, manęs - ne, girdisi kažkoks šnypįtimas. Bandžiau skirtingus mikrofonus - nepadeda, pats skype duoda info, kaip taisyti šitą bėdą - irgi nepadėjo, visas varneles sudėjau ten, kur parašyta ir nieko, niekas nesikeičia. Gal kas turit idėjų,ką daryti ir aks čia gali būti?

Atsidaryk Sound Recorder jeigu pas tave Win XP, jeigu kas kita, tai susirask internete kokį balso įrašymo programą. Pasileisk ir įrašyk ką nors, jeigu įrašas bus geras, tai bent aišku bus, kad problema su pačiu Skype.
Atsakyti
sveiki,nezinau gal kas pades.situacija tokia,kad vakar perrsase windousus.ijungus kompa atsiranda 2 lenteles.viena melyna ,kazkas su windousais(nemoku nukopint tos lenteles)kita mazesne,uzraso nepamenu,kai ijungsiu kompa parasysiu kas tose lentelese.kita problema :puslapiai banguoja,uztenka pajudinti rutuliuka ir puslapis banguoja.kas galetu tai buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 02, 13:34)
sveiki,nezinau gal kas pades.situacija tokia,kad vakar perrsase windousus.ijungus kompa atsiranda 2 lenteles.viena melyna ,kazkas su windousais(nemoku nukopint tos lenteles)kita mazesne,uzraso nepamenu,kai ijungsiu kompa parasysiu kas tose lentelese.kita problema :puslapiai banguoja,uztenka pajudinti rutuliuka ir puslapis banguoja.kas galetu tai buti? g.gif

idedu foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 02, 12:34)

Susirašyk vaizdo driverius pirmiausia, keista kodėl iš karto neįrašė.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2010 09 02, 16:23)
Susirašyk vaizdo driverius pirmiausia, keista kodėl iš karto  neįrašė.

aciu.o kuris CD ,kaip jis atrodo,turiu viso 8diskus.
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 09 02, 10:06)
Kompe ant bluetooth ikonėlės spausk su pelės dešiniu ir rinkis "Receive a file", tada pradėk išsiųsti failą į kompą iš telefono.

Bet pas mane nerodo ir ikonėlės verysad.gif Kad bluetooth įjungtas matau, kai užsidega lemputė, o ekrane nieko nerodo. Pas mane Asus PC.
Atsakyti
lod, jei pas tave notebookas su recovery diskais, tai turi buti ir aprasymas, kaip jais naudotis. paprastai atstato kompa i pradie busena. paprasciausias sprendimas - liepti tam 'auksarankiui', kuris xp kreivai sumete sutvarkyti viska kaip reikia.
Papildyta:
mike, pradiziai isitikink, kad pas tave yra bluetooth: start>control panel>device manager ir paziurek ar tarp devices yra bluetooth - jei nera, vadinasi jo nera. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kaip sužinoti ar staliniame kompiuteryje yra wi-fi? blush2.gif noriu pirkti nešiojama kompiuterį ir belaidžio interneto modemą, ir noriu žinoti ar nereikės pirkti papildomos įrangos staliniui kompui, kad ir jame veiktų belaidis blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras,reikia pagalbos 4u.gif
Mano mazoji,ziuredama filmukus,eilini karta prispaudinejo klavetura,taciau sy karta,nieko nesuprantu,zodziu taip,kompiuteris asus,maziukas,ijungiu,einu i internetine narsykle,taciau negaliu ivesti,jokio puslapio pavadinimo,nesiraiso raides,jei spaudziu y,tada meta favorites,jei spaudziu delay,isvis isjungia narsykle,tas pats ir skaypo chate,nieko negaliu rasyti,zodziu,kiek suprantu,kazkas su klaveturos nustatymais,bet kaip man juos grazinti atgal,restara dariau n kartu,niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
sveiki gal kas patarsit kokia nelegalia Daemon tools programa kuri veiktu ant windows 7? jau ieskau 5val schmoll.gif
Atsakyti