Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(jurda @ 2010 11 05, 17:04)
sveiki, vėl kreipiuos į jus pagalbos. po kompiuterio sutvarkymo nebeveikia F mygtukų reikšmės. ką daryt? g.gif

o ka tvarke ir apie koki f mygtuka kalbat,gal FN ?
koks kompiterio modelis ir operacine sistema pas jus?
Siaip visa laika parasykit elementarius dalykus iskart kad nereiketu klausineti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 05 lapkričio 2010 - 17:48
perinstaliavo VISTA programą
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 05, 17:47)
perinstaliavo VISTA programą

Aisku dabar viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 05, 17:04)
sveiki, vėl kreipiuos į jus pagalbos. po kompiuterio sutvarkymo nebeveikia F mygtukų reikšmės. ką daryt? g.gif

Reikalingi hotkey utility draiveriai.
Atsakyti
QUOTE(minep @ 2010 11 06, 02:28)
Reikalingi hotkey utility draiveriai.
Tiksliau, čia yra nešiojamame kompe. Kur po F1, F2... mygtukų yra nupieštos mėlynai kitos reikšmės, pvz., užmigdyti, įjungti bluetooth... Paspaudus Fn ir kurį nors iš F1, F2 ir t.t., turėtų jos veikti. Bet nebeveikia.
Atsakyti
ir dar nirėjau paklaust. Situacija tokia:pas mus namie 2 kompai: 1 stacionarus, kitAS-nešiojamas. Perrašius NK-je VISTA programą, nebeveikia jame internetas. Prašo kažkokio kodo. Iš kur jį gaut? Gal turėjo duoti tie, kas vedė internetą?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 06, 20:48)
ir dar nirėjau paklaust. Situacija tokia:pas mus namie 2 kompai: 1 stacionarus, kitAS-nešiojamas. Perrašius NK-je VISTA programą, nebeveikia jame internetas. Prašo kažkokio kodo. Iš kur jį gaut? Gal turėjo duoti tie, kas vedė internetą?
Ačiū

tai greičiausia negali prisijungti prie router'io (maršrutizatoriaus).
jei stacionariam kompiuterį veikia internetas, tai belieka prisijungti prie routerio per naršykle (firefox/chrome/ie/safari) ir pasikeiti wireless'o slaptažodį.
Atsakyti
Sveiki, turėjau kompiuteryje Windows Live Messenger, bet ištryniau. Po kiek laiko sugalvojau vėl parsisiųsti, bet man neleidžia instaliuoti rašo, kad jau turiu WLM, bet aš niekur nerandu doh.gif . Gal kas padėsit?
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 11 06, 23:27)
Sveiki, turėjau kompiuteryje Windows Live Messenger, bet ištryniau. Po kiek laiko sugalvojau vėl parsisiųsti, bet man neleidžia instaliuoti rašo, kad jau turiu WLM, bet aš niekur nerandu  doh.gif  . Gal kas padėsit?

Pamegink per Start> Programs atsidaryti pilna programu sarasa ir paieskok tarp ju. Jei nerasi, eik i C diska, Program Files ir ten ieskok. Jeigu ir taip nerasi, atsidaryk Start> Stetings> Control Panel> Add or remove programs, susirask wlc, paspausk uninstall, jei reikes, perkauk kompa ir instaliuok ji is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 06, 12:56)
Tiksliau, čia yra nešiojamame kompe. Kur po F1, F2... mygtukų yra nupieštos mėlynai kitos reikšmės, pvz., užmigdyti, įjungti bluetooth... Paspaudus Fn ir kurį nors iš F1, F2 ir t.t., turėtų jos veikti. Bet nebeveikia.

Na aš juk žinau, kad tai nešiojamam kompe ir ką reiškia Fn. biggrin.gif Aš pasiūliau susirasti Hotkey draiverius gamintojo puslapyje. Galėčiau ir tikslią nuorodą duot, bet tamsta neparašo net pilno kompo pavadinimo.
Acme...
HP...
Dell...
Toshiba...
IBM...
ir daugelis kitų, tačiau su pilnu pavadinimu, kur su skaičiais ir raidėmis. Kai kurių gamintojų pilnas pavadinimas būna prieš akis, o visų gamintojų pavadinimus galima pažiūrėti ant apatinės kompo pusės.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2010 11 07, 00:45)
Pamegink per Start> Programs atsidaryti pilna programu sarasa ir paieskok tarp ju. Jei nerasi, eik i C diska, Program Files ir ten ieskok. Jeigu ir taip nerasi, atsidaryk Start> Stetings>  Control Panel> Add or remove programs, susirask wlc, paspausk uninstall, jei reikes, perkauk kompa ir instaliuok ji is naujo smile.gif

Ačiū. Tačiau nuėjus į Control Panel nerandu Add or remove programs ax.gif . Pas mane Vista.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2010 11 06, 23:27)
Sveiki, turėjau kompiuteryje Windows Live Messenger, bet ištryniau. Po kiek laiko sugalvojau vėl parsisiųsti, bet man neleidžia instaliuoti rašo, kad jau turiu WLM, bet aš niekur nerandu  doh.gif  . Gal kas padėsit?

Darot taip start-run ivedam komanda- RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
po to persikrauname ir rasom nauja messengeri 4u.gif
Atsakyti