Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(Mikė @ 2010 08 30, 17:19)
Noriu be USB, o per bloouetooth perkelti duomeni iš telefono į PC, telefonas prsijungia, suranda PC ir prašo kodo, iš kur man jį žinoti? doh.gif

Kompas turi tą kodą parašyti.
Atsakyti
[quote=pipire:),2010 08 30, 18:48]
labas,
susiduriau su tokia problema: bandziau pakeisti nuotraukos atidarymo programa, kad galeciau ja matyti...taciau nustacius atitinkama programa - ji buvo pritaikyta ne tik vienai nuotraukai, bet ir visiems failams bei kitoms programoms...na jei supratot..dabar negaliu atidaryti itin reikalingu programu, nes visas atidaro per nuotrauku rodymo programa...(kitaip tariant programos nevekia)
prasau pagelbekit, nes nebezinau ka ir kaip daryti cray.gif cray.gif
prie visu neatidaromu programu rodo ".lnk"
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 08 30, 22:57)
prie visu neatidaromu programu rodo ".lnk"

čia skaitykite http://forum.lrytas....d=894618;hl=lnk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 30 rugpjūčio 2010 - 22:50
sveiki, tikiuosi man kas nors padėsit nes jau užkniso lotuliukas.gif ..mažius paspaudė kažkokią klavišų kombinaciją doh.gif ...kai išjungiam nešiojamą kompiuterį iš matinimo tinklo išsiklaipo desctopas (pasidaro kazkoks issitempes, dideles piktogramos ir tt) toks nenormaliai istyses..o kai vel ijungi i maitinimą vėl viskas kaip buve..padėkit atitaisyt..ačiū..jei galėsit per AŽ
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 08 30, 23:44)

aciu, labai 4u.gif dar klausima turiu ar sitie nustatymai - [url=http://forum.lrytas.lt/topic_show.pl?pid=894618;hl=lnk] tinka Windows Vista ir dar toks kvailas klausimukas - kur man pc rasti tuos "notepadus" ?blush2.gif blush2.gif (pc esu visiskai "zalia" frusty.gif tai tiek klausimu visokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipire:): 31 rugpjūčio 2010 - 13:08
Gal žinote kas būna kai kompas pradeda "neklausyti" šeimininko? Aš spaudžiu vieną, jis daro kitą arba išvis nieko nedaro kurį laiką... Nieko nesuprantu ir tas mane pradeda nervinti g.gif g.gif g.gif g.gif Gal žinote kas gali būti, o gal mano kompui laikas pas meistra? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 08 31, 14:07)
ir dar toks kvailas klausimukas - kur man pc rasti tuos "notepadus" ?blush2.gif  blush2.gif

start>> all programs >> accessories >> notepad
Papildyta:
QUOTE(SDG @ 2010 08 31, 14:31)
Gal žinote kas būna kai kompas pradeda "neklausyti" šeimininko? Aš spaudžiu vieną, jis daro kitą arba išvis nieko nedaro kurį laiką... Nieko nesuprantu ir tas mane pradeda nervinti  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif 

o tiksliau bėdos neina apibūdinti? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kompiuteryje dingo garsas (nebegaliu net klausytis muzikos, nors failas pasileidžia)...kame šaknys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 08 31, 14:49)
start>> all programs >> accessories >> notepad
Papildyta:
o tiksliau bėdos neina apibūdinti?  rolleyes.gif

Nežinau kaip kitaip tiksliai apibūdinti... Tarkim visiškai nekrauna nuotraukos per radikal'ą, toks sulėtintas atrodo kompas ir manęs "neklauso"... Tarkim spaudžiu, kad man atidarytų vieną aplanką, atidaro kelis ar net visus... tarsi nesusitvarkyčiau su pelyte, bet...

O kas būna kompui kai virusas apsigyvena? g.gif

P.S. kad ir dabar, atrodo žymėjau tik man adresuotą klausimą, o pasižymėjo viskas... neuprantu g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SDG: 31 rugpjūčio 2010 - 16:50
Susitvarkiau pati. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire:) @ 2010 08 30, 18:48)
labas,
susiduriau su tokia problema: bandziau pakeisti nuotraukos atidarymo programa, kad galeciau ja matyti...taciau nustacius atitinkama programa - ji buvo pritaikyta ne tik vienai nuotraukai, bet ir visiems failams bei kitoms programoms...na jei supratot..dabar negaliu atidaryti itin reikalingu programu, nes visas atidaro per nuotrauku rodymo programa...(kitaip tariant programos nevekia)
prasau pagelbekit, nes nebezinau ka ir kaip daryti cray.gif  cray.gif

Neparašei kokią operacinę sistemą naudoji. Jei tai windows XP, daryk taip:
sakykim tai nuotrauka. spaudi ant jos dešnį pelės klavišą, keliauji į properties, atsidarys langas, ten bus mygtukas CHANGE, spaudi jį ir pasirenki iš sąrašo, su kuo nori, kad atidarytų nuotrauką, jei sąraše to nėra, spaudi BROWSE ir program files sąraše išsirenki programą su kuria turi atidaryti. Lengvesnis būdas atsidarai programą su kuria nori dirbti, spaudi FILE OPEN ir atsidarai reikiamą failą smile.gif
Atsakyti
Neveikia skype garsas, kai paskambinu kam nors, aš girdžiu, manęs - ne, girdisi kažkoks šnypįtimas. Bandžiau skirtingus mikrofonus - nepadeda, pats skype duoda info, kaip taisyti šitą bėdą - irgi nepadėjo, visas varneles sudėjau ten, kur parašyta ir nieko, niekas nesikeičia. Gal kas turit idėjų,ką daryti ir aks čia gali būti?
Atsakyti