Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(maiklas @ 2010 09 27, 14:09)
nenori pabandyti susiinstaliuoti senesnę versiją? smile.gif

Arba padaryk screeną su metama klaida, tada lengviau bus patart wink.gif

viskas susitvarkė. 4u.gif

pasirodo, siųsdama failus, man sistema kažkodėl duoda pasirinkti c arba d diskus (išsiskleidžia žemyn langas) , ko aš nepastebėdavau, nes visada siųsdavo tik į c be jokių užklausimų.

dabar tavo patarimu pažiūrėjau kur čia ji man siunčia,ir akurat - į d diską.

pakeičiau c diską ir atėjo filmas.

didžiai dėkinga už kantrybę bei pagalbą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 09 27, 14:14)
viskas susitvarkė. 4u.gif

pasirodo, siųsdama failus, man sistema kažkodėl duoda pasirinkti c arba d diskus (išsiskleidžia žemyn langas) , ko aš nepastebėdavau, nes visada siųsdavo tik į c be jokių užklausimų.

dabar tavo patarimu pažiūrėjau kur čia ji man siunčia,ir akurat - į d diską.

pakeičiau c diską ir atėjo filmas.

didžiai dėkinga už kantrybę bei pagalbą aciuks.gif

Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Promus @ 2010 09 27, 06:15)
Kiek suprantu tai reikalinga "kirilica" išdėstymas paprastai klaviatūrai,taigi sprendimas toks http://rem-blog.net/transliteratorius/ kaip spėju dar padėtų šis reikalas http://www.registruc...win/Lit2Rus.zip  g.gif parsiūstą archyvą išskleidžiam,ddešniu pelės klavišu spustelnam ant Go.inf ir Install

Visu pirmiausia dideliausias ACIU uz nora padeti 4u.gif Nzn ar as visiska luzere, ar kazko truksta, atlieka mano PC biggrin.gif
http://rem-blog.net/transliteratorius/ Labai pagelbetu ta programele, bet parsisiuntus ja mano PC neatpazista raso "unknown" koks failiukas unsure.gif
user posted image labai mazas issisaugojo,
siunciausi ir is registrucentro "Litwin"- irgi kazkoks nesusipratimas g.gif Man iszipuoja visa eile doc. user posted image pasirenkus "go" user posted image issoka rusiskas uzrasas "osibka ctenije iz faila- mazdaug klaida "skaitant" faila... toliau raso patikrinkite ar failas egzistuoja ir yra pasiekiamas unsure.gif tas pats siunciant ir kitas programeles....
Tai kiek suprantu man neparsisiuncia, nepasileidzia tos programos, o ji juk turetu issiskleisti automatiskai... arba ju nenuskaito kompas... kas galite padet suprasti kodel huh.gif

del visko pabandziau dar karta pasirinkt tusu- phonetic keyboard layout... ir vel is pradziu ta pati dainele biggrin.gif "windows could not properly load the Russian- Russian phonetic keyboar layout...."

Ar yra kokiu sansu sutvarkyti ta betvarke ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 28 rugsėjo 2010 - 07:57
Patikejau savo kompo prieziura "patyrusiam" kompiuterastui, bet va uzlauze jis taip mano originalia WIINDOWS VISTA, kad praradau viska kartu ir OS, nes nepadare kopijos. doh.gif Dabar turiu Product KEY, bet neturiu operacines. Gal kas naudojat ir galit pasidalinti savo Windows Vista, nes firma, kurioje pirkau kompa, bankrutavo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 09 28, 16:39)
Patikejau savo kompo prieziura "patyrusiam" kompiuterastui, bet va uzlauze jis taip mano originalia WIINDOWS VISTA, kad praradau viska kartu ir OS, nes nepadare kopijos.  doh.gif Dabar turiu Product KEY, bet neturiu operacines. Gal kas naudojat ir galit pasidalinti savo Windows Vista, nes firma, kurioje pirkau kompa, bankrutavo.  verysad.gif

Nepatikėsite, bet skaičiau, jog tokiu atveju oficialus lietuviškas Microsoft support'as pasiūlė parsisiųsti iš Linkomanijos...
Paskambinkite jiems, gal jums ką nors geresnio pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 09 28, 15:39)
Patikejau savo kompo prieziura "patyrusiam" kompiuterastui, bet va uzlauze jis taip mano originalia WIINDOWS VISTA, kad praradau viska kartu ir OS, nes nepadare kopijos.  doh.gif Dabar turiu Product KEY, bet neturiu operacines. Gal kas naudojat ir galit pasidalinti savo Windows Vista, nes firma, kurioje pirkau kompa, bankrutavo.  verysad.gif

siųskitės http://isohunt.com/t...?...s1=2&iho1=d , o jei turite originalų CD key (už kurį mokėjote pinigus), tada pasinaudokite lituanus vulgaris patarimu, t.y. skambtelkite į Microsoft LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 28 rugsėjo 2010 - 23:35
QUOTE(maiklas @ 2010 09 29, 00:32)
siųskitės http://isohunt.com/t...?...s1=2&iho1=d , o jei turite originalų CD key (už kurį mokėjote pinigus), tada pasinaudokite lituanus vulgaris patarimu, t.y. skambtelkite į Microsoft LT.

Turiu legalu, jei netureciau, cia nerasyciau. mirksiukas.gif
Cia paskutine vieta i kuria dar nesikreipiau. ax.gif Apskambinau didziaja dali Vilniaus parduotuviu (nebeprekiauja sia versija), i Microsoft kelis kartus skambinau. Vienas sake siustis piratine, kita atsiunte neveikianti linka ir irodinejo, kad jis veikia. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 29 rugsėjo 2010 - 07:33
Sveiki 4u.gif
Vakar perinstaliavo kompa ir nebegaliu prisijungti prie elektronines bankininkystes ukio banko,pasiskambinau jiems sako nera uzblokuota pasitikrinkit narsykles nustatymus.Kaip tai padaryti g.gif ACIU
Atsakyti
Sveiki,

Reikia pagalbos su skype. Kai parasau zinute, man ji nenusisiuncia per visa diena. Taciau jeigu man kas nors paraso, tada zinutes siunciasi, bet jeigu as pirma parasau, tai zinutes nenueina. Interneto rysys puikus. Su skype versijom senesnem ar nauja, visiskai tas pats. Isnaujo suinstaliuoti skype bandziau, bet vistiek tas pats gaunasi. help.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetumete padeti su gmail'u. Kompiuteriuose galima sakyti deja nesusigaudau visai. O beda tame,kad is savo gmail elektroninio pasto,neleidzia kurti ir siusti laisku. Kiek supratau,tai yra del to,kad prie savo saskaitos jungiuosi is keliu skirtingu vietu, del to kokia tai apsauga blokuoja. Vienoj vietoj veikia normaliai,kitoj blokuoja. Bandziau gilintis gmail'e kaip sprest ta beda, bet kazko nesuprantu. Gal kam taip buvo ir galetumete pagelbeti? Butu gerai i az. Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(DolceGabana @ 2010 09 29, 11:51)
Gal kas nors galetumete padeti su gmail'u. Kompiuteriuose galima sakyti deja nesusigaudau visai. O beda tame,kad is savo gmail elektroninio pasto,neleidzia kurti ir siusti laisku. Kiek supratau,tai yra del to,kad prie savo saskaitos jungiuosi is keliu skirtingu vietu, del to kokia tai apsauga blokuoja. Vienoj vietoj veikia normaliai,kitoj blokuoja. Bandziau gilintis gmail'e kaip sprest ta beda, bet kazko nesuprantu. Gal kam taip buvo ir galetumete pagelbeti? Butu gerai i az. Buciau dekinga

jei jungiates prie Gmail narsyklės pagalba (Opera,IE ar Mozilla), tai turetu viskas veikti. O jei norite gauti ir siųsti iš pašto kliento (Outlook pvz.)- reikia konfiguruoti POP3 ir SMTP servus.
Apie tai yra gmail helpe.
P.S.netikra, ar tai turėjot omeny... g.gif
Atsakyti
Gal žnote kaip padaryti kad mano kompiuteryje rodytu ne kvadratukus o korejiecių kalbos heroglifus? Nes nustatymuose kaip nustatineji meleidzia instaluot korejieciu kalbos ismeta kad reik idet kazkokį cd unsure.gif
Atsakyti