dėl klaidos 102. pirma ką reik pabandyti- įeiti į inetą iš skirtingu naršyklių: Opera, IE, Chrome, Mozilla...Jei visur tas pats- reik aiškintis gyliau. Taip pat nepamaišys išvalyt PC nuo Malware. Čia tiek pradžiai.
dėl klaidos 102. pirma ką reik pabandyti- įeiti į inetą iš skirtingu naršyklių: Opera, IE, Chrome, Mozilla...Jei visur tas pats- reik aiškintis gyliau. Taip pat nepamaišys išvalyt PC nuo Malware.
Čia tiek pradžiai.
tada siūlyčiau pravalyti kompiuterį:
ištrtini nereikalingas programas (galima praleisti)
įsidiegti Spybot Search & DestroySpybot Search & Destroy
praskanuoti su šia programa ir pašalinti nereikalingas problemas
Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima Ir dar. Visas ekranas kažkokiu kitu plonu šriftu Gal gali kas padėt
http://support.microsoft.com/kb/929461
spaudi FIX IT zemiau toliau RUN NOW ir issaugai faila,po to paleidi savo kompe ir seki instrukcijas,cia MICROSOFT fishke cd romams patvarkyt,bet ne visa laika padeda,taigi sekmes
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 10 22, 19:03)
neturiu pakvietimo .o kur dar galima gaut? niekaip niekur nerandu , o labai reikia ...
Sveiki Gal gali man kas pagelbeti? Nesuprantu kas mano kompui yra. Esmė tokia, kad kai jį įjungi jis pasikrauna tik iš kokio astunto karto, kita karta is antro. Besikraudamas issijungia ir persikrauna iš naujo. Nezinau ar aiskiai nupasakojau
[quote=jurda,2010 10 22, 14:25]
Sveiki, o gal gali man kas padėt. Nesenai buvo ,,užstrigęs" kompas, perrašė programą (VISTA,tokia buvo ir ankčiau), BET neberodo nuotraukų, kai aplanką atidarai, rodo ikonas, ant jų paspaudi, tada pasirodo nuotrauka. L.daug laiko užima ir nepatogu
tai gal galit kas pagelbėt?