Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

4u.gif Laba,
mano problema:
prieš pasileidžiant kompiuteriui, kaip suprantu kietasis diskas "džeržgia", lyg striktų kažkas. kartais pasileidžia iš pirmo karto, o kartais numoju ranka ir bandau po pusdienio. Kas galėtų būti?
Ačiū.
Atsakyti
Gelbėkit padėkit...
prajoti kažkur draiveriai SPEEDLINK SL-6682 2in1 Silver Lightning ... ir Windows 7 neatpazysta.... vaikas žaist nori o aš niekur nerandu kompakto.... Gal kas galite tikslkiai nuoroda is kur jamti.... (negudra as). Aciu is anksto.
Atsakyti
nerandu temos, todel busiu cia OT manau. jei kas galit, nukreipkit tinkama linkme.
noriu pasiklausti, pasidometi kokios koloneles prie PC butu geriausios uz ~150lt (turejau logitech x230, tai patko, dabar gaila nebegamiina ju kaip supratau, pirkciau tokias pat, bet deja..)
butu gerai sulaukti ats. ar nukreipimo i kazkokia tinkamesne tema 4u.gif perziurejau 9 subforumo psl., nieko panasuas neradau doh.gif
Atsakyti
Labas, gal kuri žinos. Kiek daugiausiai RAM galima pridėt Shuttle AB48PN i845PE motininei. Nes man 512 RAM mažoka...
Atsakyti
QUOTE(*Mistika* @ 2010 08 26, 16:47)
Labas, gal kuri žinos. Kiek daugiausiai RAM galima pridėt Shuttle AB48PN i845PE motininei. Nes man 512 RAM mažoka...

Gūglė žino:
http://lmgtfy.com/?q=shuttle+AB48PN

2GiB
Atsakyti
Kraunasi kraunasi kompas bet neuzsikrauna pasirodo melynas langas bet issijungia
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 08 23, 08:48)
4u.gif  Laba,
mano problema:
prieš pasileidžiant kompiuteriui, kaip suprantu kietasis diskas "džeržgia", lyg striktų kažkas. kartais pasileidžia iš pirmo karto, o kartais numoju ranka ir bandau po pusdienio. Kas galėtų būti?
Ačiū.

Reikėtų pasitikrinti kietąjį diską, su specialiomis programomis, ar nėra bad sektorių ir pan. Jeigu kietasis diskas skleidžia keistus garsus, kurių ankščiau nebuvo, tai gali būti pirmas požymis, kas miršta hdd. Tokiems reikalams patogu turėti:http://www.hiren.info/pages/bootcd
Atsakyti
Sveiki, Man vietoj lietuviškų raid�ių visam forume pradėjo rodyt tokius �enkliukus juodus su klaustukais ir t.t Ar čia ka�ką reik pakeist ar nustatyt?
Bet kituise puslapiuose skaito lietuviškas raides, bet būtent supermamoj ne doh.gif
Atsakyti
Turiu ir aš bėda, netiesiogiai susijusią su kompiuteriu unsure.gif
Prijungus fotoaparatą prie kompiuterio, kompiuteris jo "nemato" - tame kataloge, kuriame būdavo nuotraukų pakatalogis, yra tik nuoroda į tą pakatalogį tokiu pat pavadinimu, bet jis, žinoma, neatsidaro... Mėginau nuotraukas perkelti į 2 skirtingus kompiuterius, rezultatas tas pats, tad kaltę suverčiau ne kompiuteriui, o fotoaparatui... Dar dieną prieš tai nuotraukas sėkmingai perkėliau, o dabar - nebe doh.gif . Gal kas žinot, kas čia galėtų būti? unsure.gif
Atsakyti
Noriu be USB, o per bloouetooth perkelti duomeni iš telefono į PC, telefonas prsijungia, suranda PC ir prašo kodo, iš kur man jį žinoti? doh.gif
Atsakyti
Problema tokia: Paleidus Mozilla Firefox, atsidaro langas, kuris busenos juostos,ant kurios uzrasas"dokumentas ikeltas", buna padalintas horizontaliai i 2 dalis:virsutineje atidarytas www ( pvz.supermamos forumas), o apatine dalis -baltas lapas.Negaliu nukelti busenos juostos i apacia ir todel langas perpus mazesnis.Kai kas siulo spausti F11.Bet tada pradingsta busenos juosta per lapo viduri, bet vis tiek pats vaizdas nesikeicia: apacioj puse ekrano baltas lapas, virsuj-siauras atidarytas puslapis.Gal kazkur nuimta ar uzdeta "varna", bet patarkite, ka daryti.
Atsakyti
labas,
susiduriau su tokia problema: bandziau pakeisti nuotraukos atidarymo programa, kad galeciau ja matyti...taciau nustacius atitinkama programa - ji buvo pritaikyta ne tik vienai nuotraukai, bet ir visiems failams bei kitoms programoms...na jei supratot..dabar negaliu atidaryti itin reikalingu programu, nes visas atidaro per nuotrauku rodymo programa...(kitaip tariant programos nevekia)
prasau pagelbekit, nes nebezinau ka ir kaip daryti cray.gif cray.gif
Atsakyti