kovo 6diena pasodinau 10 arbuzu seklu, prasikale 7, kitos sudziuvo ir viskas, is tu 7 seklu uzaugo tik 2daigai
QUOTE(rootha @ 2011 04 07, 17:57)
kovo 6diena pasodinau 10 arbuzu seklu, prasikale 7, kitos sudziuvo ir viskas, is tu 7 seklu uzaugo tik 2daigai
kada žadat juos sodinti į šiltnamį?
QUOTE(*TAU* @ 2011 04 07, 18:45)
kada žadat juos sodinti į šiltnamį?
dar kolkas nezinau, bent jau noreciau, kad daigas butu, kokiu 10-15cm dydzio, nes dabar tai tik pora cm tesiekia...
QUOTE(@asta @ 2011 04 01, 11:48)
Į sriubą,troškinį man ir vienas orkaitėj keptas,apšlakstytas aliejumi,padruskintas,papipirintas ir česnaku apibarstytas,labai saknu. Galų gale žiemai kas daro mišraines,tai puikiai susinaudoja,nes gerų receptų galybė
Labas rytas
Laaaaaai labai skanu slyvu uogiene su moliugais. Kazkokio ananasinio skonio igauna. Lapnoja visi net ausys klapsi
QUOTE(rootha @ 2011 04 07, 18:57)
As dar nesejau,siltnamyje jiems vietos nebus.Man idomu,per kiek laiko jie uzauga iki 10-15cm?Reikia kazkaip susiplanuoti kada pasiset.Ir dar :ar galima arbuzu auginti pastacius zemus lankus ir uzdengus agroplevele,o ne ta siltnamine Nakciai uzdengtume,o diena butu atidengti
QUOTE(smala @ 2011 04 08, 10:08)
As dar nesejau,siltnamyje jiems vietos nebus.Man idomu,per kiek laiko jie uzauga iki 10-15cm?Reikia kazkaip susiplanuoti kada pasiset.Ir dar :ar galima arbuzu auginti pastacius zemus lankus ir uzdengus agroplevele,o ne ta siltnamine Nakciai uzdengtume,o diena butu atidengti
zinokit, as simet pirma karta sodinau, Jokubas buvo minejas, kad arbuzai labai greit uzauga, tai as galiu paneigti jo sita pasakyma, jei per visa menesi, man teuzaugo 2daigai po pora cm, tai manau augimas labai letas ir sunkus, beje sneku apie arbuzus "sugar baby", gal su kitais yr kitaip....
Arbuzus as vienais metais auginau. Is pradziu daigai kol isikabino tupejo, bet veliau tai tik spek gaudyt
Dar nieko iš moliūgų,arbūzų,dynių giminės nesėjau.Šaltas pavasaris,spės užaugti.Greitai daigai auga. Ir taip tragiškai namie vietos nebe užtenka.
sveikos
sakykit gal kas matet moliugu DANKA POLKA seklyciu kaune nu nesuprantu dauk gana jau vietu ieskojau ir nera nors tu ka o as butent ju noriu nes pernai mama augino ir man patiko skonis ir dydis nes siaip man daugelis moliugu turi specifini skoni arba gal kas turi keleta atliekamu seklyciu jai jau nerasciau pirkti
sakykit gal kas matet moliugu DANKA POLKA seklyciu kaune nu nesuprantu dauk gana jau vietu ieskojau ir nera nors tu ka o as butent ju noriu nes pernai mama augino ir man patiko skonis ir dydis nes siaip man daugelis moliugu turi specifini skoni arba gal kas turi keleta atliekamu seklyciu jai jau nerasciau pirkti
Merginos, o man klausimas iskilo.. As dar tik pradedancioji moliugu augintoja. Ant pakuociu parasyta, kad seti geguzes menesi. Ar tai tiesa? Ar galima ir anksciau paseti?
QUOTE(Getira @ 2011 04 09, 21:04)
Merginos, o man klausimas iskilo.. As dar tik pradedancioji moliugu augintoja. Ant pakuociu parasyta, kad seti geguzes menesi. Ar tai tiesa? Ar galima ir anksciau paseti?
Taip,į dirvą sėti tiesiai ne ankščiau gegužės mėnesio.Kambaryje pasisėti galima ankščiau,paskui daigus persodinėti.
Šiemet ir aš bandysiu susidraugauti su arbūzais. Turiu kelias veisles, žiūrėsiu kaip augs Šia savaitę jau susėsiu.