Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, cukinijos, patisonai, aguročiai, arbūzai

QUOTE(madmuazele @ 2010 08 19, 22:25)
A daug kvapiuju turi bigsmile.gif

Nei vieno.... net užmegztų nėr..... irnesakyk.gif visiškas pravalas man su jais....
Yra tik keletas kažkokių paprastų...bus ir šitie gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 20, 06:07)
Nei vieno.... net užmegztų nėr..... irnesakyk.gif visiškas pravalas man su jais....
Yra tik keletas kažkokių paprastų...bus ir šitie gerai tongue.gif

O man atrodo, kad pas mane vienas is tavo seklos uzsimezge g.gif Teks tau seklas atgal siusti kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 20, 07:15)
O man atrodo, kad pas mane vienas is tavo seklos uzsimezge g.gif Teks tau seklas atgal siusti kitais metais biggrin.gif

Tai gerai, nors tau pasisekė smile.gif o aš jau mačiau, kad su mano kvapniukais bus ne kas, tai jau iš anksto aplaksčiau visas slaptas pardavimų vieteles ir kitiems metams jau turiu užsizapasinusi ir žalių ir geltonų..... tongue.gif ...neprarandu vilties... ax.gif
Maxėj mačiau yra pirkt geltonų kvapniųjų, ale kaina už kg... doh.gif eina sau...užlenkiau ausis ir nuėjau.. cool.gif
Atsakyti
oi kaip liudna 10 cukiniju daigu isaugino 2 vaisius, bet juos teko nuskinti visai nedidukes, kad nesuputu, o 10 patisono daigu neuzaugino nei vieno vaisiaus!!!!!
dar giliai sirdyje tikejausi, kad nors keli uzaugs, bet ka cia, kai prasidejo rukai per kuriuos nieko nematyti ir lietus kiaura para, tai neliko jokiu vilciu. nors rek, kaip liudna 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 20, 07:19)
Tai gerai, nors tau pasisekė smile.gif  o aš jau mačiau, kad su mano kvapniukais bus ne kas, tai jau iš anksto aplaksčiau visas slaptas pardavimų vieteles ir kitiems metams jau turiu užsizapasinusi ir žalių ir geltonų..... tongue.gif  ...neprarandu vilties... ax.gif
Maxėj mačiau yra pirkt geltonų kvapniųjų, ale kaina už kg... doh.gif eina sau...užlenkiau ausis ir nuėjau.. cool.gif

Nieko sau, kokia ankstyva bigsmile.gif lotuliukas.gif

Paziurejau ir as juos Maximoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 20, 16:30)
Nieko sau, kokia ankstyva bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Eik tu, aš neištveriu iki pavasario... tongue.gif perku ištisus metus...kai kurių sėklų turiu nuo užpernai.... blush2.gif
Ir kitiems metams jau visas sėklas turiu kokiu tik reikia, turbūt visam forumui užtektų....bet dar pavasaris ateis...vėl kažką naujo pamatysiu doh.gif lotuliukas.gif

Kai paragausi savo kvapnius moliūgėlius, bent jau jų skonio subtilybėmis pasidalink...garsiai pačepsėk...pavarvinsiu nors seilę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 20, 15:47)
Eik tu, aš neištveriu iki pavasario... tongue.gif perku ištisus metus...kai kurių sėklų turiu nuo užpernai.... blush2.gif
Ir kitiems metams jau visas sėklas turiu kokiu tik reikia, turbūt visam forumui užtektų....bet dar pavasaris ateis...vėl kažką naujo pamatysiu doh.gif  lotuliukas.gif

Kai paragausi savo kvapnius moliūgėlius, bent jau jų skonio subtilybėmis pasidalink...garsiai pačepsėk...pavarvinsiu nors seilę biggrin.gif

Na, kai kuriu seklu ir as jau turiu blush2.gif Ale moliugu, cukiniju ir patisonu dar geriems keliems metams uzteks lotuliukas.gif Bet tikrai bus kazko naujo ir noresis doh.gif

Butinai papasakosiu, jei tik pavyks paragauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 20 rugpjūčio 2010 - 21:03
Aš va šiandien radau tarp moliūgų lapų 2 vaisius, bet kumščio dydžio tik doh.gif , tai jau nespės turbūt jie man sunokti pilnai. Bet iš 4 daigų nei vieno nebuvo, tai nors tuos 2 radau biggrin.gif .
Tikrai šie metai keisti ir nepatinka šioms daržovėms - žiedų tai nors kibirais nešk.

Tiesa, kepiau aš iš žiedų blynus, na tikrai skanu ir kaimynus pavaišinau blush2.gif , bet neišpeikė thumbup.gif
Atsakyti
Jei bus palankus rugsejis, tai turetu uzaugti mirksiukas.gif Pas mane nemazai maziuku, tai tikiuosi, kad uzaugs smile.gif

Savaitgali jau nuskyniau 3 Sugar baby, nes augalai visiskai sudziuve buvo. Apdengiau melionus ir arbuzus su agro plevele. Viena meliona teko valgyti, nes dvieju kumsciu dydzio ir pradejes puti. Paragavusi nusprendziau, kad man ir nesunoke labai skanus tongue.gif

Edexa, dingo kazkur uzsimezges zalias kvapusis blink.gif Ieskojau, ieskojau jo, ale neradau net nukritusio g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 23, 18:03)

Edexa, dingo kazkur uzsimezges zalias kvapusis blink.gif Ieskojau, ieskojau jo, ale neradau net nukritusio g.gif

blink.gif tai gal kaimyno ožka "nukosėjo"....
Su mano lauko agurkais fintai dedasi, randu arba vietoj prakąstus, arba dingusius...tai neseniai užmačiau niekdarį...mano šuo vagiliauja, tempiasi būdon ir graužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 23, 17:15)
blink.gif tai gal kaimyno ožka "nukosėjo"....
Su mano lauko agurkais fintai dedasi, randu arba vietoj prakąstus, arba dingusius...tai neseniai užmačiau niekdarį...mano šuo vagiliauja, tempiasi būdon ir graužia doh.gif

Kad kaimynai ozku neturi lotuliukas.gif Sunys yra, ale tai valgytu kitus, didesnius, moliugus g.gif
Gaila, kad nebus jau, nes jis man labai grazus: zalias su ryskiai oranziniu vidumi wub.gif
Atsakyti
Pas mane su cukinijomis tas pats doh.gif tik paauga truputi ir nupūna doh.gif tai dabar kokie 3 užsimezge tikiuosi kad užaugs.

A iš kur žinoti kada arbūzą reikia nuskinti g.gif blush2.gif
Atsakyti