Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(Firefox @ 2010 10 22, 00:00)
Na tada teks atsisveikinti su savo kompu.  verysad.gif

Eina sau .... doh.gif
bet kažkokį karo žaidimą vakar žaidė internetinį, bet psl nepasileidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 20, 23:41)
SOS  smile.gif
Mano vyro kompe nejungia jokio tinklapio. Meta klaidą 102 net .
Atims mano kompą  doh.gif

o skype veikia?
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 22, 10:08)
o skype veikia?

ne.
Atsakyti
dėl klaidos 102. pirma ką reik pabandyti- įeiti į inetą iš skirtingu naršyklių: Opera, IE, Chrome, Mozilla...Jei visur tas pats- reik aiškintis gyliau. Taip pat nepamaišys išvalyt PC nuo Malware.
Čia tiek pradžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 22 spalio 2010 - 09:18
Įtariu nieko savo ( su Jūsų pagalba aišku ) nepadarysim, nes kompuose tai mes schmoll.gif . Reik ieškot meistriuko.
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 22, 11:17)
dėl klaidos 102. pirma ką reik pabandyti- įeiti į inetą iš skirtingu naršyklių: Opera, IE, Chrome, Mozilla...Jei visur tas pats- reik aiškintis gyliau. Taip pat nepamaišys išvalyt PC nuo Malware.
Čia tiek pradžiai.

matai, kad net skyoe neveikia, tai skirtingos narsykles nepades..
Atsakyti
Įsijungia vyro kompą.
Skype veikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 22, 10:32)
Įsijungia vyro kompą.
Skype veikia. bigsmile.gif

tada siūlyčiau pravalyti kompiuterį:
ištrtini nereikalingas programas (galima praleisti)
įsidiegti Spybot Search & DestroySpybot Search & Destroy
praskanuoti su šia programa ir pašalinti nereikalingas problemas

galiu padėti nuotoliniu būdu
Atsakyti
Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima
Ir dar. Visas ekranas kažkokiu kitu plonu šriftu ax.gif Gal gali kas padėt
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2010 10 21, 19:16)
Sveiki,
Kodėl kompas neatidaro nei vieno disko, čia aš apie CD. Meistras tvarkė kompą, ir dabar nebeveikia cd atidarytuvas  g.gif Gal kas padės  4u.gif

http://support.microsoft.com/kb/929461
spaudi FIX IT zemiau toliau RUN NOW ir issaugai faila,po to paleidi savo kompe ir seki instrukcijas,cia MICROSOFT fishke cd romams patvarkyt,bet ne visa laika padeda,taigi sekmes
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 10 22, 19:03)
neturiu pakvietimo .o kur dar galima gaut? niekaip niekur nerandu , o labai reikia ... doh.gif

Ar anksciau turejai kur registracija torrentose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 23 spalio 2010 - 11:24
Sveiki 4u.gif
Gal gali man kas pagelbeti? help.gif Nesuprantu kas mano kompui yra. Esmė tokia, kad kai jį įjungi jis pasikrauna tik iš kokio astunto karto, kita karta is antro. Besikraudamas issijungia ir persikrauna iš naujo. doh.gif Nezinau ar aiskiai nupasakojau unsure.gif
Atsakyti
[quote=jurda,2010 10 22, 14:25]
Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA,tokia buvo ir ankčiau), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima ir nepatogu
tai gal galit kas pagelbėt? ax.gif
Atsakyti