sveiki, turiu windows 7
reikalauja kasdien kad aktyvuočiau... tik problema kaip
reikalauja kasdien kad aktyvuočiau... tik problema kaip
QUOTE(Linjus @ 2010 10 06, 15:46)
http://forums.mydigi...Official-Thread
atsisiunciat instalinat paleidziat
Nezinojau, kur rasyti savo problema, tai rasau cia
Problema tokia:
Turime namie digitaline TV, tik ji gali veikti per viena televizoriu. O kambariu ir teliku turim daugiau. O su norais isvis nepasidalinam to vienintelio
Tai va...
Bijau nusisneketi, bet kazkur lyg esu girdejusi, kad yra kazkoks dekoderiukas skirtas kompams. Jo pagalba galima matyti taip, kaip su satelitu
Jeigu kas pades, patars, busiu labai dekinga
Problema tokia:
Turime namie digitaline TV, tik ji gali veikti per viena televizoriu. O kambariu ir teliku turim daugiau. O su norais isvis nepasidalinam to vienintelio
Tai va...
Bijau nusisneketi, bet kazkur lyg esu girdejusi, kad yra kazkoks dekoderiukas skirtas kompams. Jo pagalba galima matyti taip, kaip su satelitu
Jeigu kas pades, patars, busiu labai dekinga
QUOTE(dev @ 2010 10 06, 16:23)
dekoju
pak, siaip jau yra keli tipai skaitmenines televizijos - dvb-t eterine, dvb-c kabeline ir dvb-s satelitine. issiaiskink, kokia pas tave yra ir pagooglink, ismes kruva pasiulymu.
sveki , kas galėtu pamokyti kaip užblokuojami nepageidaujami tinklapiai nuo vaikų pvz?
QUOTE(Lera @ 2010 10 08, 22:12)
sveki , kas galėtu pamokyti kaip užblokuojami nepageidaujami tinklapiai nuo vaikų pvz?
start -> run -> notepad c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts ->
ir i ta faila rasot
127.0.0.1 google.lt
127.0.0.1 yahoo.com
127.0.0.1 delfi.lt
na esme supratot manau, skaiciai visada tie patys, tik adresus pasikeiciat, koki irasysit tokio ir neatidarys, irase i faila viska ka norit nepamirskit tik issaugot
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 10 08, 22:48)
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?
Diskui amen. Teks pakeisti.