Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA,tokia buvo ir ankčiau), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima ir nepatogu
tai gal galit kas pagelbėt? ax.gif

Nzn kame pas jus reikalas gal de Vistos pacios kazkas bet siulau jums parsisiust programa su kuria atkursit bet kada buvusias fotkes kompe 4u.gif
http://www.divshare....ad/12957010-52e
Atsakyti
[quote=jurda,2010 10 24, 13:06]
[quote=jurda,2010 10 22, 14:25]
Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA,tokia buvo ir ankčiau), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima ir nepatogu
tai gal galit kas pagelbėt? ax.gif
[/quote]
Parsisiuskite nuotrauku perziuros programele.
Atsakyti
sveiki, turiu beda: nustojo veikti laptopo touchpad'o tas pavadinkim kairysis mygtukas doh.gif kas cia galejo atsitikti? ar jau cia reik vezti taisyti tiktai? kompiuteris samsung r510 ... desinysis veikia paspaudus,o kairyji spausk kiek nori jokios reakcijos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 26, 10:30)
sveiki, turiu beda: nustojo veikti laptopo touchpad'o tas pavadinkim kairysis mygtukas  doh.gif kas cia galejo atsitikti? ar jau cia reik vezti taisyti tiktai? kompiuteris samsung r510 ... desinysis veikia paspaudus,o kairyji spausk kiek nori jokios reakcijos. unsure.gif

o pats mygtukas pasispaudžia? būna "click" garsas toks kaip dešinio mygtuko kai spaudai?
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 10 26, 10:41)
o pats mygtukas pasispaudžia? būna "click" garsas toks kaip dešinio mygtuko kai spaudai?

paspaudziau pabandyt, garsas yra. ir mygtukas suveike. dabar paspaudinejau tai suveikia, po to iskart vel spaudziant jau nebesuveike... toks vaizdas kad kazkas ten stringa g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 26, 10:52)
paspaudziau pabandyt, garsas yra. ir mygtukas suveike. dabar paspaudinejau tai suveikia, po to iskart vel spaudziant jau nebesuveike... toks vaizdas kad kazkas ten stringa  g.gif

na šiaip tada gal koks mechaninis gedimas, ar dulkių, ar šiukšlių, ar sulietas buvo ir dabar lima pas jungtukas, o gal nulūžo kokia kojelė. reikia ardyti ir analizuoti problemą, arba keisti nauju visą touchpad'ą
Atsakyti

! 
Apie Torrent'us kalbame čia
Atsakyti
sveikos, ar galit man pagelbeti, atsisiunciu koki zurnala ir man neatidaro raso

Adobe reader could not open LH 723 topflappen ir tt

kodel neatidaro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 10 29, 12:45)
sveikos, ar galit man pagelbeti, atsisiunciu koki zurnala ir man neatidaro raso

Adobe reader could not open LH 723 topflappen  ir tt
  kodel neatidaro?  blush2.gif

kokį failą norite atidaryti? Kokia failo galūnė (.pdf ar kokia kita)

P.S. ir būtų gerai, jei įdėtume paveiksliuką su išmetama lentele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 29 spalio 2010 - 13:18
...labai didelė tikimybė,kad žurnalas .djvu faile (pati turiu prisisiuntus gerą dešimtį žurnalų mezgimo tema, o minimas LH 723 topflappen-panašaus pobūdžio),tai tik vienas kitas .pdf-e, 90%- .djvu-škėj . Gali būt ir dar .jpeg-e. Bet kodėl bandoma atidarinėt būtent su Reader-iu? g.gif
...bet visgi reik pasitikslint iki galo, kas per failas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 29 spalio 2010 - 13:40
problema jau išspęsta failas buvo *.rar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavoliuko24 @ 2010 10 29, 15:01)
problema jau išspęsta failas buvo *.rar smile.gif

Sorry, bet blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

P.S. juokas ima iš problemos ir iš tamstos žodžio ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 29 spalio 2010 - 17:17