Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(Auksє* @ 2010 11 12, 14:49)
Sveikos, gal galėtumėte pasakyti kaip nustatyti slaptažodį kad iškart įjungus kompiuterį jo prašytų? visiškai pasimečiau... nes kitaip vos tik įjungi pc ir išmetą iškart darbalaukį tad visi ir landžioja kur nereik tad noriu privatumo ;/

Control Panel-User Accounts,ten create password ar kazkas pan. smile.gif
tik paskui nepamirskit nes bus kaip auksciau kazkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 11 10, 23:29)
Nuo kada tai padeda? Čia tau ne bios'o slaptažodį ištrint.

Suveskit:
User:Administrator
Passw: palikti tuščią

oj, pats nesuprantu kaip taip galejau parasyt biggrin.gif uzgliucino
Atsakyti
Labas vakaras ,

Dingo kompiuteryje garsas , po windaus instaliavimo , kaip atkurti.
Atsakyti
QUOTE(Anetė @ 2010 11 12, 20:53)
Labas vakaras ,

Dingo kompiuteryje garsas , po windaus instaliavimo , kaip atkurti.

Atnaujimo ar švaraus perrašymo?
Reikalingi garso draiveriai. Juos galima susirasti kompe gamintojo puslapyje, jeigu kompas stacionarus, tai reikėtų susižinoti garso plokštės gamintoją. Dar geriau jeigu prie kompo diskai su draiveriais pridėti buvo.
Atsakyti
sveikos.visos temos neskaiciau.ilgai krauna.pas mane kompiuteris anglų kalba.draugas sako atsisiųsti windows sulietuvinimą.bet bijau,kad kai susilietuvins,viskas gali išsitrinti,muzikos,klipai,dokumentai.gal kas bandžiusios ?gal patars kas?
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 13, 10:42)
sveikos.visos temos neskaiciau.ilgai krauna.pas mane kompiuteris anglų kalba.draugas sako atsisiųsti windows sulietuvinimą.bet bijau,kad kai susilietuvins,viskas gali išsitrinti,muzikos,klipai,dokumentai.gal kas bandžiusios ?gal patars kas?

niekas nedings, tai tik papildymas.
jei nepatyrus ir perrašinėtum pačius windows'us tada gali ir ištrinti tau reikalingą informaciją
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 13, 10:42)

jei neatlikinėsi jokio formatavimo, tai nieko ir neišsitrins) tau reikia parsisiųsti savajai OS versijai atitinkantį kalbų paketą ir tiesiog jį įdiegti, čia jei nori pakeisti visus užrašus Win aplinkoje, o jei tarkim tu nori kad sulietuvintos tam tikros programos būtų (nerodytų kokių nors hieroglifų) tuomet nueini į Start->Control Panel->Date, Time, Language, and Regional Options->Regional and Language Options->Languages ir ten bus vieta dviem varnelėm, pasirinksi reikiamą ir atliksi visus nurodimus (reikes tavo Win CD) o šiaip geriausiai mokintis anglų kalbos - tikrai pravers, ne tik kompiuterio valdyme)P
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2010 11 13, 19:01)
jei neatlikinėsi jokio formatavimo, tai nieko ir neišsitrins) tau reikia parsisiųsti savajai OS versijai atitinkantį kalbų paketą ir tiesiog jį įdiegti, čia jei nori pakeisti visus užrašus Win aplinkoje, o jei tarkim tu nori kad sulietuvintos tam tikros programos būtų (nerodytų kokių nors hieroglifų) tuomet nueini į  Start->Control Panel->Date, Time, Language, and Regional Options->Regional and Language Options->Languages ir ten bus vieta dviem varnelėm, pasirinksi reikiamą ir atliksi visus nurodimus (reikes tavo Win CD) o šiaip geriausiai mokintis anglų kalbos - tikrai pravers, ne tik kompiuterio valdyme)P

Man atrodo tie sulietuvinimai Windowsose tai kazkoks pasityciojimas biggrin.gif
as pats kai pirma kompa atsimenu nusipirkau anglu ni bum bum buvau biggrin.gif
bet po biski po biski isivaziavau,aisku metai kokie praejo kol suprast pradejau kas ir kaip bet tikrai galiu pasakyt kad belekoks isvertimas i kita kalba neatstoja anglisku windowsu (cia visom prasmem,ir supratimo ir orfografinem)
O siaip nuo kokios kalbos pradesit su windowsais dirbt prie tos ir priprasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyciokas @ 2010 11 13, 23:28)

Kaip sakė mano močiutė: jei rodosi, tai žegnokis.
Atsakyti
QUOTE(vyciokas @ 2010 11 13, 22:28)
as pats kai pirma kompa atsimenu nusipirkau anglu ni bum bum buvau biggrin.gif
bet po biski po biski isivaziavau,aisku metai kokie praejo kol suprast pradejau kas ir kaip bet tikrai galiu pasakyt kad belekoks isvertimas i kita kalba neatstoja anglisku windowsu (cia visom prasmem,ir supratimo ir orfografinem)
O siaip nuo kokios kalbos pradesit su windowsais dirbt prie tos ir priprasit smile.gif

na dar kai ta kalba rusiška, tai dar nieko, viską supranti) bet kai lietuviai kalbininkai viską, viską sulietuvina tai gaunasi šakės)
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 11 14, 00:15)
Kaip sakė mano močiutė: jei rodosi, tai žegnokis.

Jei neturi ka i tema pasakyt tai netersk temos bereiksmingais pasakymais poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2010 11 13, 21:01)
jei neatlikinėsi jokio formatavimo, tai nieko ir neišsitrins) tau reikia parsisiųsti savajai OS versijai atitinkantį kalbų paketą ir tiesiog jį įdiegti, čia jei nori pakeisti visus užrašus Win aplinkoje, o jei tarkim tu nori kad sulietuvintos tam tikros programos būtų (nerodytų kokių nors hieroglifų) tuomet nueini į  Start->Control Panel->Date, Time, Language, and Regional Options->Regional and Language Options->Languages ir ten bus vieta dviem varnelėm, pasirinksi reikiamą ir atliksi visus nurodimus (reikes tavo Win CD) o šiaip geriausiai mokintis anglų kalbos - tikrai pravers, ne tik kompiuterio valdyme)P

šito nerandu.kur raudonai pažymėta doh.gif
Papildyta:
gal kas kokį puslapį mesteltumėt iš kur atsisiųsti sulietuvinimą? blush2.gif nenoriu kokio š*** atsisiųti. schmoll.gif
Atsakyti