Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(maiklas @ 2010 10 20, 10:29)
Juokinga, kai keli žmonės bando moralizuoti ir bando išspausti vašką iš š***

Man juokingiausia, kai ne kurie skausmingai sureaguoja į jiems į akis pasakytą tiesą. O vašką iš š pats ir spaudi.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 10 20, 10:29)
Neatsibodo šnekėti visai ne į temą??

Juokinga, kai keli žmonės bando moralizuoti ir bando išspausti vašką iš š***, kai visame pasaulyje yra ta pati problema ir daug daug kartų didesniais mastais. Kas ta Lietuva yra žiūrint į žmonių kiekį pasaulyje ir bendrą naudojamų programų, filmu ir t.t. skaičių ? Ogi esame tik lašas jūroje.

O jeigu norite diskutuoti apie ekonomiką, tai dabartinę situaciją lemia visai kitos priežastys nei internetinis piratavimas. Daugiau neberašysiu apie tai, taigi ačiū už dėmesį ir kaip sakė animacinio filmo herojus Leopoldas "vaikai, gyvenkime draugiškai".

Peace  cool.gif

na cia kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. geriau nesiplest smile.gif
Atsakyti
problema tokia
negaliu ikelti nuotrauku i kompa.meta lenteles kad spice disck is fool.as isvalau,padarau "remove" ir vistiek negaliu.jau istryniau ir nereikalingus failus,vistiek negaliu verysad.gif
padekit
gal galit i az sunku sekti tema
Atsakyti
QUOTE(jurga99 @ 2010 10 20, 19:35)
problema tokia
negaliu ikelti nuotrauku i kompa.meta lenteles kad spice disck is fool.as isvalau,padarau "remove" ir vistiek negaliu.jau istryniau ir nereikalingus failus,vistiek negaliu  verysad.gif
padekit
gal galit i az sunku sekti tema

bandau padėti, paskaityk AŽ smile.gif
Atsakyti
SOS smile.gif
Mano vyro kompe nejungia jokio tinklapio. Meta klaidą 102 net .
Atims mano kompą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 20, 22:41)
SOS  smile.gif
Mano vyro kompe nejungia jokio tinklapio. Meta klaidą 102 net .
Atims mano kompą  doh.gif

http://simple-pc-hel...pair-error-102/
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 10 21, 09:21)

Pas vyrą kompe nejungia jokio tinklapio........ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 10 21, 11:38)
Pas vyrą kompe nejungia jokio tinklapio........ unsure.gif

o tai kaip jūs čia rašote? Parsisiųskite nuorodoje esanti failą, su flash'iku perkelkite į vyro kompiuterį ir paleiskite failą.
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 10 21, 11:40)
o tai kaip jūs čia rašote? Parsisiųskite nuorodoje esanti failą, su flash'iku perkelkite į vyro kompiuterį ir paleiskite failą.

Arba iš darbinio, arba iš savo, bet va bijau, kad vyras atims mąnąjį help.gif

Ačiū.Bandysiu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 21 spalio 2010 - 11:03
Turiu klausimą dėl papilkėjusio ekrano. Šiandien ryte dar viskas buvo gerai, po to įsijungiau vėl kompiuterį ir jo ekranas papilkėję, spalvos nublankusios (išskyrus pelytę - ji labai ryški).
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 10 21, 15:26)
Turiu klausimą dėl papilkėjusio ekrano. Šiandien ryte dar viskas buvo gerai, po to įsijungiau vėl kompiuterį ir jo ekranas papilkėję, spalvos nublankusios (išskyrus pelytę - ji labai ryški).

koks kompas,?
Atsakyti
Compaq laptopas.
Daugiau nieko nežinau, neitin gaudausi blush2.gif
Atsakyti