Labukas
sakykit ar arbūzų ir moliūgų sėklas prieš sėją kaip nors apdirbate ar daiginate medžegėlėse ar tiesiog į dirvą ir paliejate?
bandžiau arbūzus drėgnoi žemelėi daiginti tai iš pakelio nei vienas ir neišdygo... gal jiems vistik reikia spec daiginimo?
dabar ir su moliūgais mastau ką čia padarius
tiesa melionų jau turėjau daigelių ale kotais nunyko jie man... gal perlaisčiau...
QUOTE(egute @ 2011 05 06, 12:27)
Labukas
sakykit ar arbūzų ir moliūgų sėklas prieš sėją kaip nors apdirbate ar daiginate medžegėlėse ar tiesiog į dirvą ir paliejate?
bandžiau arbūzus drėgnoi žemelėi daiginti tai iš pakelio nei vienas ir neišdygo... gal jiems vistik reikia spec daiginimo?
tiesa melionų jau turėjau daigelių ale kotais nunyko jie man... gal perlaisčiau...
Tai gal dar mazai laiko praejo,kad arbuzai neisdyge Mano sudygo visi iki vieno savaites begyje.Spec nieko nedariau.Pasejau i daigykla ir palaisciau.
na ir merdėja temutė
taip niekas nepasigirs ar sudygo ar susodinote gal jau savo gėrių daigus...
taip niekas nepasigirs ar sudygo ar susodinote gal jau savo gėrių daigus...
As kazkaip dar nesiyztu nesti i lauka.. Kazkaip vel oru atvesima siam savaitgaliui pranese. Dar palauksiu kelias dienas.
QUOTE(Getira @ 2011 05 11, 16:31)
As kazkaip dar nesiyztu nesti i lauka.. Kazkaip vel oru atvesima siam savaitgaliui pranese. Dar palauksiu kelias dienas.
niekaip nesuprantu, kur žmonės taip skuba... Agurkai, moliūginės daržovės lauke sėjamos/sodinamos gegužės pabaigoje, alyvoms sužydus..
QUOTE(rytorasa @ 2011 05 11, 16:42)
niekaip nesuprantu, kur žmonės taip skuba... Agurkai, moliūginės daržovės lauke sėjamos/sodinamos gegužės pabaigoje, alyvoms sužydus..
rimtai? aciu, kad parasei O tai as jauciu, vistiek buciau kiek per anksti isnesus.. Tik sulaukus siltesnio laiko ir laukan isboginus.
Aš taip pat nesuprantu - kodėl toks skubėjimas sodinti
Pas mus alyvos jau zydi Bet as agurku, arbuzu, moliugu tikrai nesodinsiu... Manau, kad tikrai per anksti. Savaitgali pasesiu kelias seklytes cukiniju ir apdengsiu dvuguba agroplevele-pernai toks variantas pasiteisino
QUOTE(madmuazele @ 2011 05 11, 22:03)
Pas mus alyvos jau zydi Bet as agurku, arbuzu, moliugu tikrai nesodinsiu... Manau, kad tikrai per anksti. Savaitgali pasesiu kelias seklytes cukiniju ir apdengsiu dvuguba agroplevele-pernai toks variantas pasiteisino
pas mus nežydi ir dar nežada...
Mano alyvos jau tuoi tuoi pražys
bet palauksiu dar su agurkais nes lietaus nemažai praneša...
bet palauksiu dar su agurkais nes lietaus nemažai praneša...
QUOTE(jediara @ 2011 05 11, 21:00)
Aš taip pat nesuprantu - kodėl toks skubėjimas sodinti
O ko nesuprasti?Kad anksčiau savo daržoves turėti.Mano keli agurkų,cukinijų,paprikų daigai puikiai auga lauke.Naktį apdengiu agroplėvele .