Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

Sveiki, pas mane tokia problema, prijungus PC prie TV dingo raudona spalva, per TV rodo tik mėlynai ir žaliai, per PC normaliai, kaip sureguliuot? ačiū
Atsakyti
sveiki, turiu windows 7
reikalauja kasdien kad aktyvuočiau... tik problema kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2010 10 06, 15:46)
sveiki, turiu windows 7
reikalauja kasdien kad aktyvuočiau... tik problema kaip 4u.gif

http://forums.mydigi...Official-Thread

atsisiunciat instalinat paleidziat
Atsakyti
Nezinojau, kur rasyti savo problema, tai rasau cia blush2.gif

Problema tokia:
Turime namie digitaline TV, tik ji gali veikti per viena televizoriu. O kambariu ir teliku turim daugiau. O su norais isvis nepasidalinam to vienintelio biggrin.gif

Tai va...
Bijau nusisneketi, bet kazkur lyg esu girdejusi, kad yra kazkoks dekoderiukas skirtas kompams. Jo pagalba galima matyti taip, kaip su satelitu blush2.gif

Jeigu kas pades, patars, busiu labai dekinga flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2010 10 06, 16:23)
http://forums.mydigi...Official-Thread

atsisiunciat instalinat paleidziat

dekoju 4u.gif
Atsakyti
pak, siaip jau yra keli tipai skaitmenines televizijos - dvb-t eterine, dvb-c kabeline ir dvb-s satelitine. issiaiskink, kokia pas tave yra ir pagooglink, ismes kruva pasiulymu.
Atsakyti
sveki , kas galėtu pamokyti kaip užblokuojami nepageidaujami tinklapiai nuo vaikų pvz?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 10 08, 22:12)
sveki , kas galėtu pamokyti kaip užblokuojami nepageidaujami tinklapiai nuo vaikų pvz?

start -> run -> notepad c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts ->
ir i ta faila rasot
127.0.0.1 google.lt
127.0.0.1 yahoo.com
127.0.0.1 delfi.lt

na esme supratot manau, skaiciai visada tie patys, tik adresus pasikeiciat, koki irasysit tokio ir neatidarys, irase i faila viska ka norit nepamirskit tik issaugot
Atsakyti
Sveiki,
niekaip nerandu, nes naujas kompas doh.gif
pas mane windows 7, vaikas prispaude kazka ir dabar ant desktopo visos ikoneles nerealaus dydzio blink.gif
kaip jas sumazinti iki normaliu g.gif
Labai buciau dekinga, jei kas pasakytu blush2.gif
radau pati biggrin.gif
jau kaip nervina mane tas windows 7 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 08 spalio 2010 - 21:45
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 10 08, 22:48)
Gal kas galesit patarti..nukrito mano nesiojamas kompas nuo palanges..dar kuri laika veike, o po to pradejo strigti..tiesiog pakimba visi langai..failai ant desktopo tiesiog neisijungia..ar tai pataisoma ir kiek kainuos panasiai..?

Diskui amen. Teks pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2010 10 08, 22:52)
Diskui amen. Teks pakeisti.

skubotos isvados
Atsakyti