Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 14

QUOTE(pego @ 2010 09 22, 21:04)
dev dėkui už pagalbą, bet nepadėjo  verysad.gif nebuvo pas mane uždeta varnelių, gal galit dar padeti blush2.gif

tai zenklas is auksciau, kad pats metas isirasyti firefoxa
Atsakyti
Sveiki, niekaip nerandu ant nešiojamo pc klaviaturos, šio simbolio, kur jis yra? @ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2010 09 23, 15:43)
Sveiki, niekaip nerandu ant nešiojamo pc klaviaturos, šio simbolio, kur jis yra? @  blush2.gif

Dazniausiai buna ten,kur skaiciukas 2, bet cia dar priklauso nuo PC modelio.
Atsakyti
jei su 2 nepasideda tada prie enter greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(dev @ 2010 09 22, 22:33)
tai zenklas is auksciau, kad pats metas isirasyti firefoxa

tai kad prieš savaite suinstaliavo nauja antivirusine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 09 23, 19:29)
tai kad prieš savaite suinstaliavo nauja antivirusine ax.gif

Ir nauja antivirusinė neleidžia instaliuoti firefox'o? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 09 23, 20:45)
Ir nauja antivirusinė neleidžia instaliuoti firefox'o?  bigsmile.gif

matot nesu didelė kompų spec, blush2.gif tai jeigu su pagalba tada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 23 rugsėjo 2010 - 19:18
QUOTE(pego @ 2010 09 23, 20:17)
matot  nesu didelė kompų spec,  blush2.gif tai jeigu su pagalba tada ax.gif

kokia pagalba? smile.gif i google parasome firefox, tada spaudziame pirma linka, tada download, atsisiunciame, tada paspaudziame ant setupo, tada next next finish ir tarampampampamamamam!!! fanfaroms skambant firefoxas jau kompe!
Atsakyti
Nemoku , neiseina, nesugebu susiinstaliuoti, pasirinkti rusu kalba su rusiska fonetine klaviatura, kad atitiktu lotyniska raidziu tarima, isdestyma... Kaip tai padaryti.... g.gif
Control panel- pridedant, pasirenkant - Russian... veliau Russian Phonetic keyboard leyout/IME...ir spaudziant OK issoka klaida, kad windows could not properly load the russian- russian phonetic keyboard... bla bla bla...
Pries tai parsisiunciau Kbdruph.msi programele...bet gal ji nepritaikyta windows Xp... ka daryyyyt? lens.gif unsure.gif
Veliau parsisiunciau Litwin Xp kuri pati issiskleidzia,,,bet ir po to nieko gero, pasirenkant RU kalba,,,raidziu raidziu isdestymas nera fonetinis ir tikriausiai standartinis, nes man Windowsai neleidzia uztvirtinti RUSSIAN PHONETIC keyboard layout/ IME schmoll.gif cray.gif
... man reikia tokio user posted image
Labai reik ir skubiai reik unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jolanta*: 26 rugsėjo 2010 - 12:02
Gal kas patartu, kaip nusiimti slaptazodi nuo iejimo i kompa. Pries kuri laika man uzdejo slaptazodi, dabar man jo nebereikia, o kaip nuimti, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2010 09 26, 14:42)
Gal kas patartu, kaip nusiimti slaptazodi nuo iejimo i kompa. Pries kuri laika man uzdejo slaptazodi, dabar man jo nebereikia, o kaip nuimti, nezinau g.gif

neatsimenu tiksliai labai visko, + nepasaket kokie windowsai, bet kadangi esu visazinis tai zinau jog xp

start -> spaudziat virsuj ant savo userio -> remove password -> ivedat savo passworda ir ok

daug maz sitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dev: 26 rugsėjo 2010 - 19:35
Nemoku , neiseina, nesugebu susiinstaliuoti, pasirinkti rusu kalba su rusiska fonetine klaviatura, kad atitiktu lotyniska raidziu tarima, isdestyma... Kaip tai padaryti.... g.gif
Control panel- pridedant, pasirenkant - Russian... veliau Russian Phonetic keyboard leyout/IME...ir spaudziant OK issoka klaida, kad windows could not properly load the russian- russian phonetic keyboard... bla bla bla...
Pries tai parsisiunciau Kbdruph.msi programele...bet gal ji nepritaikyta windows Xp... ka daryyyyt? lens.gif unsure.gif
Veliau parsisiunciau Litwin Xp kuri pati issiskleidzia,,,bet ir po to nieko gero, pasirenkant RU kalba,,,raidziu raidziu isdestymas nera fonetinis ir tikriausiai standartinis, nes man Windowsai neleidzia uztvirtinti RUSSIAN PHONETIC keyboard layout/ IME schmoll.gif cray.gif
... man reikia tokio user posted image
Labai reik ir skubiai reik unsure.gif blink.gif
Atsakyti