Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

Sveiki,

Turiu tokia problema, kai ieinu i windows 7, pele nustoja funkcionuoti, tiesiog loadinasi tipo ir viskas, nieko negaliu paspausti. Kas per problema, padekit!!!!
Atsakyti
Sveiki,

Kas galėtų padėti, turiu windows 7 ultimate, bet kai prisiloginu, pelė nefunkcionuoja, tiesiog kraunasi ir viskas, ant nieko negaliu paspausti, nes nejaučia signalo.
Atsakyti
QUOTE(rikis99 @ 2010 10 31, 13:21)
Sveiki,

Turiu tokia problema, kai ieinu i windows 7, pele nustoja funkcionuoti, tiesiog loadinasi tipo ir viskas, nieko negaliu paspausti. Kas per problema, padekit!!!!

hm...
tai gal pelės kursorius pakeistas? į besisukantį žiedą.
Atsakyti
QUOTE(rikis99 @ 2010 10 31, 13:21)
Sveiki,

Ar pries tai kokios programos nebuvot istrynes? man taip buvo kada kaspersky 2010 istryniau smile.gif bet paskui parsisiunciau visu versiju Kaspersky full remove ir pele atsigavo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, tikiuosi man galesit padeti, nes jau nusibodo kankintis. verysad.gif
Taigi nusipirkau sestadieni is drauges nesiojama kompiuteri taip vadinama notebook toki nediduka. Ir man iskilo problemos su rasymu. Kai spaudziu S raide man isijungia tokia lentele kaip paspaudus desini peles klavisa (raso: undo,cut,copy,paste ir t,t), kai spaudziu skaiciu 4 isijugia caps lock, kai 3 zymeklis dingsta is rasymo zonos ir turi su pele vel paspaust ant teksto kuri rasai. Per tokias nesamones rasymas uztrunka visa amzinybe. doh.gif Gal kas zinote kaip tai isjungt ar kanors padaryt kad nebeisijunginetu? g.gif

Labai laukiu jusu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Juodaplauke*~ @ 2010 11 02, 15:37)
Sveiki, tikiuosi man galesit padeti, nes jau nusibodo kankintis. verysad.gif
Taigi nusipirkau sestadieni is drauges nesiojama kompiuteri taip vadinama notebook toki nediduka. Ir man iskilo problemos su rasymu. Kai spaudziu S raide man isijungia tokia lentele kaip paspaudus desini peles klavisa (raso: undo,cut,copy,paste ir t,t), kai spaudziu skaiciu 4 isijugia caps lock, kai 3 zymeklis dingsta is rasymo zonos ir turi su pele vel paspaust ant teksto kuri rasai. Per tokias nesamones rasymas uztrunka visa amzinybe. doh.gif  Gal kas zinote kaip tai isjungt ar kanors padaryt kad nebeisijunginetu? g.gif 
Labai laukiu jusu pagalbos  4u.gif

Nzn ar pades bet pabandykit Start-Control Panel-Keyboard-Hardware-Properties-Driver-Update-Yes this time only-next.
jei nepades tada dar bandykit Roll Back Driver ir tada Install Driver 4u.gif
jei ka rasykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 02 lapkričio 2010 - 16:03
QUOTE(veiducka @ 2010 11 02, 18:01)
Nzn ar pades bet pabandykit Start-Control Panel-Keyboard-Hardware-Properties-Driver-Update-Yes this time only-next.
jei nepades tada dar bandykit Roll Back Driver ir tada Install Driver  4u.gif
jei ka rasykit  smile.gif

deja nepavyko verysad.gif
Atsakyti
Modeli parasykit su skaiciais visais
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 11 02, 18:15)
Modeli parasykit su skaiciais visais

o kur yra parasyta koks tas modelis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~*Juodaplauke*~ @ 2010 11 02, 16:17)
o kur yra parasyta koks tas modelis?  blush2.gif  4u.gif

ant pacio kompo ieskokit is visu pusiu smile.gif
Arba apacioj arba po ekranu kazkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 02 lapkričio 2010 - 16:20
EePc windows xp
Papildyta:
QUOTE(~*Juodaplauke*~ @ 2010 11 02, 18:21)
EePc windows xp

asus EePc 904HD
Atsakyti
QUOTE(~*Juodaplauke*~ @ 2010 11 02, 16:23)
EePc windows xp
Papildyta:
asus EePc 904HD

Cia is tu mazuju kompiku ar normalus ?
Atsakyti