Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(Gardee @ 2010 09 30, 22:11)
keista, man toks užrašas nepasirodo  unsure.gif
tiesiog kraunasi kompas ir tiek

Greiciausiai biose nenustatyta kad bootintu is cd, tik pradejus krautis laptopui spausk Delete ar kazka kita, kad patektum i BIOS, su F10 dar kartais rodos tas menu isijungia, nu ten esme kad kraunantis pradzioj pacioj paraso ka spaust kad BIOS menu isijungtu, reikia tik greit spet perskaityt, kai pateksit i menu, tarp Boot skyriaus turetu buti kazkas apie Boot From CD, reikes greiciausiai arba enablint arba nustatyt pirmenybe, jei nustatyt pirmenybes tai i pirma vieta boot from cd, i antra hdd, o jei tik aktyvuot tai ir aktyvuosit

QUOTE(Viotinola @ 2010 10 01, 12:15)
Laba,

mano paštas Gmail'e . Vienas paštas veikia puikiai, kitas stringa - negaliu atsakyti siuntėjui ar parašyti naują laišką. Pakimba paštas ir viskas. Nesuprantu, kur ieškoti klaidos? Paštas išvalytas, seni laiškai suarchyvuoti. Patikrinimui sukūriau dar vieną el.paštą - problemos tos pačios.Gal galit kas nors pagelbėti?

bandyk naudoti HTML versija gmailo(supaprastinta)
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2010 10 01, 13:32)
bandyk naudoti HTML versija gmailo(supaprastinta)

Ačiū, pavyko. Bet labai jau nepatogu naudotis tuo supaprastintu variantu doh.gif Laikinai teks naudotis juo, gal laikui bėgant dings tie strigimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2010 10 01, 14:24)
Ačiū, pavyko.  Bet labai jau nepatogu naudotis tuo supaprastintu variantu  doh.gif  Laikinai teks naudotis juo, gal laikui bėgant dings tie strigimai  g.gif

o kas ten nepatogaus? ) kad jis vos ne identiskas
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti kodel nepakrauna mano kompiuteris, ijungi kad krautusi, tada jis isijungia ir po 3-5sekundziu uzgesta, nepasikrauna doh.gif Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gal galėtumėte padėti?
D diske atsirado folderis pavadinimu "9b2e9e783a3967d728587090"
ir jo neleidžia ištrinti.
Be to kai raššau lietuvošškomis raidėėmis jos susidvejina. Gal tai virusai?
Atsakyti
Sveiki,nesuprantu kame reikalas,ar cia gerai ar ne,bet mano pc,kur yra network,man rodo labai daug vardu (nu ten taip suprantu,kad prisijunge mano tinkle),bet nezinau ar tai gerai ar ne,nes vieni sako,kad taip turi buti,kiti sako,kad ne,tai daba esu labai susivelusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ugmin @ 2010 10 03, 13:33)
Laba diena, gal galėtumėte padėti?
D diske atsirado folderis pavadinimu "9b2e9e783a3967d728587090"
ir jo neleidžia ištrinti.
Be to kai raššau lietuvošškomis raidėėmis jos susidvejina. Gal tai virusai?

+

"Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience,"

tia meta, kai norėjau išjungti kompą ar kartais kai noriu atidaryti folderius ar failus
spėju virusas koks yra.. AVG randa kaką tais tai toj virsų letelėj laikau..bet gal reikai ištritni iš tos lentos? Aš kaip surpantu, kad jei ištrinsi iš tos letelės tia tie virusai, kurie buvo rodomi, vistiek liks kompiuterį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugmin: 03 spalio 2010 - 20:26
čia ne problema , bet gal kas paaiškintu kaip reikia sukurt kad kompu galėtu naudotis du vartotojai? t.y kai jungi kompą gal4tu kiekvienas sau pasijungt? ir ar įmanoma kad iš vienos puses negaletu ieiti i kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 04 spalio 2010 - 13:46
QUOTE(korni03 @ 2010 10 03, 20:29)
Sveiki,nesuprantu kame reikalas,ar cia gerai ar ne,bet mano pc,kur yra network,man rodo labai daug vardu (nu ten taip suprantu,kad prisijunge mano tinkle),bet nezinau ar tai gerai ar ne,nes vieni sako,kad taip turi buti,kiti sako,kad ne,tai daba esu labai susivelusi schmoll.gif

printscreena mestelkit
Atsakyti
Pas mane neužsikrauna win, reikalauja disko.
Biosuose visur užstatyta kad krautųsi Hdd.
Kame gali būti problema ir kaip ją išspręsti? g.gif Ačiū.
Atsakyti
nusibaige tavohdd, kreipkis i garantija jei garantinis - o jei ne, tai pirka nauja.
Atsakyti
xxl, ot tai dėkui - paguodei. biggrin.gif
Atsakyti